Opublikowano 22 stycznia 20223 l Pierwsze pół godziny to same przerywniki filmowe i pistolet w łapie, ciekawe co chciałbyś więcej frosti, homo komanda wilkołaków?
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Czyli RE8 jest jak sex analny, troche poboli i przestanie. Tylko czy jest to sex pomiedzy dwoma kochankami czy ruchanie w celi wieziennej? Edytowane 22 stycznia 20223 l przez Sven Froost
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Jak szukasz dobrego gunplayu to od razu daj sobie spokoj, bo to jest dramat w tym tytule.
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Dzieki za ostrzezenie chociaz raczej przejde bo nie gralem w 7-ke a zaciekawila mnie ta czesc
Opublikowano 22 stycznia 20223 l 2 godziny temu, Bielik napisał: Pierwsze pół godziny to same przerywniki filmowe i pistolet w łapie, ciekawe co chciałbyś więcej frosti, homo komanda wilkołaków? Homo, to nie wiem, ale komanda wilkołaków są
Opublikowano 23 stycznia 20223 l House of Beneviento to tylko jedno wzniesienie się na delikatne wyżyny, reszta to słaby resident - do zaorania. A i tak ten fragment jest tylko słabą kalką Happy Birthday z RE7.
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Zabieram się za ogranie Residenta bo już długo nie grałem, ale wcześniej chyba ogram 7 w ramach dostępności PS Collection
Opublikowano 23 stycznia 20223 l 13 minut temu, mario10 napisał: Zabieram się za ogranie Residenta bo już długo nie grałem, ale wcześniej chyba ogram 7 w ramach dostępności PS Collection Tylko nie patrz w niebo
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Na razie nie zrozumiałem rady, ale przypuszczam, że podczas gry się przekonam
Opublikowano 23 stycznia 20223 l 9 minut temu, Nyu napisał: Ja mam platynę i nadal nie rozumiem. Miałem to jak włączyłem grę 3 miesiące temu i czytałem że to jest u wielu - okropny banding na niebie. Spoiler Edytowane 23 stycznia 20223 l przez Rtooj
Opublikowano 24 stycznia 20223 l Gram aktualnie w Village na PS5 i bawię się przy tym nieźle, klimat gry mi bardzo podpasował. W porównaniu do RE7 w ogóle nie jest strasznie, gram na totalnym luzie, a w poprzedniej odsłonie miałem non stop spocone łapy Jedynie wyżej wspomniane House of Beneviento miało póki co jakiś mocniejszy klimat. Mam też wrażenie, że w porównaniu do innych Residencików, tutaj jest cały czas sporo ammo pod ręką i w zasadzie ubijam każdego stwora, którego spotykam na swojej drodze (A nawet ani razu nie kupiłem amunicji u Grubasa).
Opublikowano 16 lutego 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 24.01.2022 o 08:28, Zajcik napisał: W porównaniu do RE7 w ogóle nie jest strasznie, gram na totalnym luzie, a w poprzedniej odsłonie miałem non stop spocone łapy Jedynie wyżej wspomniane House of Beneviento miało póki co jakiś mocniejszy klimat. Ja tam jeszcze miałem spocone łapy w sekcjach z siostrami i ścigania mnie przez dużą Lejdi, aczkolwiek to było bardziej stresujące niż straszne. Tak czy owak fantastyczna gra. Ostatnio sobie myślałem gdzie by tu mogły pójść kolejne części serii i używając pomysłu włączenia numerku w tytuł gry wpadłem na pomysł na dwie kolejne gry. Resident Evil PHOENIX Rozgrywka osadzona w starożytnym, pustynnym mieście niczym z poniższego screena. Gracz mógłby walczyć z mumiami, skarabeuszami z ludzkimi głowami lub postaciami przypominającymi egipskich bogów z odpowiedno odrażającym, residentowym sznytem. Sam tytuł wydaje mi się fajnie nawiązywać do motywu ściśle związanego z serią, czyli odradzania zmarłych. Poniżej szybki koncept: REX Resident Evil X Dinozaury! Kojarzycie koncepty z filmu Jurassic Park 4, który nigdy nie powstał? Spoiler Wyobraziłem więc sobie, że dziesiąta część serii mogłaby nas zabrać do jakiegoś odludnego miejsca w głębokiej tropikalnej dżungli, gdzie przeprowadzano by eksperymenty łącząc ludzi z DNA dinozaurów, stąd wspomniany w tytule REX. Były wilkołaki, były jakieś robale wychodzące z ludzi, były wampiry, więc dlaczego by nie gado-ludzie? Poniżej koncept tytułu: Fajne? Edytowane 16 lutego 20223 l przez Wojtq
Opublikowano 16 lutego 20223 l IX nie mój klimat, tzn. taki setting wolałbym w innej grze, niż RE, ale ten REX spoko
Opublikowano 16 lutego 20223 l Autor RE w Egipcie z mumiami? Gdzie Ci przelać za produkcję takiej gry?
Opublikowano 16 lutego 20223 l Zamiast tych zombie-ludzi-dinozaurów, niech zrobią remake Dino Crisis na REngine.
Opublikowano 20 lutego 20223 l W dniu 16.02.2022 o 18:44, XM. napisał: RE w Egipcie z mumiami? Gdzie Ci przelać za produkcję takiej gry? Pogadam z Capcomem i się odezwę. Wrzuciłem też temat na 4chana i wytłumaczono mnie, że w RE nigdy nie było "supernatural bullshit" i temat nie chwycił. W sumie nie wiem czego się spodziewałem. Po VILLAGE uważam jednak, że seria jest bardzo pojemna i wszystko można wytłumaczyć jako bio-weapon. W końcu wampiry i wilkołaki jakoś wytłumaczono, więc dlaczego nie mumie i ludzi ze zwierzęcymi głowami? Mam nadzieję, że cokolwiek tam Capcom pichci to będzie miało równie wyjątkowy setting jak RE7/8. A remake Dino Crisis też bym chętnie przyjął. Te animacje welociraptorów mogłyby pozamiatać na nowo panującej generacji.