Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Już hooy z ksywkami ale teraz takie gadki że my nie, to przez was. Albo ja się na to nie godzę. No spoko, ale to jest ponad dekada do dzisiejszego momentu i w mniejszym lub większym stopniu praktycznie wszyscy w tym cyrku braliśmy udział.

Ze swojej strony chciałbym regulacji cyfrowej własności, jeśli chodzi o gry. Albo jakiegoś zapisu że nie mogą mi zajebac licencji, bo tak.

No i jakiegoś większego zabezpieczenia jeśli chodzi o dostęp do konta (nie wiem, nawet dodatkowo fizyczne tokeny czy cuś) oraz uproszczenie w odzyskaniu biblioteki i konta w razie czego

• Odpowiedzi 29,2 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano

Mejm nie brał w tym udziału. Spryciarz czekał aż anthem stanieje do 50zl i zagrał tydzień przed zamknięciem serwerów! No ale żeby takie DARMOZJADY sobie tak żyły jak śliwki w kompocie to my PRAWDZIWI GRACZE musimy kupować gry w okolicach premiery

Opublikowano

Pany przyszykowani już na LETNIĄ WYPRZEDAŻ u Pana Sonego? Grube tytuły na liście

Opublikowano

Mocna drama powinna się zacząć przynajmniej wtedy, gdy na płycie przestały znajdować się pełne gry, które można uruchomić bez pobierania patcha. Przecież to było jawne przyzwolenie na postępującą degradację znaczenia nośnika. Najpierw jedna gra się "nie zmieściła" (to dajcie na dwóch płytach i doliczcie do ceny, chyba każdy by zrozumiał skąd to), później druga, później celowe blokowanie gry patchem Day One, żeby nikt nie zagrał przed premierą, a następnie mały pliczek z weryfikacją posiadania. I nie było dramy, każdy ten etap przeszedł. A typy zadowolone, bo ważne, że "w pudełku i na półkę i CHOCIAŻ odsprzedać można".

13 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Albo jakiegoś zapisu że nie mogą mi zajebac licencji, bo tak.

Nikt ci licencji nie zabierze. Zabiorą ci usługę w postaci serwerów Sony, z których możesz pobrać grę dla tej licencji, którą kupiłeś. To tak jakbyś stracił możliwość grania w płytową wersję gry, bo zamknęli sieć sklepów mediamarkt, w którym ją nabyłeś. PS Store to tylko platforma sprzedażowa licencji na gry w wersji na konsolę PlayStation. Dlatego serwery pobierania powinny być niezależne od platform konsolowych. Pisałem już niedawno posty na ten temat, więc nie będę powtarzać wszystkiego. Jak zamkną serwery PS na amen, a ty na konsoli będziesz miał pobraną grę cyfrową, to uruchamiasz i korzystasz z niej legalnie. Problem polega na tym, jak umieścić legalnie na konsoli grę, której nie masz już możliwości pobrać.

10 minut temu, Pupcio napisał(a):

Spryciarz czekał aż anthem stanieje do 50zl i zagrał tydzień przed zamknięciem serwerów! No ale żeby takie DARMOZJADY sobie tak żyły jak śliwki w kompocie

no ja bym tak kupował jakbym NIE MIAŁ WYBORU JAK NA PLAYSTATION (banderas), po prostu zrezygnowałbym z grania na premierę - nie z grania w ogóle. każda gra w końcu stanieje do rozsądnej kwoty.

cw- nie bez powodu na forum od lat funkcjonuje ta emota, a alternatywnej nie ma )

Opublikowano
28 minut temu, Pupcio napisał(a):

Mejm nie brał w tym udziału. Spryciarz czekał aż anthem stanieje do 50zl i zagrał tydzień przed zamknięciem serwerów! No ale żeby takie DARMOZJADY sobie tak żyły jak śliwki w kompocie to my PRAWDZIWI GRACZE musimy kupować gry w okolicach premiery

