Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

007 First Light

Featured Replies

Opublikowano

Czytam że przejście gry ma zająć około 20 godzin. Idealny czas dla zapracowanych tatusiów po 30-tce czyli dla mnie.

• Odpowiedzi 162
  • Wyświetleń 15,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Straszliwe durnoty widać na tym gejpleju Ja rozumiem, że to jest gra konkuterowa, że to arcade, ale to co widać na tym pokazie to już za duża przeginka w drugą stronę. Po pierwsze, to nikt z tłumu lud

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Dużo pokazali jak to będzie się grało

Opublikowano

To zależy też od stylu gry pewnie. Dużo? Mało? Uncharted 4 siadło mi w 15h, a sporo zaglądałem po kątach na Madagskarze, więc pewnie z 2h można było z tego urwać. Jeśli nawet będzie to minimum 15h przy gnaniu na pałę na easy, to też dobry wynik.

Opublikowano

Ciekawe czy będzie duzo hitmanowych opcji na przejście każdego etapu ponownie, w sumie każdego Hitmana z trylogii dało się przejść calego w mniej jak pół godziny, oczywiście nie za pierwszym razem kaz

Opublikowano

Chyba mówili, że będzie można przejść każdą misję na różne sposoby, czyli pewnie mają na myśli to co w Hitmanie, że można się przebrać za ogrodnika, piekarza, ochroniarza czy baletnicę i zlikwidować cel poprzez podążanie za fabułą danego przebrania. No i misje można powtarzać tak samo jak w Hitmanie. Chociaż tak jak piszę to jeszcze mi się coś kojarzy, że będzie opcja rozmowy z npc żeby nas po prostu wpuścili, ale nie wiem na jakich zasadach ma to działać, bo raczej punktów w retorykę nie będzie można rozdawać xd

Opublikowano
15 minut temu, rafanus2 napisał(a):

będzie opcja rozmowy z npc żeby nas po prostu wpuścili, ale nie wiem na jakich zasadach ma to działać, bo raczej punktów w retorykę nie będzie można rozdawać xd

To chyba pokazywali na tym gameplayu podczas dedykowanego sop - na przykład najpierw znajdujesz coś co można łatwo podpalić, a potem mówisz strażnikowi, że tam "styrta się pali" i przejście wolne D

20h na przejście gry? Idealnie. Ja 15-godzinną Pragmatę przechodzę już prawie trzeci tydzień. W ogóle w lato już jakoś się nie chce siedzieć przy 100h molochach.

Opublikowano

Nawet podoba mi się rozgrywka, ale jak to chrupie na zwiastunach, to aż głowa małafacepalm

Opublikowano
14 minut temu, McDrive napisał(a):

Nawet podoba mi się rozgrywka, ale jak to chrupie na zwiastunach, to aż głowa małafacepalm

Unril i wybuchy to nie może nie przyciąć :D.

8 godzin temu, MBeniek napisał(a):

To chyba pokazywali na tym gameplayu podczas dedykowanego sop - na przykład najpierw znajdujesz coś co można łatwo podpalić, a potem mówisz strażnikowi, że tam "styrta się pali" i przejście wolne D

20h na przejście gry? Idealnie. Ja 15-godzinną Pragmatę przechodzę już prawie trzeci tydzień. W ogóle w lato już jakoś się nie chce siedzieć przy 100h molochach.

20h na tego typu grę to nawet dużo, pytanie, czy przejście stealth, czy combat, ale raczej mix. 15h godzinne Uncharted 4 uchodzi za grę bardzo długą w tym gatunku :D.

8 godzin temu, rafanus2 napisał(a):

Chyba mówili, że będzie można przejść każdą misję na różne sposoby, czyli pewnie mają na myśli to co w Hitmanie, że można się przebrać za ogrodnika, piekarza, ochroniarza czy baletnicę i zlikwidować cel poprzez podążanie za fabułą danego przebrania. No i misje można powtarzać tak samo jak w Hitmanie. Chociaż tak jak piszę to jeszcze mi się coś kojarzy, że będzie opcja rozmowy z npc żeby nas po prostu wpuścili, ale nie wiem na jakich zasadach ma to działać, bo raczej punktów w retorykę nie będzie można rozdawać xd

Będzie mechanika blefowania.

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Unril i wybuchy to nie może nie przyciąć :D.

Jaki "unril", skoro to na ich autorskim Glacier ma śmigać?reggie

Opublikowano

No ciekawe czy ogarną na premierę, Hitmany na poprzedniej generacji wyglądały bardzo dobrze i bardzo dobrze działały

Opublikowano

A to pewnie będzie śmigać jak należy.

10 minut temu, Bartg napisał(a):

No ciekawe czy ogarną na premierę, Hitmany na poprzedniej generacji wyglądały bardzo dobrze i bardzo dobrze działały

Co do Hitmanów, to wlasnie ogarnąłem, że po Hitmanie na PS4 wyszły jeszcze jakieś dwie części, warto ograć? Jest więcej fabuły, niż w Hitman 2016?

Opublikowano

Ale Hitmany były dużo spokojniejsze. Tutaj przy akcji wyraźnie widać to chrupanie i muszą to ogarnąć, żeby dało się grać na grubasach. 1080p30 nadchodzi D

Opublikowano
2 hours ago, KrYcHu_89 said:

A to pewnie będzie śmigać jak należy.

Co do Hitmanów, to wlasnie ogarnąłem, że po Hitmanie na PS4 wyszły jeszcze jakieś dwie części, warto ograć? Jest więcej fabuły, niż w Hitman 2016?

Jest jest, na końcu wracamy w zasadzie do tego, skąd się 47 wzial. Fabula mniej istotna, 3 cześć ma fenomenalne mapy. Dartmoor i misja prosto z Na Noże fenomenalna. Dobra dwójka też miala tluste mapy, juz zapomnialem - wyścig F1 w Miami, senne amerykańskie miasteczko czy Haven Island na Malediwach z dlc do dwójki to chyba moja ulubiona z całej trylogii obok Sapienzy z pierwszej części.