Opublikowano 6 marca6 mar Pewnie gdyby nie Xbox PCX to Sonka nadal by wydawała gry na blachę. A tak? Wyczuli pismo nosem i muszą się wycofać, nikt przy zdrowych zmysłach przecież nie wypuści swoich exów na sprzęcie konkurencji (no prawie nikt ) Także wszystko wina zielonych i pozdro.
Opublikowano 18 marca18 mar Xbox WireAvailable for Xbox Insiders: More Groups on Home, Custom...niedługo będzie można wyłączyć quick résumé na poziomie gry, dobra zmiana
Opublikowano 18 marca18 mar W dniu 5.03.2026 o 22:24, Ukukuki napisał(a):Przez te mendy Sony nie wyda Sarosa na PC.E tam. Zastosuj radę hardkorowych użytkowników Xboxa z tego tematu, którzy dziwią się, że "czekasz" kilka lat na grę zamiast kupić konsolę, chociaż XSS. Ograj, sprzedaj i niewiele stracisz
Opublikowano 18 marca18 mar W dniu 5.03.2026 o 22:24, Ukukuki napisał(a):Przez te mendy Sony nie wyda Sarosa na PC.Bardziej: Sony RPK - Urażona Duma x Niewdzięczni Pecetowcy"jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza"
Opublikowano 18 marca18 mar Podobno Steam Machine się boją. W sumie to ich brocha, pamiętam wypowiedzi któregoś tam szychy z Sony jakoby porty na PC były pieniędzmi za darmo, ale skoro wracają do starego modelu to ktoś tam chyba wklepał w excela co trzeba i wyszło mu, że lepiej wyjdą na trzymaniu swoich marek u siebie. No i spoko, niech trzymają, będzie można sobie jakoś zracjonalizować kiedyś tam zakup plejsteiszyn jak już mikrosoft wypierdoli barana w ścianę ostatecznie i definitywnie.
Opublikowano 18 marca18 mar Wątpię aby steam machine się bali. Bardziej gier Sony w reklamówkach nowego xboxa gdzieś tam mimochodem w tle xd
Opublikowano 18 marca18 mar A nie wiem, nie jestem mądrzejszy od deva z [*] Bluepoint, tylko powtarzam za nim.https://www.ign.com/articles/tech-boss-of-developer-sony-is-shutting-down-thinks-playstation-has-pulled-back-from-pc-in-response-to-steam-machine
Opublikowano 18 marca18 mar 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):Podobno Steam Machine się boją. W sumie to ich brocha, pamiętam wypowiedzi któregoś tam szychy z Sony jakoby porty na PC były pieniędzmi za darmo, ale skoro wracają do starego modelu to ktoś tam chyba wklepał w excela co trzeba i wyszło mu, że lepiej wyjdą na trzymaniu swoich marek u siebie. No i spoko, niech trzymają, będzie można sobie jakoś zracjonalizować kiedyś tam zakup plejsteiszyn jak już mikrosoft wypierdoli barana w ścianę ostatecznie i definitywnie.SM raczej nie przebije ilością obecnych blaszaków na rynku, które wygenerowały te liczby, może dołoży jakąś cegiełkę do całości. Będzie po prostu bardziej prestiżowo mieć znowu exy na wyłączność, które się uwłaczająco sprzedawały na pc i niszczyły narrację, że pececiarze nie mogą się doczekać ich produkcji, bo nie mają w co grać.Dla MS wszystko jest xboxem, nawet ps, na którym można odpalić ich gry, hajs z bycia wydawcą się zgadza, więc wilk syty i owca cała. Edytowane 18 marca18 mar przez Atherius
Opublikowano 18 marca18 mar 4 minuty temu, Atherius napisał(a):Będzie po prostu bardziej prestiżowo mieć znowu exy na wyłączność, które się uwłaczająco sprzedawały na pc i niszczyły narrację, że pececiarze nie mogą się doczekać ich produkcji, bo nie ma mają w co graćA to słyszałem takie stwierdzenie że na Steamie były to po prostu gry jakich wiele. Więc trzeba je zamknąć w 700dolarowym paywallu i obudować atmosferą niesamowitości i wyjątkowości ;)
Opublikowano 18 marca18 mar Potwierdzam. Od kilku miesiecy gram na ps i takiego festiwalu bezjajecznych gier nie widziałem od czasu grania na ps3. Przehajpowane średniory, ale grafa dosyć ładna i oskryptowane sekcje i filmiki są, wiec 10/10.
