Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, Kangus napisał(a):

Ja mam gp dopakowanego do konca 2027 i szczerze troche wyczekuje konca zeby nie miec wyrzutow ze sie marnuja gry w abo a ja wybieram cos spoza.

Mi się skończy w październiku i jeszcze mogę aktywować 3 miesiące na xbox ally. Potem będę w końcu wolnym człowiekiem, ale się cieszę.

• Odpowiedzi 29,2 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano
4 godziny temu, iluck85 napisał(a):

Trochę pociesznie się to czyta. Wiekszosc tutaj w ich wieku. Zwykły zajawkowicz który prowadzi kanał nie szkodząc nikomu. Już lata temu mu pisali komentarze żeby zamiast gierek zainwestował w uzębienie.

Każdy z nas pewnie ma albo miał takich kumpli.

this

tutejsze pierdolenie i bezbectwo autorstwa niektórych userów wyżej jeszcze gorzej się czyta

Opublikowano

Maniak i inni zajawkowicze> smutne kutasy z forum

Opublikowano

A o czym forumowicze by pisali jakby nie mogli się przypierdalac się do innych?

Opublikowano

W wielu tematach są normalne posty, np w kącikach o żywności, dział filmowy itp.

Opublikowano

Jestem pewny że ludzie zakładali konta na forum o grach dla udzielania się i czytania działu o żywności

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał(a):

Jestem pewny że ludzie zakładali konta na forum o grach dla udzielania się i czytania działu o żywności

Z wiekiem priorytety się zmieniają

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał(a):

A może wystarczy nie mierzyć wszystkich swoją miarą?

Opublikowano
7 godzin temu, Masorz napisał(a):

W wielu tematach są normalne posty, np w kącikach o żywności, dział filmowy itp.

To pokazuje że gierki to jednak wyjątkowo delikatny temat ;)

Opublikowano

ja założyłem konto na forum o grach żeby ucieć od polityki, ideologii i analiz biznesowych, ale trafiłem na politykę, ideologie i analizy biznesowe

Opublikowano

Ja założyłem bo myślałem że ludzie będą sie tutaj znać na grach a trafiam na devilbota, jimmsa i asaxa beksa

Opublikowano

Nie wiem jak to działa, nie jestem kobietą ale 5 minut z filmem Maniak Gaming i moje libido tak spadło, że ja już chyba nigdy dzieciaka sobie nie zrobię, no chyba, że narzeczona mnie zgwałci /
Tę dyskusję wujasów z wesela odpaliło już prawie 9 tyś. osób pika

Opublikowano

Magicala, jace i gohe tez odpalaly tysiace.

Opublikowano
27 minut temu, jimmy napisał(a):

ja założyłem konto na forum o grach żeby ucieć od polityki, ideologii i analiz biznesowych, ale trafiłem na politykę, ideologie i analizy biznesowe

Jakby tym korpo nie odwaliło to wystarczyłoby omijac tematy spoza giereczek i by było calkiem przyjemnie, a ze poszly full retard over 9000 mode to tak się kończy.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
4 minuty temu, Kangus napisał(a):

Jakby tym korpo nie odwaliło to wystarczyłoby omijac tematy z poza giereczek i by było calkiem przyjemnie, a ze poszly full retard over 9000 mode to tak się kończy.

Tematy pozagierkowe najlepsze co spotkalo to forum. Ale tam sie nie dyskutuje 2137 razy w kolko o tym samym (no moze poza WG).

Opublikowano
2 minuty temu, SlimShady napisał(a):

Paziu jest kozak, już nie mówcie.

Yhym ) nie wiem, który to i to jest mało istotne
już to chyba rozumiem, ten film działa tak depresyjnie bo pokazuje upływ czasu i to jak 40 letni chłop wygląda na tle pędzącego świata + obawa, że ja też mogę wywoływać w innych młodszych ludziach podobne odczucia (albo już teraz albo za chwilę), nic nie jest wieczne i wszyscy umrzemy.
Jeszcze te koszulki gamingowe ... boże jak mi smutno, świetnie zacząłem ten tydzień /

Opublikowano
45 minut temu, jimmy napisał(a):

Może jak do gier przestaną wciskać politykę i ideologię, to na forum też będzie o tym mniej.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Chciał uniknąć ideologii, a kupił asasyna z murzyńskim homo samurajem.

Opublikowano
5 minut temu, Josh napisał(a):

Może jak do gier przestaną wciskać politykę i ideologię, to na forum też będzie o tym mniej.

Dokładnie, niech wrócą te stare czasy niepolitycznych i nieideologicznych gier jak Fallout czy Metal Gear Solid.

Opublikowano

Żeby zadać bardziej dotkliwy cios mogłeś użyć ulubionej serii josha resident evil, ale więcej ci nie będę podpowiadał młody

Opublikowano

Ok gracze wygrali! Sony się ugięło i wraca do nośników! W dodatku do każdej gry ma być książeczka, a do ich gier first party figurka.

Opublikowano

Ja założyłem konto bo myślałem że będzie można podyskutować o grach i branży ale okazało się że nie jest tu zbyt mile widziane mieć inne zdanie niż forumowy hivemind i posługiwanie się argumentami pechowiec