Opublikowano 26 października 20195 l Kilka razy wrzucalo mnie do graczy z innych platform i ps4 z myszkami. Nie wiem jak to sie ma do emulatorow sprzetowych myszek czy gra tez wykrywa jako myszka czy pad. Wiem tylko jedno ze chcialbym miec wybor ze jesli gra laczy mnie z crossplatforma to zeby byli sami gracze na padzie, to samo z konsolami. Jesli nie niech wylacza ten crossplatform i niech nawet zabiora ground war w takim wydaniu
Opublikowano 26 października 20195 l Ja tam mam crossplay wyłączony, na plejaku i tak jest od groma graczy tak więc po co jeszcze mieszać się z innymi. Dziś chyba odnalazłem swoją pukawke- kilo 141 ze scopem i magazynkiem na 50 kulek daje radę. K/D przeważnie na plusie czyli jest dobrze. Nic tylko grać
Opublikowano 26 października 20195 l Teraz grałem z popi, jak utworzyliśmy grupę on myszka ja pad to wrzucilo mnie po raz pierwszy w totalny miszmasz. Może grup nie ogarneli...
Opublikowano 27 października 20195 l Singielek to absolutny sztosik poki co, mysle ze mam juz wiekszosc gry za soba i oderwac sie nie idzie.
Opublikowano 27 października 20195 l Gra się naprawdę fajnie. Kampania jak to kampania, krótka, ale intensywna. Najważniejsze i tak jest multi gdzie bawię się równie dobrze jak za czasów oryginalnego MW. Fajna opcja rusznikarska, wreszcie mogę dostosować broń jak tylko zechcę
Opublikowano 27 października 20195 l 2 godziny temu, McDrive napisał: Gra się naprawdę fajnie. Kampania jak to kampania, krótka, ale intensywna. Najważniejsze i tak jest multi gdzie bawię się równie dobrze jak za czasów oryginalnego MW. Fajna opcja rusznikarska, wreszcie mogę dostosować broń jak tylko zechcę Potwierdzam w 100%. Jak to chodzi w multi! Grafika i płynność animacji nic nie tracą w stosunku do single. Pięknie meczyki startują. Nie rozłącza, nie rozbija. Majstersztyk.
Opublikowano 27 października 20195 l ja to serio nie mogę się oderwać od grania, czuje klimat MW1/MW2 Ground War jest całkiem spoko - Battlefield to nie jest ale można pograć mi najbardziej odpowiada tryb 10v10 jeśli ktoś ma koksa i mu potrafił się hard reset podczas gry zrobić (mi sie zdarzyło wczoraj raz) to IW wypuściło patcha
Opublikowano 27 października 20195 l @Bansai Trzeba będzie się ustawić na Spec-Opsy, chociaż ja jeszcze single'a nie ruszyłem nawet, hehe
Opublikowano 27 października 20195 l Fabuła ukończona, bardzo mi się podobało. Teraz zabieram się za multi.
Opublikowano 27 października 20195 l 5 godzin temu, Hendrix napisał: @Bansai Trzeba będzie się ustawić na Spec-Opsy, chociaż ja jeszcze single'a nie ruszyłem nawet, hehe Obowiazkowo
Opublikowano 27 października 20195 l 18 godzin temu, easye napisał: Teraz grałem z popi, jak utworzyliśmy grupę on myszka ja pad to wrzucilo mnie po raz pierwszy w totalny miszmasz. Może grup nie ogarneli... Wczoraj zanim dolaczylem sie do Ciebie to zagralem sam i spojrz na to: https://m.fotosik.pl/zdjecie/f0148df06fdfd0d6 ja naprawde nie ogarniam jak ten crossplay dziala...
Opublikowano 27 października 20195 l On nie działa, dla blacharzy spoko, mają mięsko armatnie, konsolowcy powinni cały ten mega ficzer zwany crossplayem wyłączyć w pizdu. Edytowane 27 października 20195 l przez Wooyek
Opublikowano 27 października 20195 l No dzisiaj pierwszy mecz zagrałem rzeczywiście z myszkami ale nie widziałem jakiegos pogromu szczerze mówiąc. Mimo wszystko to dziwne ze crossplay działa w ten sposób, powinna być dodatkowa opcja ze chce crossplay ale tylko z uzytkujacymi kontroler i tyle.
