Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, Bigby napisał:

Następnym razem przy okazji Japonii się uda.

Bo na pewno będzie to Japonia, prawda?:kaz:

No kurwa oby :(

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 301,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Godzinę temu, marcin33 napisał:

FH4 na SX miało natywne 4K i 60fps, ale przez to gra zaliczyła downgrade innych graficznych bajerów, więc obniżenie rozdzielczości mnie nie dziwi.

Pytanie tylko, czy ten downgrade był w jakikolwiek sposób widoczny podczas popylania 300 km/h ;), a 60fps to był turbo gamechanger.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Trochę więcej graficznych dobroci. :)

51245507994_2c26e8ce1f_o.png

51245800350_bcedb30d2b_o.png

51244941553_e234bcb5c0_o.png

51244742566_33629cec7c_o.png

Opublikowano

No np. w RDR2 jest lepsza.

Opublikowano
14 godzin temu, Bigby napisał:

Następnym razem przy okazji Japonii się uda.

Bo na pewno będzie to Japonia, prawda?:kaz:

5d74a2.jpg

Opublikowano

Do dnia wczorajszego nie wiedziałem, że chcę forzę w Meksyku

Opublikowano

Japonia nie ucieknie, kiedyś muszą tam gierkę zrobić. Meksyk może był też decyzją z gatunku, który setting sprzeda więcej Seriesów. Meksykanie są pewnie głodni gry, która pokazuje ich kraj w kontekście innym niż kowboje czy handlarze narkotyków, do tego stanowią ogromną bazę potencjalnych klientów w swojej ojczyźnie i w USA.

Tak naprawdę to z każdego miejsca na ziemi można by zrobić fajną Forzę, pomijając jakieś wyjątki na biegunach czy państwa bez asfaltowych dróg. Była "pusta" Australia, była "nieporywająca" Wielka Brytania, a gry zawsze wychodziły wyborne, więc i Meksyk się przyjmie. Poza tym można pozwiedzać kraj, do którego może bezpieczniej w najbliższych latach się nie wybierać :kaz:

Opublikowano

No nie, tutaj przewagę w roślinności ma Godrizon i jednak RDR2 ustępuje w tej chwili. 

Opublikowano

Niby pierdoła, ale ja się cieszę z powrotu do ruchu prawostronnego ;) Mimo, że w sumie w Horizonie to i tak nie ma aż takiego znaczenia.

Opublikowano

Wcześniej dostaniemy Polskę i podlasie. Rampa przed domem Konona byłaby spoko.

Opublikowano

Okazuje się ze Meksyk nie wyglada tak zle jak ludzie myślą, te wioski, krajobrazy, ogólnie będzie to najbardziej zróżnicowana mapa w historii, aż 11 lokacji w tym dżungla, pustynia czy aktywny wulkan, no będzie to wszystko robiło, grafika to wyglada lepiej niż życie, gameplay widać po gameplayu ze pozostaje bez zmian, AWD to dalej pontony, ale i tak im ufam.

Nie moge się doczekać.

Opublikowano

nie miało dziś być jakichś kolejnych gameplayow czy coś mi się pomyliło?

Opublikowano
9 godzin temu, Ludwes napisał:

nie miało dziś być jakichś kolejnych gameplayow czy coś mi się pomyliło?

był tylko stream z gadającymi głowami, którego skrót jest powyżej twojego posta.

Opublikowano

Malowanie zacisków spoko, niby mała rzecz, a sam to w każdym aucie robie :D Działające dachy też, oby faktycznie w każdym aucie działało, szkoda, że pewnie ze względów licencyjnych zabraknie customizacji wnętrza poza klatką, nic tak klimatu nie psuje jak Mini z silnikiem z motocykla, klatką i ta seryjna kierownica z 1963 roku. No ale nie można mieć wszystkiego ;)

Są też przecieki dotyczące ostatniego bossa na festiwalu

199878950_323530705905606_2754211742349400023_n.thumb.jpg.98f926897bbbc6ecc69cb7f016aa07ab.jpg

Opublikowano

Xbox Series X - 4K, 30 FPS (opcjonalny tryb 60 FPS)
Xbox Series S - 1080p, 30 FPS (opcjonalny tryb 60 FPS)

Trochę bez szału jak na crossgena. Liczyłem na 4k/60fps na XSX

Opublikowano
3 minuty temu, Soban napisał:

Trochę bez szału jak na crossgena. Liczyłem na 4k/60fps na XSX

W sumie bez zaskoczenia, bo to 4K/30 przy natywnym 4K. 60 klatek będzie pewnie przy 1440-1800p co i tak jest bardzo dobrą rozdzieczlością, bo 1800p daje zdecydowanie satysfakcjonujące rezulaty.

Opublikowano
  • Autor

Potwierdzone

Z-A-O-R-A-N-E    :obama: