Opublikowano 28 grudnia 20222 l Te uniki/walka są specyficzne. Ale jak pisałem, poćwiczyć na boku z jednym i potem z górki. Ja tez miałem skojarzenie z Obcym i to 3 przez wiezienie. Troche koncowka mi nie siadła. Jak znajdę chwile może spróbuje najwyższy poziom.
Opublikowano 28 grudnia 20222 l Najwyższy poziom to żadne wyzwanie, trzeba było od początku tak grać. Mam nadzieję, że w jakimś update dadzą NG+ i jeszcze jakiś wyższy, plus oczywiście jakieś dodatkowe pucharki, żebym miał motywację do powrotu, bo z racji tego, że było to takie krótkie doświadczenie, mam spory niedosyt.
Opublikowano 14 stycznia 20232 l Cytat Samsung Securities [016360] predicted in a stock report earlier this month, "The company expected cumulative sales of 5 million copies, but considering the current sales ranking, cumulative sales of 2 million copies will not be easy until this year."
Opublikowano 14 stycznia 20232 l Trzeba też pamiętać że oni mieli podpisany deal z AMD żeby dorzucać grę do prawie każdej sprzedanej karty graficznej z serii 6000 więc z tego też pewnie wpadła ładna sumka. Dopóki nie zamkną studia albo nie wrzucą do łagrów PUBG to nie ma co płakać.
Opublikowano 14 stycznia 20232 l Miałem czekać na ng+ ale nie wytrzymałem.Chyba zacznę na najwyższy odrazu i może przyceluje w platynę.Dużo jest missable?Bo na pewno nie zamierzam przy 1 przejściu psuć sobie gry i zaglądać w opis.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 stycznia 20232 l Kilka rzeczy przegapiłem, ale tez nie liznąłem każdej ściany i kąta. Proponuje na normalu zaliczyć tytuł- poznać mechanikę, o co biega. Drugie podejście już na znajdzie i poziom trudności pomijając resztę. Bynajmniej ja tak robię.
Opublikowano 14 stycznia 20232 l Nie da się wbić platyny obecnie bo trofka za najwyższy poziom jest zbugowana. Chyba, że ktoś gra na wersji z płyty bez patchy.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l W dniu 14.01.2023 o 02:11, Wredny napisał: Trudno, sami są sobie winni, tylko marki i developera szkoda Oczywiście, gdyby gra była dobra sam bym leciał na premierę po pudełko.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l Gra jest dobra, ale nie aż tak, by dawać za nią pełną cenę. Spoko 7/10 za max 80zł.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l No niewielka pociecha dla twórców że kupię ją teraz od Mirka za 100 zł. Tym bardziej po tej fali kpin z systemu walki, nawet gdyby była w Plusie to bym tego nie włączył.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l Też się cieszę, że nie kupiłem na premierę, a chęci były. Teraz łyknie się za przysłowiową "stówkę", a odsprzeda za dwa tygodnie z 20 zetami straty. Bawić się będę zapewne bardzo dobrze, bo tego oczekuję od gier.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l Naprawili tam w końcu działanie RT na XSX czy dalej wygląda jak wersja z XO? Gra jest w promocji za 169 zł na XO i PS4. Pewnie jeszcze spadnie w okolicach premiery remake DS.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l 24 minuty temu, Rtooj napisał: nawet gdyby była w Plusie to bym tego nie włączył. To błąd, bo sprawdzić zawsze warto, a system walki jest ciekawy i lepiej samemu sie zapoznać, aniżeli wyrabiać sobie opinię na podstawie narzekań internetowych pieniaczy.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l 52 minuty temu, Wredny napisał: To błąd, bo sprawdzić zawsze warto, a system walki jest ciekawy i lepiej samemu sie zapoznać, aniżeli wyrabiać sobie opinię na podstawie narzekań internetowych pieniaczy. Tam od razu pieniaczy, system walki dla mnie jest oczywisty i wiem że nie będzie mi sprawiał przyjemności. Sprawdzę jak będzie mi się bardzo nudzić. Oglądałem zbyt dużo gameplayu z tej gry, wszystko mi się w tej mechanice nie podoba. Walka z bossami bossem to jakiś smutny żart.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l Walka z bossem czy tam sub-bossem to jest cyrk xD Trzymasz gałe w lewo, jako iż jego atak składa się z jednego ciosu, to możesz ją trzymać non-stop i do końca świata nic Ci nie zrobi xD Boss xD
Opublikowano 16 stycznia 20232 l 9 minut temu, Szermac napisał: Walka z bossem czy tam sub-bossem to jest cyrk xD Trzymasz gałe w lewo, jako iż jego atak składa się z jednego ciosu, to możesz ją trzymać non-stop i do końca świata nic Ci nie zrobi xD Boss xD No widzisz, tego na gameplayu nie widać, więc gra jest jeszcze głupsza niż to wynika z filmików.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l Odrobina innowacyjności nigdy nie zaszkodzi. Chcieliście tradycyjne sztampowe tłuczenie w guzik?
Opublikowano 16 stycznia 20232 l Nie wiem, nie kojarzę gry 'znad ramienia' z fajną walką bronią białą :hmm: (SH2R to zmieni na bank) System walki w Callisto to jest żart, a nie innowacja. Znaczy no założenie jest innowacyjne i fajnie obudowane wizualnie, ale nie działa xd Edytowane 16 stycznia 20232 l przez Szermac
Opublikowano 16 stycznia 20232 l Wiesz, jednemu spasuje, drugiemu nie. Zauważę filozoficznie, że już tak ten świat jest poukładany.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l Ja dziś zacząłem i początek jest mega.System walki mi się podoba, jest brutalnie i czuć bardzo wagę/siłę kilofa/pały.Teraz dopiero dostałem broń palną.Zarówno grafika jak i audio TOP .Długo czekałem na taką gierkę i z automatu ma u mnie+1 do oceny końcowej.Jak ktoś wszystko już widział na yt, walki z bossami itd to XD dla mnie .Faktycznie nie ma sensu grać.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 stycznia 20232 l Nie wiem, czy komuś się będzie chciało wrócić do tego kadłubka, ale jest już NG+
Opublikowano 20 stycznia 20232 l Czy będzie się chciało? Zdecydowanie tak. Ja tam z gierki jestem bardzo zadowolony i zaczynam dziś NG+.