Opublikowano 22 lutego 20232 l No nieźle, na PSVR2 będą pięknie chodzic te residenciki. Zwykła czwórka na occulusie to najlepsza wersja w jaką grałem. Jak by nie ta cena gogli od Sony to bym się jarał już dziś.
Opublikowano 23 lutego 20232 l Oglądnąłem właśnie nowy trailer na State of Play… hajpik to opadł do zera. Strasznie drętwo i sztucznie wygląda ten remake. Oby to było tylko złudne wrażenie.
Opublikowano 23 lutego 20232 l Ależ się wyleczylem z tej gry po pokazie. Poczekam aż stanieje, ta jazda wagonikami i ogólnie stare animacje to jednak nie to czego oczekiwałem. Edytowane 23 lutego 20232 l przez Rtooj
Opublikowano 23 lutego 20232 l Jeszcze wrócicie z pieniążkami w zębach do pana Capcoma w marcu, zobaczycie
Opublikowano 23 lutego 20232 l Za dużo razy było przechodzone. Ciekaw jestem recenzji. Mam lekkie obawy.
Opublikowano 23 lutego 20232 l 18 minut temu, Plugawy napisał: A kiedy demo będzie? Na wszystkie platformy? Wkrótce Będzie Krauser, będzie walka na noże, będzie Mercenaries, będzie dobrze.
Opublikowano 23 lutego 20232 l A te suplexy jak z 6ki byly w 4ce? W sumie capcom zapowiedzial tez Zangiefa.
Opublikowano 23 lutego 20232 l Tak, suplexy już były w orginalnym RE4. Fajnie, że Luis teraz przeżyje nieco dłużej (może do końca?) i będzie miał więcej akcji w co-opie z Leonem. Jeszcze fajniej, że większość rzeczy (lokacje, przeciwnicy) jest bez zmian poza tymi graficznymi. Urlopik już zaklepany, będzie równie ostre szarpańsko jak w RE2 remake swego czasu Edytowane 23 lutego 20232 l przez Josh
Opublikowano 23 lutego 20232 l Były. W zamku to była główna strategia walki. Strzał w kolano i suplex, żeby nie pojawiła się macka. Fajnie, że Leon może teraz robić uniki pod tym atakiem, a scenkę z Krauserem przerobili na gameplay. Nie mogę się już doczekać.
Opublikowano 23 lutego 20232 l To będzie wspaniała gra. Mega mi się podoba nowy Sadler kurczę no i ciekawe czy demo tylko na sonke czy czasowy ex (xD) jak re8
Opublikowano 23 lutego 20232 l Bardziej chce sprawdzić jak mi będzie chodzić na laktoku bo o gameplay to się nie boje. Od 7ki wierzę bezgranicznie w capgods
Opublikowano 23 lutego 20232 l 6 minut temu, Pupcio napisał: Nie interesuje mnie wersja na trupa :nikki: Powiedz to knurowi Spencerowi, który zagra na 14 calowym ekraniku w 1080p na xbox series s.
Opublikowano 24 lutego 20232 l Dobrze się to prezentuje, jestem z tych co wierzo, że będzie dobrze, najwyżej później będzie zawód xD
Opublikowano 24 lutego 20232 l Super że wreszcie pokazali coś więcej niż wioskę. Jestem zadowolony z tego co widzę, będzie grane day one. Jeszcze miesiąc. Hype.