Opublikowano 27 października 20195 l Gram na pierwszej wersji PS4 i muszę powiedzieć, że pierwszy raz zdarzyło mi się myśleć, że te scenki filmowe są bardziej plastikowe niż sama gra. Jedyne czego potrzebuję, to lepsze tekstury i w następnej generacji praca nad zniszczalnym otoczeniem i fizyką przedmiotów.
Opublikowano 27 października 20195 l Panowie no jak z tym singlem? Godny następca oryginalnej trylogii MW czy jednak rozczarowanko?
Opublikowano 27 października 20195 l Dla mnie wszystko w tej grze zagrało. Ładny ból dupy ruskich na metacritics: https://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-modern-warfare/user-reviews
Opublikowano 28 października 20195 l 6 godzin temu, easye napisał: Dla mnie wszystko w tej grze zagrało. Ładny ból dupy ruskich na metacritics: https://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-modern-warfare/user-reviews Prawda w oczy kole ¯\_( ツ)_/¯ Druga sprawa, że większość tych komentarzy pewnie napisali żołnierze z ich wojsk cybernetycznych.
Opublikowano 28 października 20195 l 9 godzin temu, suteq napisał: Panowie no jak z tym singlem? Godny następca oryginalnej trylogii MW czy jednak rozczarowanko? skoncze w tygodniu i napisze pare słów, ale póki co jest naprawdę CYMES
Opublikowano 28 października 20195 l czy singiel wciąż robi ci mission faila jak nie zrobisz dokładnie o to, co cię proszą?
Opublikowano 28 października 20195 l 15 godzin temu, Wooyek napisał: On nie działa, dla blacharzy spoko, mają mięsko armatnie, konsolowcy powinni cały ten mega ficzer zwany crossplayem wyłączyć w pizdu. Po powinien być crossplay na zasadzie tego z PUBG - tylko PS4 i XBOX, a PeCetowców w to nie mieszać, bo i po co? Wiadomo, że i na konsolach trafi się ktoś z jakimś cronusem czy hori, ale jednak większość towarzystwa gra raczej na padach.
Opublikowano 28 października 20195 l Moim zdaniem crossplay powinien obowiazywac wszystkie 3 platformy, ale powinien byc on zrobiony na takiej zasadzie, ze grajac na PC moge zagrac z konsolami TYLKO wtedy gdy gram na padzie i to niezaleznie od tego czy probuje dolaczyc do znajomego czy gram sam, wtedy to ma jak najbardziej sens. Edytowane 28 października 20195 l przez popi_91
Opublikowano 28 października 20195 l crossplay tylko miedzy konsolami...samo FoV robi niesamowita robote do tego dochodza odblokowane fps. Jest to zwyczajnie nieuczciwe
Opublikowano 28 października 20195 l Mówiłem o tym 2 miesiące temu, wklejałem też filmik z różnic między PC a konsolą. Wszystko było pięknie wytłumaczone, że nie tylko sam kontroler jest problemem. Zje.bali to po prostu i tyle. Może wypuszczą jakiegoś patcha.
Opublikowano 28 października 20195 l Singiel jeden z gorszych w Codach niestety, kończy się w najlepszym momencie i serio myślałem że pogram dalej a tu zonk napisy końcowe. Ograniczyli też widowiskowość sekwencji co było wizytówką w poprzednich Codach a sama fabuła opiera się na kilku postaciach. Najlepsze misje choć maksymalnie oskryptowane to te z działaniami z noktowizjerami. btw platyna 1/10, nie ma ani customizacji w kampanii ani niczego do zbierania. Kilka wytycznych i przejście na Weteranie. Brak za multi i jedno z opsów jest. Dwa wieczory i 100% pyknięte Edytowane 28 października 20195 l przez Wesker
Opublikowano 28 października 20195 l Singiel super, ostatnio tak mnie wciągnł ten z Titanfalla 2. Raczej rzadko kończe kampanie w codach tak tutaj cała poszła przy pierwszym podejściu.