Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

007 First Light

Featured Replies

• Odpowiedzi 372
  • Wyświetleń 25,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Straszliwe durnoty widać na tym gejpleju Ja rozumiem, że to jest gra konkuterowa, że to arcade, ale to co widać na tym pokazie to już za duża przeginka w drugą stronę. Po pierwsze, to nikt z tłumu lud

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Dużo pokazali jak to będzie się grało

Opublikowano
Godzinę temu, l33t napisał(a):

Pytanie jak ta gra się zmieni za miesiąc, dwa. Bo na przykład RT ma być w ogóle dodany "za jakiś czas" po premierze (przynajmniej na pecetach). Dziwny zabieg.

PT będzie po premierze. RT nie wiem czy tam jest jakiś ale jeśli jest to on będzie od razu. Niedługo się przekonamy jak optymalizacja.

Opublikowano
20 minut temu, Qbon napisał(a):

PT będzie po premierze. RT nie wiem czy tam jest jakiś ale jeśli jest to on będzie od razu. Niedługo się przekonamy jak optymalizacja.

RT ma nie być w ogóle. A PT mówili, że na premierę, a teraz summer 2026. Słabo w opór, bo to jawna ściema była. Zwłaszcza, że tym się reklamowali.

Sam nie wiem czy się nie wstrzymać z graniem / Co za typy

Opublikowano

Jebać hejterów. Gierka zapowiadała się świetnie, fajnie, że IO dowiozło.

Opublikowano

Stawiałęm takie 82-84, a tu jednak dowieźli notbad Chociaż na razie jakieś same mniej powiedzmy prestiżowe redakcje, ciekawe kiedy reszta tych większych graczy i czy ocena od IGN dorówna Mixtape.

Opublikowano
29 minut temu, Basior napisał(a):

RT ma nie być w ogóle. A PT mówili, że na premierę, a teraz summer 2026. Słabo w opór, bo to jawna ściema była. Zwłaszcza, że tym się reklamowali.

Sam nie wiem czy się nie wstrzymać z graniem / Co za typy

Podobnie było z Dying Light The Beast, najpierw reklamy RT a przed premierą opóźnili. No mnie się nie chce już czekać aczkolwiek zdecydowanie wolałbym od razu z PT grać. Trochę jaja sobie z tym robią.

Btw recenzje świetne więc bez sensu czekać teraz tylko ze względu na PT, będzie na drugie przejście.

Edytowane przez Qbon

Opublikowano

No to cyk, L4 wlatuje 😅

Opublikowano

Tak myślałem, że pobije Mindseye, ale nie, że od razu wyjdzie jakiś sztos.

Opublikowano

No i niech im się uda, brakuje na rynku takich gier więc jak najbardziej plus, że postanowili ruszyć tego typu pomysł.

Opublikowano

Kurcze chyba jednak, indie horror pójdzie na razie do rezerwy i będzie w Bondzika grane obama

Opublikowano
Teraz, szurubur napisał(a):

No i niech im się uda, brakuje na rynku takich gier więc jak najbardziej plus, że postanowili ruszyć tego typu pomysł.

Kiedy ostatnio taki "typ" gry filmowej, że biegasz, strzelasz, film, akcja, wybuchy dostał 90 meta, chyba Uncharted 4 2016, fajnie. Do tego jeszcze na licencji to druga gra w tydzień, co wyszła zajebiście.

7 minut temu, Bartg napisał(a):

Stawiałęm takie 82-84, a tu jednak dowieźli notbad Chociaż na razie jakieś same mniej powiedzmy prestiżowe redakcje, ciekawe kiedy reszta tych większych graczy i czy ocena od IGN dorówna Mixtape.

Wrzuciłem wyżej chyba to samo, no mało coś recek od dużych, pewnie nie pracowali w bank holiday.

Opublikowano

No powiem, że spora niespodzianka. Fajnie, że jednak dostarczyli, będzie grane.

Opublikowano

9 minut temu, Bartg napisał(a):

9.5 od Gruszczyka, więcej recenzji nie trzeba.

Kurcze, pół oczka niżej od Starfield, chyba jednak się wstrzymam z zakupem.

Opublikowano

Trzeba przyznać, że naprawdę dobry rok dla giereczek póki co.

Opublikowano
14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Kiedy ostatnio taki "typ" gry filmowej, że biegasz, strzelasz, film, akcja, wybuchy dostał 90 meta, chyba Uncharted 4 2016, fajnie.

88* zobaczymy na ilu się ustabilizuje

Opublikowano

Brakowało Unchartedów, fajnie wjechali tym Bondem, oby udało im się pocisnąć trylogię.

Opublikowano
7 minut temu, Josh napisał(a):

Kurcze, pół oczka niżej od Starfield, chyba jednak się wstrzymam z zakupem.

Dżosz, prosta platyna, praktycznie wystarczy przejść grę. Chyba nie odmówisz?

Opublikowano

• Overall, a solid and well-optimized game, just as we’ve come to expect from IO Interactive.

Opublikowano

Na ppe 9,5 ) ale opinie ogólnie ma dobre.

Edytowane przez mario10

Opublikowano

Ign napisał, że gra przyszła dwa dni temu, pograł na ten moment 14 godzin i po prostu nie ma na dziś recenzji. Ale ogólny ton bardzo pozytywny. Zapewne jak ktoś przymaniaczył to w dwa dni mógł przejść i zapoznać się z innymi trybami dość dobrze..