Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Tak a co

Skoro taka cyfrowa przyszłość to Sony powinno zadbać o graczy i dać więcej opcji folderów, customizacji itp bo podobno nie można sobie robić kolekcji kafelków jak na xboxach.

• Odpowiedzi 29,2 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano

Nawet na nintendo sie da. To sony ma być gotowe na cyfrową ere jak u nich jak w lesie?

Opublikowano

Było gotowe w poprzedniej generacji, bo na PS4 można było robić sobie katalogi "na pasku", no ale teraz się cofnęli do tyłu, jak to muwio.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Przejść z genialnego xmb do spoko menu ps4 aż do tej abominacji z ps5 to też trzeba mieć talent

Opublikowano
45 minut temu, Pupcio napisał(a):

To są jakeś połuczyny przy kolekcji drozda. Gość ma nawet osobne foldery na gry tpp

Matko czy może być coś lepszego od robienia GRUP z kafelkami?

Aż mi trochę staje jak tam wchodzę i przeglądam

Opublikowano

Ja miałem katalogi na gry płytowe, cyfrowe, plusowe i demka i tak można było żyć, a nie teraz 10 ostatnio włączanych albo pięć przypiętych na stałe i pięć ostatnio granych. Jak chcesz coś, co było szóste w kolejce, to leć w prawo do końca, a potem szukaj na liście. Super p̶a̶r̶t̶i̶a̶ swoboda i wygoda kutfo.

Opublikowano

Ja miałem katalogi na gry płytowe, ale sony postanowiło mi usunąć wszystkie kafelki z płytowych wydań, więc teraz ten katalog jest prawie pusty

Opublikowano

Po co mi zarządzanie kafelkami na PS5 skoro wkładam płytę ze swojej wspaniałej kolekcji gier fizycznych i od razu mam przed oczami to co mnie interesuje problem W PS6 liczę na poprawę w tym względzie oraz powrót M O T Y W Ó W z prawdziwego zdarzenia

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Czyli ty przyznajesz się do winy wskazując na dowody, a oni nie.

To też różnica.

jak sędzia donatello1991 d***l (ban? nie tym razem), to i materiał dowodowy nie wystarczy

Opublikowano
18 minut temu, BRY@N napisał(a):

Dokładnie na PS4 można sobie było sobie podzielić na foldery gry kupione i z plusa a teraz burdel na tym pasku.

Jest do dostępne w Bibliotece chyba.

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał(a):

Jest do dostępne w Bibliotece chyba.

Tak w bibliotece coś tam można pokombinować z tym ale jednak na PS4 to było bardzo prosto i intuicyjnie zrobione ale jak widać było za prosto.

Opublikowano

Nie chodzi w ogóle, masz napisane w tym tweecie.

Opublikowano

faktycznie, koleś odpalił tylko jakieś indie gówno, więc jeszcze lata o ile sony ich nie dojedzie

Opublikowano

Dla mnie najwi

Just now, Shen said:

faktycznie, koleś odpalił tylko jakieś indie gówno, więc jeszcze lata o ile sony ich nie dojedzie

PS5 jest ponoć bardzo łatwa do emulowania, wystarczy compatibility layer przekładający polecenia natywne PS5 na polecenia x86 PC. To nie PS3 z unikalną architekturą i ptaszki ćwierkają, że do sprawnego działania wiele nie potrzeba.

Opublikowano
40 minut temu, jimmy napisał(a):

...oraz powrót M O T Y W Ó W z prawdziwego zdarzenia

Wogóle jaki żart, że nie można sobie ustawić dynamicznych motywów z muzyczką jak na PS4

Screenshots_2026-07-14-11-42-20.png

Opublikowano

Emulowanie tego Astro Bota to trochę jak granie w Half Life Alyxa bez gogli.

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Emulowanie tego Astro Bota to trochę jak granie w Half Life Alyxa bez gogli.

W sensie? Przecież dualsense możesz mieć podpięty.

Opublikowano
3 godziny temu, Josh napisał(a):

Masz jakieś dowody, że Epstein z Clintonem, Hawkingiem i innymi znanymi osobistościami ruchali dzieci na wyspie? Nie? To pewnie się nie wydarzyło.

bawi że wymieniłeś clintona na którego hakiem są masażyki, a nie trumpa, na którego są 100x bardziej popierdolone zarzuty i dowody.

Opublikowano
2 minuty temu, Kangus napisał(a):

W sensie? Przecież dualsense możesz mieć podpięty.

O ogólny setting tej gry mi chodzi. No i nie wiem czy emu ogarnęłoby te wszystkie brzdąki, haptyki pada żeby to odpowiadało doświadczeniu konsolowemu.

Opublikowano
2 minuty temu, GearsUp napisał(a):

O ogólny setting tej gry mi chodzi. No i nie wiem czy emu ogarnęłoby te wszystkie brzdąki, haptyki pada żeby to odpowiadało doświadczeniu konsolowemu.

Zdziwię się jak tego nie ogarną, szczególnie że w grach sony na PC dualsense działa ze wszystkich pierdołami, co prawda chyba po kablu a zeby działał bezprzewodowo to trzeba jakieś mumbo jumbo uprawiac, no ale jednak obstawiam że to będzie najmniejszy problem w ogarnięciu przy tej emulacji.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Poważni kolekcjonerzy zmieniają zasady kolekcjonowania i teraz zamiast gierek będą kupowane filmy Bluraj