Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Nina od lat nie spuszczała cen pudelek exów i dalo się? No dalo ale sony pewnie wolało sprzedac taniej niz miec mocniejszy rynek uzywek. A tak polaczy jedno z drugim. Wysokie ceny i brak alternatywy w uzywkach :D.

Edytowane przez Kangus

• Odpowiedzi 29,2 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano
2 godziny temu, Figaro napisał(a):

image.png

imponujace te promki 10 letnich gier, ale ta cyfrowa przyszłość będzie mocna

w turcji za 30zl cool2

Opublikowano
3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Dadzą promocję raz na rok, o której nie usłyszysz i potrwa 24h. Po tym czasie płać 400zł w 2033 za grę z 2028. Bo czemu nie.

A jak bylo po podwyzce plusa? Te 240 za essentiala, ktore teraz jest OKAZJA to byla przeciez wyjsciowa cena 12me plusa. I zrobia to z gierkami, ze obcne kwoty beda uznawne ze tanioche. No ale jaka klientela i popyt to taka podaz )

Opublikowano

hitem jest to, co powidział maniak jakoś w 7:22 - że kupował dziecku każdego assassina, a teraz powiedział mu, że to już ostatni i więcej mu nie kupi. xDD czaicie? typ odbierze radość z zabawy własnemu dziecku, bo sony staremu płyty zabrało. niech cierpi gówniarz, mniejsza o to, że dziecko ma w dupie pudełka i chce pograć, teraz będzie patrzenie w sufit dla rozrywki. i ta guma na potrzeby odcinka, żeby nie było widać jak mu szczęka lata ze złości, ten natłok przekleństw, to pobudzenie rosnące z każdą minutą obama sony będzie miało gościa na sumieniu

Opublikowano

Niezła ekipa, 5 minut bym nie wytrzymał z ich udziałem.

Opublikowano

Ja rozumiem że wspomnienia typu "dostałem Zelde czy mgs pod choinkę" albo jak mały Droździk poszedł z tatą i kupił oryginalne Gran Turismo i Tekken 3, to jest fajna i cenna wartość.

Ale no nigdy bym nie powiedział że to jest coś ponad samo granie ;)

Opublikowano

Już za sam ohydny proceder katowania dziecka każdym assassinem należy się niebieska karta.

Opublikowano
32 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):

typ odbierze radość z zabawy

Nauczy szacunku do pieniadza i tyle. Cyfra jest dla niego mniej warta(tak zakladam, nie znam goscia nie będę tego sluchal, dopisuje sobie :D )wiec kiedys tam sie kupi za 50-100zł na wyprzy. Nie widze w takim czyms problemu.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
Teraz, Kangus napisał(a):

Nauczy szacunku do pieniadza i tyle.

jakby szanował pieniądze to by ich nie wydawał na wszystkie dostępne części asasyna, chyba nie to jest problemem

https://youtu.be/McvKhABUiEY?t=1906

brakuje tam jednej osoby do dyskusji

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):

Że się wam chce tego słuchać, ponad godzinę to trwa.

nigdy w życiu nie obejrzałem fame mma, nie oglądałem magicala i innych gównien, jakichś kiszaków (wiem tylko, że obaj są jakimiś pato przygłupami) to chyba mogę raz? po legendarnym wpisie maniaka w socialach nie mogłem sobie odmówić

https://youtu.be/McvKhABUiEY?t=2377

bez kitu

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano
4 godziny temu, krzysiek923 napisał(a):

nigdy w życiu nie obejrzałem fame mma, nie oglądałem magicala i innych gównien, jakichś kiszaków (wiem tylko, że obaj są jakimiś pato przygłupami) to chyba mogę raz? po legendarnym wpisie maniaka w socialach nie mogłem sobie odmówić

https://youtu.be/McvKhABUiEY?t=2377

bez kitu

Obejrzałem 5 minut tych smutnych meneli, i powiem Ci że teraz już magical ani kiszak nie zrobi na Tobie wrażenia xD

Opublikowano
12 godzin temu, Figaro napisał(a):

niech się walą na cyce, żadnego Gamepassa i odpowiednika od Sony, koniec z subskrypcjami

Jak mi się skończy game pass to nic nie odnawiam i gram tylko w to co mam kupione, przez te subskrypcje człowiek głupieje i nie wie już w co ma grać do tego ciśnienie żeby coś szybko przejść bo akurat usuwają.

