Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, jimmy napisał(a):I co, płyty mieliby wysyłać wcześniej tj. 12 listopada?Masz takie wydania pudełkowe „pre-ordery” z samym kodem, może o to chodzi.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Jeez_PS napisał(a):Może będą dwie wersje fizyczne - z płytą i z kodem?Po co?3 minuty temu, Pupcio napisał(a):Ciekawe czy będzie mapka w pudełku! Na odwrocie kartki z kodem xD
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Chuj wie tak naprawdę jak z tym kodem ale jest to możliwe że będzie tylko kod przecież pierwsza gra aaaaa musi im się zwrócić i nic nie będziecie odsprzedawać.Nie zdziwię się też jak single player będzie wymagało stałego połączenia z serwerami
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Beka jak nie będzie płytki. Wtedy biorę digitala, bo na choooy mi pusty plastik
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mam nadzieję, że ta gra AAAA gra wyjdzie lepiej niż Skull and Bones. Na razie brak płyty ogromny minus dla fanów gier. Dari miał rację, nośnika nie ma i nie będzie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja to co jest napisane na ich stronie rozumiem jednoznacznie - brak płytki panowie
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Do kiedy jest okienko skladania cyfrowych preorderow? Co jak sie nie zdazy?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Może żeby zapobiegać leakom, w przyszłosci pewnie wyjdzie w pudełku jak nie na PS5 to na PS6
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak zrobili voucher zamiast płyty, to niech wypierdalają na szczaw, bo to niczym się nie różni od cyfry. Zelmer kłamca pierdolony.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To mogli to rozwiązać jak Crimson Desert, patch na premierę i tyle. Dla mnie zwykle pitolenie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ciekawe ile będzie ważyła gra, bo skoro RDR2 na premierę w 2018 roku ważył do 150 GB po dodaniu Online, to pewnie GTA VI będzie ważyło 300 GB i dodatkowe 100 GB do trybu Online.Nie czuję się zdziwiony tym, że nie będzie płyty, gry osiągają kolosalne rozmiary, a popierdolki do max 100 GB mogą wychodzić nadal na płytach, albo robić jak FFVII Rebirth i dawać to na 2 płytach, no ale 3 i więcej płyt? To za dużo do instalacji, bo nie mamy lat 90, gdzie nie istniało coś takiego jak instalacja gry na konsoli.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dla tych, co się jeszcze łudzą, cytat z notki prasowej Cenegi, oficjalnego dystrybutora w Polsce:*Wersje pudełkowe GTAVI będą zawierać kod do pobrania cyfrowej wersji gry. Pudełko nie będzie zawierać płyty z grą.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Oby tylko kodów starczyło na premierę . Dżimi dzisiaj zarywa nockę żeby zaklepać sobie swój kodzik
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wjedzie ultimate w cyfrze a do kolekcji się weźmie jak już wydrukują kiedys tam. Zero problemów.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, KrossOver napisał(a):Nie czuję się zdziwiony tym, że nie będzie płyty, gry osiągają kolosalne rozmiary, a popierdolki do max 100 GB mogą wychodzić nadal na płytach, albo robić jak FFVII Rebirth i dawać to na 2 płytach, no ale 3 i więcej płyt? To za dużo do instalacji, bo nie mamy lat 90, gdzie nie istniało coś takiego jak instalacja gry na konsoli.To nie chodzi o rozmiar można wydać grę na płycie z instalatorem 20mb kupić taką grę, przejść i odsprzedać. W tym wypadku celowo to ograniczyli
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nowy cenowy próg za grę AAA może nie będzie wyznaczony przez Rockstara, ale możliwe, że koniec fizycznych wydań już tak.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nigdy w życiu nie widziałem takiego hajpu na PREORDER, tym bardziej nie widziałem takiego hajpu na PREORDER KODU W PUDEŁKU. Coś mnie ominęło? Wiem, że GTA to największe wydarzenie gamingowe tego roku, ale mam wrażenie, że każdy skraweczek informacji powoduje, że ludzie mają kisiel w majtach i dyskutują na temat PREORDERÓW xD No płacisz pieniądze i grasz na premierę, a po drodze preload będzie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Będzie trzeba czekać na wersje PS6, bo tam nie będzie napędu, więc problem rozwiązany.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Największe płyty BR to 128GB ale nie widziałrm gier na nich, albo PS5 ich nie obsługuje albo są za drogie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Ukukuki napisał(a):Największe płyty BR to 128GB ale nie widziałrm gier na nich, albo PS5 ich nie obsługuje albo są za drogie.Wiadomo Rockstar nie stać na dwie zwykłe.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pomyślcie o tych co idą na nocną premierę po kodzik xd Ale sklepy muszą być wkurzone.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Sam już dawno pozbyłem się sentymentu do wydań pudełkowych i płytek, ale i tak trochę współczuje fanom pudełek jak się patrzy na to co się dzieje