Opublikowano 9 października 20213 l 19 minut temu, Mejm napisał: Zeby tylko ta sniezna lokacja nie byla dluga jak ta z DMC4 xD Niby ma być sześć regionów. Zobaczymy które będą większe, a które mniejsze.
Opublikowano 16 października 20213 l Liczyłem na jakąś rozgrywkę i zapowiedź kolekcjonerki, a tu dwa marne obrazki
Opublikowano 16 października 20213 l 3 godziny temu, McDrive napisał: Liczyłem na jakąś rozgrywkę i zapowiedź kolekcjonerki, a tu dwa marne obrazki proszę bardzo Chyba jakiś wczesny build, ale CHCĘ TO JUŻ. Jebać technikalia, podoba mi się
Opublikowano 16 października 20213 l Wprowadzenie skoku do soulsow to byl najglupszy pomysl From w calej ich karierze.
Opublikowano 16 października 20213 l Po Sekiro, skok był pewny w Eldenie w zasadzie. A tak po za tym wyczuwam obsuwe na marzec/kwiecień xD Edytowane 16 października 20213 l przez cotek
Opublikowano 16 października 20213 l Wygląda paskudnie, ale lubie gameplay w tych grach, to przymkne oko.
Opublikowano 16 października 20213 l Fajne open world Dark Souls - brzydkie i puste, ale to wczesny build plus gameplay z najsłabszej konsoli zeszłej generacji, więc na pewno będzie lepiej. Dla mnie day-one.
Opublikowano 16 października 20213 l Nie nastawialbym sie na to "bedzie lepiej" w koncu to from. Dostaniesz 4k i 60fps i tyle. Ta trawa i drzewa w ostatnim ujeciu to poziom ps3.
Opublikowano 16 października 20213 l Teren pusty jak w Shadow of the Colossus. Oby się nie przejechali na wielkim świecie. Reszta pewnie da radę.
Opublikowano 16 października 20213 l Może być. Gra jakby nie patrzeć robiona pod ps4 i x1 więc nie nastawiam się na grafikę lepszą niż w DS3.
Opublikowano 16 października 20213 l Tę animację skoku to faktycznie lepiej niech poprawią bo wygląda to jak Fallout 3 w widoku TPP.
Opublikowano 16 października 20213 l Nawet nie wiedziałem, że jakiś gameplay wypłynął. Myślałem z początku, że to jakiś mod do DkS3 xd Skok Sekirowaty.
Opublikowano 16 października 20213 l Słąbo to wygląda. Pierwsza myśl to jakiś fake zrobiony modem do DS3.
Opublikowano 16 października 20213 l Mi wystarczy, ale dla producenta zaczął się gorszy PR, bo wyciek z najgorszej wersji pójdzie w świat i ludzie będą mieć w tyłku, że są inne wersje w przygotowaniu. W sumie, to dobrze, bo może ich to nauczy robić normalne prezentacje, a nie zwiastun cgi na dwa lata i pokaz za zamkniętymi drzwiami na cztery miesiące przed premierą
Opublikowano 17 października 20213 l 9 godzin temu, Mejm napisał: Wprowadzenie skoku do soulsow to byl najglupszy pomysl From w calej ich karierze. Ta animacja skoku to jest z sekiro wzięta. A całość wygląda jak Soulsy 3.