Opublikowano
5 godzin temu, Chewie napisał(a):

człowiek głupieje i nie wie już w co ma grać do tego ciśnienie żeby coś szybko przejść bo akurat usuwają.

Nie no gierki to siedzą tam rok minimum chyba więc to naprawdę trzeba się wstrzelić żeby zaraz usunęli. Ale tak, czasem zbyt dużo to też niedobrze )

Ale no abonament dobrze że jest jako OPCJA. Myślę że sporo jest osób którym się to zwyczajnie sprawdza

7 godzin temu, Figaro napisał(a):

I jeszcze ten brak jakiegokolwiek mikrofonu.

Przecież chłopaki mówią głośno i wyraźnie, w zasadzie przekrzykują się hehe

Ja czasem tylko Soula popatrzę co tam gada, bo to nasz człowiek

Opublikowano
17 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):

hitem jest to, co powidział maniak jakoś w 7:22 - że kupował dziecku każdego assassina, a teraz powiedział mu, że to już ostatni i więcej mu nie kupi. xDD czaicie? typ odbierze radość z zabawy własnemu dziecku, bo sony staremu płyty zabrało. niech cierpi gówniarz, mniejsza o to, że dziecko ma w dupie pudełka i chce pograć, teraz będzie patrzenie w sufit dla rozrywki. i ta guma na potrzeby odcinka, żeby nie było widać jak mu szczęka lata ze złości, ten natłok przekleństw, to pobudzenie rosnące z każdą minutą obama sony będzie miało gościa na sumieniu

Troche jak trzech wujaszków by się spotkało na weselu przy żołądkowej gorzkiej na wypierdzianych fotelach. Jeden przekrzykuje drugiego, kontent pod gatunek arkadikusowy.

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Nie no gierki to siedzą tam rok minimum chyba więc to naprawdę trzeba się wstrzelić żeby zaraz usunęli. Ale tak, czasem zbyt dużo to też niedobrze )

Ale no abonament dobrze że jest jako OPCJA. Myślę że sporo jest osób którym się to zwyczajnie sprawdza

Przecież chłopaki mówią głośno i wyraźnie, w zasadzie przekrzykują się hehe

Ja czasem tylko Soula popatrzę co tam gada, bo to nasz człowiek

@Soul i @Heviro (Fanboy BDG) są z forum

Opublikowano

Chuju złoty, obym nigdy tak nie skończył.

Opublikowano

Tam przez godzinę nikt chyba więcej niż jedno zdanie nie wypowiedział bo zaraz się ktoś wpierdala żeby swoje powiedzieć.

Opublikowano

Trochę pociesznie się to czyta. Wiekszosc tutaj w ich wieku. Zwykły zajawkowicz który prowadzi kanał nie szkodząc nikomu. Już lata temu mu pisali komentarze żeby zamiast gierek zainwestował w uzębienie.

Każdy z nas pewnie ma albo miał takich kumpli.

Opublikowano
6 godzin temu, drozdu7 napisał(a):

To działa tylko jak masz wszystko ograne i zaczniesz w coś grać relatywnie szybko. Np nie zdążyłem w ogóle ograć stalkera 2 i wielu innych bo byłem zajęty innymi tytułami. Taki rok to jest za mało dla mnie. Za to jestem wdzięczny game passowi, że dodają wszystkie friend slopy i nie muszę kupować jakiś gówien na steam tylko po to żeby pograć ze znajomymi 2 razy.

Opublikowano

Ja mam gp dopakowanego do konca 2027 i szczerze troche wyczekuje konca zeby nie miec wyrzutow ze sie marnuja gry w abo a ja wybieram cos spoza.