Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

jak bylo to sorry...wiadomo jakie i czy wgl cos jeszcze dostanie optymalizacje pod Sexa? cos wiadomo o H5 albo Forza 7? 

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Szymek napisał:

jak bylo to sorry...wiadomo jakie i czy wgl cos jeszcze dostanie optymalizacje pod Sexa? cos wiadomo o H5 albo Forza 7? 

nic o tym nie wiadomo i szczerze mówiąc nie spodziewałbym się

Opublikowano

w 2021 nowa Forza i nowe Halo więc stare chyba oleją. 

Opublikowano
7 minutes ago, benito82pl said:

8 wrzesnia

Podobnie, mój z 6.

Niedziela, to widzę produkcja szła pełną parą. 

Opublikowano
17 minut temu, Szymek napisał:

Pewnie nie, ale z tym h5 to mogliby, skoro mcc updatują. Ale patrząc co tam się dzieje z hi to nie nastawiam się, że teraz się nad tym będą skupiali. 

Opublikowano

U mnie data produkcji 2 sierpnia, ktoś ma starszą? :D

mordy jak wyłącze instant on to gierki w tle nie będą się sciagać i updateować? skoro konsola tak bootuje sie szybko to też nie chce zeby ten wiatraczek chodził non stop

Opublikowano

Dziwne, że przy koksie nikomu te wiatraczki nie przeszkadzały, ale przy Series X już tak :philosoraptor:

Opublikowano

moja jest z 2 wrzesnia 

42 minutes ago, Bzduras said:

Dziwne, że przy koksie nikomu te wiatraczki nie przeszkadzały, ale przy Series X już tak :philosoraptor:

chyba zawsze tak jest ze przy premierze ludzie obchodzą sie z konsola jak z jajkiem xD

Opublikowano

Ale ten wiatraczek przecież nie chodzi cały czas, tylko wtedy gdy konsola coś robi. Skończy pobierać pliki z sieci, to się wyłączy. 

W czym Wy tu widzicie problem? 

Opublikowano

Moja jest ciagle w instant on a rano wiatraczek w niej nie chodził, on po prostu się załącza jak konsola się wybudza na chwile - chyba.

Opublikowano

Mam pytanie do użytkowników posiadających Tv z Hdmi 2.1. Czy jest możliwość uruchomienia gry w trybie 120Hz z HDR w rozdzielczości 1440p. Dodam tylko żeby w ustawieniach Xboxa>Tryby video wyłączyć opcję 4K, ponieważ jeżeli jest włączona to gra posiadająca tryb HDR wymusi czasami na konsoli włączenie 4K z HDR 60Hz, pomimo iż ustawiona jest w menu konsoli rozdzielczość 1440p. Mam telewizor z Hdmi 2.0 i teoretycznie powinien być możliwy HDR w 120Hz, ale jak uruchamiam jakąkolwiek grę w tym trybie niestety HDR znika. Czy ktoś z Was mógłby uruchomić grę w 120Hz i w menu TV sprawdzić czy aktualnie jest wyświetlany HDR ?

Opublikowano

Nie wiem jak ma się opcja w menu zasilania a mianowicie "wyłącz całkowicie xboxa" do opcji wyłączenia z pada. Jest tu jakąś różnica czy poprostu inaczej to przetłumaczyli? 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

gdzie sprawdzacie datę z kiedy jest konsola?

Na plecach konsoli gdzieś na tej naklejce nad wlotem powierza jest

Opublikowano
40 minut temu, lekki napisał:

Mam pytanie do użytkowników posiadających Tv z Hdmi 2.1. Czy jest możliwość uruchomienia gry w trybie 120Hz z HDR w rozdzielczości 1440p. Dodam tylko żeby w ustawieniach Xboxa>Tryby video wyłączyć opcję 4K, ponieważ jeżeli jest włączona to gra posiadająca tryb HDR wymusi czasami na konsoli włączenie 4K z HDR 60Hz, pomimo iż ustawiona jest w menu konsoli rozdzielczość 1440p. Mam telewizor z Hdmi 2.0 i teoretycznie powinien być możliwy HDR w 120Hz, ale jak uruchamiam jakąkolwiek grę w tym trybie niestety HDR znika. Czy ktoś z Was mógłby uruchomić grę w 120Hz i w menu TV sprawdzić czy aktualnie jest wyświetlany HDR ?

Zobaczę dzisiaj na c9 to dam znać, jak mam 4k i 120 Hz to normalnie załącza się hdr więc w sumie nie wiem czemu w 1440p miałoby go nie być? 

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

Zobaczę dzisiaj na c9 to dam znać, jak mam 4k i 120 Hz to normalnie załącza się hdr więc w sumie nie wiem czemu w 1440p miałoby go nie być? 

Super, jak możesz to uruchom jakąkolwiek grę w trybie 120Hz / 120kl/s np: gearsy 5 i wyświetl informację nie na konsoli tylko na TV że jest aktualnie włączony tryb 120Hz i HDR.  Z góry dzięki ! ps. jakbyś mógł wrzucić fotkę z ekranu telewizora to już by było mega super. Nigdzie w Internecie nie ma informacji na ten temat. Wiem że XOX pomimo TV z HDMI 2.1 nie pozwalał na włączenie trybu 1440p 120Hz z HDR.

Opublikowano
Teraz, lekki napisał:

Super, jak możesz to uruchom jakąkolwiek grę w trybie 120Hz / 120kl/s np: gearsy 5 i wyświetl informację nie na konsoli tylko na TV że jest aktualnie włączony tryb 120Hz i HDR.  Z góry dzięki ! ps. jakbyś mógł wrzucić fotkę z ekranu telewizora to już by było mega super. Nigdzie w Internecie nie ma informacji na ten temat. Wiem że XOX pomimo TV z HDMI 2.1 nie pozwalał na włączenie trybu 1440p 120Hz z HDR.

No ale xox nie obsługiwał 2.1, spoko za 2 godz. sprawdzę, chyba, że ktoś będzie szybszy. 

Opublikowano
4 godziny temu, bluber napisał:

Wiedzmina przechodziłeś od jedynki? :obama:

Nope, podobnie jak Crysis np - nie gram na PC, więc grałem w to, co jest dostępne na konsoli, którą posiadam. 

Tu mam wszystkie Gearsy, więc logiczne, że gram po kolei.