Kmiot 13 621 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Podejście do BB zależało od tego, w jakim stylu ktoś wcześniej grywał w DS. Jeśli stawiał na rycerza-dynamiczniaka, nie stosował tarczy, to przy przeskoku na BB mógł nie odczuć większych różnic i szybciej się przestawić. Ale jeśli ktoś podczas gry w DS dużo polegał na tarczy i podchodził do starć metodycznie, to BB w zasadzie odbierał mu podstawowe zabawki i wymuszał zmianę stylu. Logiczne więc, że taki gracz mógł uznawać tę grę za znaczące odbicie od formuły DS. Dla innych to tylko zmiana settingu, bo i tak grali w podobnym stylu. Umówmy się, ale BB w porównaniu z DS czy DS2 to była generalnie inna, dynamiczniejsza gra. Dopiero DS3 trochę wyrównał różnice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Dlaczego ten temat nie jest w odpowiednim dziale? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Jest lekkie jaranko, bardziej z tego tych ploteczek niż filmiku, ale jednak. Jedyne co mnie martwi to jednak przeskok do open worlda to może być dla From trochę za dużo i będzie sporo bugów. No i jednak tę animację otwierania drzwi mogliby w końcu zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 No ja się rewolucji w mechanice w ogóle nie spodziewam i w zasadzie czego można byłoby od nich wymagać tak sprawiedliwie? FS ma świetną passe pod względem gameplayu od ponad dekady i w zasadzie jak komuś pojedynczy tytuł się podobał to i resztę łyknie bez popity. Takie studio siedzące w swojej strefie komfortu i mi to zupełnie nie przeszkadza Od ER nie mam wielkich oczekiwań, ale ciekawi mnie czy to kolejny tytuł gdzie bogaty lore będzie poukrywany w dialogach, itemach itd. a o narracje będzie musiał martwić się sam gracz, czy jednak dzięki współpracy z Martinem forma opowiadania będzie bardziej tradycyjna. Osobiście wolałbym, by to Martin dopasował się do Miyazakiego niż na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 No ja bym wolał aby Lore zostało na takim poziomie jakim zawsze było, przynajmniej mnie mocno angażuje i wkręca. Oby było tak jak mówisz @Bartolinsky Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 918 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 I pasuje do klimatu serii a nie w całej grze nawalone notatek, czytaj i szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 (edytowane) Pff, nie żartujcie. Oby była w końcu jakaś fabuła, a nie jutuberzy muszą wam układać historyjki z opisu miecza. Edytowane 2 marca 2021 przez 20inchDT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 A jest tu ktos kto uwielbia wszystkie Soulsy a Sekiro totalnie mu nie podeszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 29 minut temu, Ma_niek napisał: A jest tu ktos kto uwielbia wszystkie Soulsy a Sekiro totalnie mu nie podeszlo? DS2 to nieporozumienie, a Sekiro w pytke Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 40 minut temu, 20inchDT napisał: Pff, nie żartujcie. Oby była w końcu jakaś fabuła, a nie jutuberzy muszą wam układać historyjki z opisu miecza. Fabuła jest zawsze przecież Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Godzinę temu, 20inchDT napisał: Pff, nie żartujcie. Oby była w końcu jakaś fabuła, a nie jutuberzy muszą wam układać historyjki z opisu miecza. Mylisz fabułę z "lore" osławione z tych wszystkich duperelach w grze. Zawsze w Darkach/Demon's było intro objaśniające o co chodzi i można to streścić do jednego zdania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 7 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Zawsze w Datkach/Demon's było intro objaśniające o co chodzi i można to streścić do jednego zdania. Czyli nie ma fabuły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Godzinę temu, Ma_niek napisał: A jest tu ktos kto uwielbia wszystkie Soulsy a Sekiro totalnie mu nie podeszlo? Może nie, że nie podeszło ale przez to jaką ma budowę nie miałem motywacji do robienia kolejnych runów tylko żeby zobaczyć inne endingi. Demon's/Darki/BB z kolei zawsze jakiś inny build czy pvp i nazbierało się tych godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 918 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Ja tak samo jak kolega, jedno przejście i nie mam ochoty na więcej. Jednak gierka sama w sobie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 8 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Może nie, że nie podeszło ale przez to jaką ma budowę nie miałem motywacji do robienia kolejnych runów tylko żeby zobaczyć inne endingi. Demon's/Darki/BB z kolei zawsze jakiś inny build czy pvp i nazbierało się tych godzin. A tu się zgodzę również, nie wyobrażam sobie lecieć od nowa Sekiro i zbierać te protezy, koraliki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 (edytowane) Właśnie tak lecę teraz bo drugie przejście było łatwe mając full zdrowia, postury i narzędzi protezy A Elden Ring zobaczyłbym jakiś kawałek gameplayu nowego z miłą chęcią. Edytowane 2 marca 2021 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hanza71 42 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 No I elegancko, ze cos ala Soulsy, po slabiutkim jak dla mnie Sekiro szykuje sie powrot do formy From Software. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 5 godzin temu, 20inchDT napisał: Pff, nie żartujcie. Oby była w końcu jakaś fabuła, a nie jutuberzy muszą wam układać historyjki z opisu miecza. G.R.R. Martin pisze im "fabułę" do tej gry... To tłumaczy opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Sprostowanie - fabułę pisze Miyazaki. Martin dorzucił coś od siebie w kwestii lore gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Longqi bangbangtang (previous Chinese leaker) shared some details about the Elden Ring trailer : GamingLeaksAndRumours (reddit.com) wg leakera Elden w tym roku, to mi wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 3 godziny temu, Figuś napisał: Ha! Typowe żółtki. Nie pokażą nic przez półtora roku i obrażą się na polejne pół roku, bo ktoś śmiał obrazić ich honor Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 5 minut temu, McDrive napisał: Ha! Typowe żółtki. Nie pokażą nic przez półtora roku i obrażą się na polejne pół roku, bo ktoś śmiał obrazić ich honor Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Co to za random ten Lance? Nie lubię takich dupków próbujących wbić szpilę popularnym osobom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi