Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Figaro napisał(a):Nie, ale nie wyjdzie na premierę. Tak jak zawsze.zawsze = jeden raz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 minut temu, Figaro napisał(a):Wcześniej:Teraz:A trzeba zakładać, że dzisiejsze screeny też są nieco podrasowane.gdzie tu downgrade? zwłaszcza, że masz inną porę dnia
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, Rooofie napisał(a):Chmury, u góry są fejkowe, a na dole już podobne do tych z RDR2.?????
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ciekawe co czują Ci co kupili PS5 Pro + napęd specjalnie pod GTA 6? Jeszcze niech ogłoszą 30 klatek na prosiaku
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 34 minuty temu, tlas napisał(a):mam nadzieję, że ci co najgłośniej krzyczeli że GKC na Switcha 2 to chujnia - nie wezmą teraz GTA VIPrzecież GKC to wciąż jest kart jaki możesz odsprzedać, tutaj jest sam kod byś nie mógł gry odsprzedać więc to jest najniższy poziom zezwierzęcenia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Może być jeden potencjalny powód aby jedna kupić płytę - mamy powaloną sytuację z cenami gdzie często fizyczne wydania gier są tańsze niż cyfrowe (a miało być tak pięknie) i zastanawiam się czy w tym przypadku, mimo że w pudełku jest tylko kod, również tak nie będzie. Jeżeli będą w tej samej cenie w polskiej dystrybucji, to rzeczywiście bez sensu i sam wolałbym kupić grę na PSN, ale jeżeli pudełkowa będzie tańsza, to wolę pudełkową.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, jimmy napisał(a):trzymajcie się tam na tym xboxie Ale będzie grane w tą samą grę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 12 minut temu, MYSZa7 napisał(a):gdzie tu downgrade? zwłaszcza, że masz inną porę dniaNa moje oko na nowym screenie nie ma RTAO przez co wygląda wszystko bardziej płasko i nie jest to wina pory dnia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Haha, 80 dolarów za kawałek plastiku i karteczkę z kodem - ładnie wydymali konsolowców. Nie wiem jak u innych, ale dla mnie (i pewnie nie jestem sam, patrząc chociażby na to, jak napędy schodziły do Prosiaka) jedną z głównych zalet konsol było właśnie posiadanie płyty i fizyczna kolekcja. A teraz - zero płyt, zero rynku wtórnego, a do tego cyfrowy monopol Sony, gdzie ceny nie spadną przez lata, bo nie ma żadnej konkurencji jak na PC.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja bym się zaczął przyzwyczajać do takich praktyk na konsolach, że pudełko z kodem bez płyty. Na PC to jest od wielu lat a w przypadku konsolowych wydań wydawcy sporo tracą na obiegu używkami.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a):rtao?ray tracing ambient occlusion. Chodzi o to że na górze jest więcej kontrastu w zacienionych miejscachróżnica bez i z AO
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja tam się cieszę, że bez online na start, bo to oznacza, że będzie można wbić platynę bez zjebanych trofików za multi
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @Kuba0101 Mhm. Odpal sobie gierki z ps3 bez paczy za 10 lat. Kolekcjonowanie miało sens do ps2, potem to już w większości pudełko na półkę. I pudełko na zainteresowanych KOLEKCJINERÓW nadal jest dostępne przy gta6.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. RTAO to nie interesuje zasadniczo nikogo, oprócz pięciu autystyków na forum
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):ja pierdole xdddjak jakieś forum PC formatNiesamowite niesłychany temat rozmawiać o grafice w grach video
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 minut temu, DarkStar napisał(a):Może być jeden potencjalny powód aby jedna kupić płytę - mamy powaloną sytuację z cenami gdzie często fizyczne wydania gier są tańsze niż cyfroweNo zobaczymy jakie ceny takie MM rzuci, bo oni też z pompą podeszli do tematu na swojej stronie nie wiedząc chyba jaki zonk nadchodzi
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobrze, że te PeCwele nie dostają gry na premierę, mam nadzieję, że nie będą wchodzili do tematu.