Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Paolo w wieku 30 lat chodzisz jeszcze na imprezy gdzie udajesz fajnego gościa a nie zwykłego gracza? Ostro :) 

Opublikowano

Oj tam imprezy. Ktoś mnie wczoraj uświadomił, że w gry gra sie w lesie :pawel:

Opublikowano

Kurde chyba jestem stary. Dla mnie granie tylko na wygodnej kanapie i tv z padem w ręce :) a już o alko nie wspomnę jak wypiję jakiegoś drinka to granie mnie wkurza :reggie: tylko na trzeźwiaka

Opublikowano
5 godzin temu, mario10 napisał:

Kurde chyba jestem stary. Dla mnie granie tylko na wygodnej kanapie i tv z padem w ręce :) a już o alko nie wspomnę jak wypiję jakiegoś drinka to granie mnie wkurza :reggie: tylko na trzeźwiaka

Też nienawidzę grac po alko bo zero skupienia i człowiek jest otępiały. Za to granie po weedzie to najlepsze combo ever :)

Opublikowano

Co kto lubi, akurat kumpel mówi, że nie ma jak siąść przed konsolą z drinkiem, a żona jego ciśnie beke i mówi, że już go dwa razy budziła jak po tym drinku zasnął z padem w łapie :kaz:

Opublikowano

Na xboxie to tera takie nudy, że się zasypia bez żadnych wspomagaczy. 

Sonka to chociaż głośna jest i śmierdzi chińskim plastikiem, to tak łatwo nie uśniesz xD

A wracając do odrobiny powagi, to powiedzcie mi co zrobić by aktualizacje gier zaczęły się ściągać gdy konsola jest wyłączona. Kiedyś to bezproblemowo działało, a teraz ni cholery niezależne jaki tryb jest ustawiony, czy to całkowite wylaczenie, czy tylko uśpienie. 

Wkurza mnie to, bo czesto mam mało wolnego czasu i dość wolny jak na dzisiejsze standardy internet... siadam przed konsolą, włączam, a tam jeb 20gb do pobrania i taki chuj z gry - przyjdź jutro :/

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
W dniu 9.05.2023 o 10:58, LukeSpidey napisał:

Nie rozumiem tego całego malowania padów. Kogoś naprawdę jara to, że ma padzika w żółtym kolorze? Ja na swoje nigdy nie patrzę w czasie grania, a jedyny moment, kiedy je widzę to jak wyciagam je z szuflady, żeby włączyć konsole, więc zabawka w kolorki zupełnie mnie nie dotyczy. Rozumiem jakby to był jakiś Elite z nowymi funkcjami, ale kolor? WTF? 

Gram na premierowym, kupiłem tego na 20 lecie xboxa i kupiłem Aqua Shift- po co? Podoba mi się i leży w szafie. Jak mi padnie premiery to go wyciągnę. Ale gram mało to wątpię. Ten z okazji 20 lecia typowo kolekcjonerski zakup.

Podoba mi się jeszcze moonlight.

Opublikowano
36 minutes ago, iluck85 said:

Gram na premierowym, kupiłem tego na 20 lecie xboxa i kupiłem Aqua Shift- po co? Podoba mi się i leży w szafie. Jak mi padnie premiery to go wyciągnę. Ale gram mało to wątpię. Ten z okazji 20 lecia typowo kolekcjonerski zakup.

Podoba mi się jeszcze moonlight.

Tego moonlighta mam i na zdjęciach wyglada o wiele lepiej niż w rzeczywistości

Opublikowano

Te gumy ciemne trochę psują, ale front ładny. 

Opublikowano

Oczywiście że zadowolony, to ich najlepiej sprzedająca się konsola ever a dział gier przynosi najwięcej kasy od kiedy istnieje 

:obama:

Opublikowano

giphy.gif

Edytowane przez Daddy