Tak tak, wy WSPIERALISCIE BRANZE. I teraz widac efektkaz

Opublikowano

trochę jednak szkoda tych pudełek, jakie by nie były, bo teraz na xboksie gówno zobaczymy a nie darmową grę sieciową na konsoli. sytuacja xboksa (jako konsoli) po przyjściu szarmy poprawiła się trochę, z fatalnej na chuyową ale stabilną, a teraz to już w ogóle ms wraca do gry w nowej generacji, jeśli będzie się trzymał obranego kierunku, bez tradycyjnej dwubiegunówki. klapy nomen omen z oczu opadły i teraz to już wygra ten, który będzie miał lepszą ofertę, lepsze usługi i gry na wyłączność, nie ma tego niezachwianego handicapu w postaci "co sonka to sonka", bo logo, bo znaczek, kochany szaraczek

5 minut temu, oFi napisał(a):

Oczywiście, że wina xboxa za to, że sony stało się monopolem a xbox się wyhuśtał na gejpasie.

przecież sami życzyliście xboksowi śmierci

Opublikowano

Sony has found a solution for rising RAM prices: Loyal PS5 players simply pay more

Mein-MMO
No image preview

Sony has found a solution for rising RAM prices: Loyal PS...

Sony is currently considering offsetting high RAM prices by having PS5 players pay more instead of making the hardware more expensive.

Asia Shwarma, weź tam zakręć tym rynkiem i wypuść fajnego Helixa.

Opublikowano

Ja jebie, kolejne strony smutków i nie wiele to się różni od tej TRÓJCY przed kamerką na poddaszu MANIAKA

Steam Machine z Valve pokazało jak to wygląda- mocny średniak w zawyżonej cenie poszedł od ręki.

Opublikowano
8 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Poważni kolekcjonerzy zmieniają zasady kolekcjonowania i teraz zamiast gierek będą kupowane filmy Bluraj

Kurwa, typy z takimi filmikami bardziej szkodzą wydaniom fizycznym niż pomagają xD

Opublikowano
20 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Poważni kolekcjonerzy zmieniają zasady kolekcjonowania i teraz zamiast gierek będą kupowane filmy Bluraj

to nie ten chłop ostatnio kupił asasyna i wąchał pudełko?

Opublikowano
19 godzin temu, Pupcio napisał(a):

moim przewinieniem wobec branży przez ostatnie 16 lat to zakup skina za 5zł do bad company 2

A jakichś skórek i dźwięków do Residenta nie kupowałeś? Coś mi świta.

Opublikowano

Teraz już można bo przegraliśmy przecież, nie ma sensu być dłużej w ruchu oporu

Opublikowano

Kupiłeś w ciemno dlc do banany za 150zł które okazało się jebanym gównem

Opublikowano

To prawda, nie pamiętam kiedy sie tak ośmieszyłem jak wtedy. Wstyd na całe forum psxextreme.info dzięki że mimo wszystko po tej wpadce dalej jestem twoim wzorem gracza buziak

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał(a):

to nie ten chłop ostatnio kupił asasyna i wąchał pudełko?

Nie wiem co on tam wąchał ale kolekcję padów to ma pokaźną, nawet jimmy się chowa

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał(a):

To prawda, nie pamiętam kiedy sie tak ośmieszyłem jak wtedy.

E no, jakoś co tydzień to robisz w zasadzie.

Opublikowano

To jeszcze sporo mi brakuje do roziego_pl i codziennego ośmieszania sie od kilkunastu lat gigachad

Opublikowano

jakich kilkunastu lat, użytkownik rozi zarejestrowany w grudniu 2023, kłamiesz dla nas

Opublikowano

Może miał na myśli ośmieszanie się tak ogólnie, od momentu urodzenia.

Opublikowano

Haha, konto założone 19 lat po moim. Ja nie wiem czy takim w ogóle powinno się pozwolić postować. Dla takich świeżaków już powinna być SUBSKRYPCJA

Opublikowano

ale jebanie klapów na każdym krokupawel Mina The Hollower 94zł na sonce, 70,99zł na stem, Star Wars Galactic Racer 299zł na sonce, 159,99zł steam i tych przykładów można mnożyć. banderas

Zrzut ekranu 2026-07-15 204102.png