Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano
W dniu 21.02.2022 o 14:36, Kalel napisał:

https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-samsung-qe55q67aau

a coś takiego dla prostego zagrajmera? Pod obsługę 4k i jakieś smartTV?

Fajny TV, ale to tylko 60Hz. Drogo za takie parametry.

Moim zdaniem lepiej dopłacić do serii q70 lub sporo zaoszczędzić i zejść do au9000. 

Opublikowano

Panowie, oledzik Philips 706. Czy faktycznie w warunkach domowych, gdy obok nie mam innego telewizora to zauważę różnicę, że troszkę gorzej świeci? Bo obecnie można wyrwać 65cali za 5k. Mam starego LG c7 55' i myślę nad wymianą. 

Opublikowano

C7 w testach był jaśniejszy, pytanie czy po prawie 5 latach mój tv dalej wyciąga 600-700nitów. Druga sprawa czy ta różnica jakiś 100nitow jest realnie odczuwalna gdy nie porównujemy dwóch tv które stoją obok siebie. Trzecia sprawa, mój c7 ma 55’ a chce zrobić przeskok na 65’.

Edytowane przez Pawliko

Opublikowano

B1 ma ponoć na tyle słabą jasność, że hdr w grach praktycznie nie istnieje. Ten phill ma chyba jeszcze mniej, więc ja bym się zastanowił. 

Najlepiej wziąć w jakimś media marku i w razie co oddać. 

Opublikowano

Jakieś info krąży, że będą wprowadzać VRR, ale z tego co czytałem do XR z zeszłego roku, nie wiem czy XH obejmą.

Opublikowano

Jest VRR w XH90 od dluzszego czasu, tylko wyłączaja połowę opcji, podejrzewam że w XR będzie podobnie...

XH ogólnie wyprzedził już aktualizacjami najnowsze telewizory Sony co jest mega dziwne. W starszych telewizorach jest nowszy soft xD

Opublikowano

Ktoś kiedyś pytał czy można wyłączyć automatyczne przyciemnianie obrazu w ciemnych scenach.

Ostatnio zauważyłem ten sam efekt w moim C1. Potrzebny jest taki pilot https://shopee.pl/product/541057778/8494685834?smtt=0.666077116-1646039868.9

Wciskamy In start, przechodzimy do pozycji OLED i dajemy TPC na off/disabled.

Działa z każdym modelem oleda lg.

Opublikowano

Ech, no napisałem wyżej że XH90 VRR dostał jakoś 5miesiecy temu. Jak komuś z niewiadomych przyczyn nie pobrał aktualizacji, to może to zrobić za pomocą USB.

Opublikowano
21 minut temu, easye napisał:

Ech, no napisałem wyżej że XH90 VRR dostał jakoś 5miesiecy temu.

ale czaisz że chodzi o ten drugi update który sony zapowiadało że tamten nie jest finalny.

Opublikowano

Grubo się bawią :)

Właśnie ciągnę aktualizację do mojego XR ale ani słowa o VRR tylko ogólnie o poprawie działania telewizora.