Opublikowano 18 marca18 mar No, nie ma zielonej sekty która za zakup innego sprzętu wydaje wyroki śmierci to można będzie kupić plejsteiszyn gdy już nie będzie innego wyboru. Koncept może być dla niektórych obcy.
Opublikowano 23 marca23 mar Nawet nie wiedziałem, że Forza tak dobrze sprzedała się na ps5, a gość chce by zrezygnowano z tej dodatkowej kasy :D na pewno posłuchają prawda :D
Opublikowano 23 marca23 mar Każda z tych gier się dobrze sprzedaje na platformie gdzie ludzie kupują gry. Ogólnie sporo można MS zarzucić ale jako WYDAWCA są ok.
Opublikowano 23 marca23 mar Raczej zadziałało też to że Forza Horizon 5 jest świetną grą i na tak znakomitej, nieskazitelnej platformie jak PlayStation NIE BYŁO tego typu wyścigów.A co do kupowania gier to jednak Demons Soulsów za mało Messer kupiłeś widocznie
Opublikowano 23 marca23 mar 3 godziny temu, messer33 napisał(a):Każda z tych gier się dobrze sprzedaje na platformie gdzie ludzie kupują gry. Ogólnie sporo można MS zarzucić ale jako WYDAWCA są ok.Zabrzmiało to tak, jakby na xboxie nikt gier nie kupował.
Opublikowano 23 marca23 mar 4 godziny temu, messer33 napisał(a):Każda z tych gier się dobrze sprzedaje na platformie gdzie ludzie kupują gry. Ogólnie sporo można MS zarzucić ale jako WYDAWCA są ok.Ta super wydawca, ktory olewa polskie wersje (psychonauts 2 nia miało napisow... Po co oni ich kupili i dofinansowali jak nie dla tej gry?), ktory na plyte pakuje 50Mb danych, a o sensownym marketingu większości rzeczy zapomina.I nie kazda nawet duza gra ms sie dobrze sprzedaje, Doom i Indiana bardzo dobre gry ale sprzedaż nie powala. Edytowane 23 marca23 mar przez Kangus
Opublikowano 23 marca23 mar Godzinę temu, czarek250885 napisał(a):Zabrzmiało to tak, jakby na xboxie nikt gier nie kupował.Bo dokładnie tak to miało zabrzmieć 🩴
Opublikowano 23 marca23 mar W czwartek pokaz.Oby The Expanse dostało datę premiery, bo jest w moim top 3 gier, na które najbardziej czekam w tym roku. Edytowane 23 marca23 mar przez Czokosz
Opublikowano 23 marca23 mar 1 godzinę temu, czarek250885 napisał(a):Zabrzmiało to tak, jakby na xboxie nikt gier nie kupował.Kupują ale wiadomo że w większości tam same pasożyty czekające na gamepass.
Opublikowano 23 marca23 mar na playstation to samo z plusem sie dzieje. jeszcze weeby tam grają w darmową gache. Edytowane 23 marca23 mar przez Beelzeboss
Opublikowano 23 marca23 mar 1 godzinę temu, messer33 napisał(a):Kupują ale wiadomo że w większości tam same pasożyty czekające na gamepass.Te abonenty to jednak miecz obusieczny, ale skoro na ps5 poszło tyle Forzy to jeszcze ktoś tam kupuje. Ta cebuloza czasem szkodzi, tak samo było z wieloma świetnymi produkcjami na PC, większość grała w piraty a później płakała, że studia padły, lub gry zaczęły omijać blaszaka. Trochę się to poprawiło, jednakże uważam, że wciąż jest wielu graczy, którym żal wydać nawet 30 zł. Miałem takiego kumpla, co po torrentach szukał, a ja mu mówię, chłopie opłaca się tyle pierdzielić skoro ta gra kosztuje kilka złotych? On zawsze odpowiadał, że po co ma płacić :D No cóż nie których nie da się zmienić :D