Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Żydowskie nasienie liczy sobie 20$ za kilka ciuszków i pojazdy w grze SP (nigdzie nie jest wspomniane, że dot. to GTA:O). Ja pierdole.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Życzyłbym sobie w takim razie, żeby wszelkie influencery i yutubery miały zablokowane streamowanie przed premierą - a nie, że poznam połowę fabuły jeszcze przed zagraniem ;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeszcze tylko czekać na potwierdzenie,że gra będzie chodzić w 30 klatkach
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Szkoda mam każde gta kolekcji na psx do ps4 na półce, ale nie widzę sensu brać pudełka jak tam ma być sam kod. Trzeba będzie się zastanowić czy kupić gdzieś taniej kody na PSstore czy może lepiej kupić przez jakieś Indyjskie konto na xsx za 20-30% ceny a później może jak wyjdzie dokupić wersje w pudełku.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, jimmy napisał(a):trzymajcie się tam na tym xboxie w linku masz czego to dotyczy - haptic feedback i 3d audio xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 minut temu, jimmy napisał(a):trzymajcie się tam na tym xboxie A weź przeczytaj dlaczego pad robi brrrrr i dlatego
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja sie tam ciesze, cala nerwówka z czekaniem na kurierów czy lataniem po sklepach odpada. Jak lord w nocy sobie odpale.Po cichu liczylem na kolekcjonerke bo zawsze mieli spoko. Skrzynka i torba z czworki czy czapeczka z piatki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, MichAelis napisał(a):Ja sie tam ciesze, cala nerwówka z czekaniem na kurierów czy lataniem po sklepach odpada. Jak lord w nocy sobie odpale.Po cichu liczylem na kolekcjonerke bo zawsze mieli spoko. Skrzynka i torba z czworki czy czapeczka z piatki.Chłopie ale o czym ty piszesz, przecież na 99% serwery wywali i będziesz kilka godzin czekał w najlepszym razie by zagrać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Screeny klimat vice city pelnym ryjem, i wygląda ze będzie ogrom kustomizacji wszystkiego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A bedzie polaczenie wymagane z netem? Chyba nie potwierdzili. Jeśli tak to z płytami to samo by było wiec pisze o tym, ze na pudełko nie musze czekać.3 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a):Chłopie ale o czym ty piszesz, przecież na 99% serwery wywali i będziesz kilka godzin czekał w najlepszym razie by zagrać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. mam nadzieję, że ci co najgłośniej krzyczeli że GKC na Switcha 2 to chujnia - nie wezmą teraz GTA VI
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na s2 by wyszło to tam GKC już z duszą nie to co puste pudełko z karteczką z kodem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, tlas napisał(a):mam nadzieję, że ci co najgłośniej krzyczeli że GKC na Switcha 2 to chujnia - nie wezmą teraz GTA VIWeźmie się digital
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, messer33 napisał(a):Na s2 by wyszło to tam GKC już z duszą nie to co puste pudełko z karteczką z kodem.Nie bardzo, żyd zelmer nowe wydania rdra i trylogii gta też rzuca na karteczce
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 17 minut temu, MichAelis napisał(a):Po cichu liczylem na kolekcjonerke bo zawsze mieli spoko. Skrzynka i torba z czworki czy czapeczka z piatki.Oby oby. Przy RDR2 ogłosili takie wydanie w dniu startu preoderów i było dostępne w Rockstar Store i wybranych sklepach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. https://gtaforums.com/topic/1006364-grand-theft-auto-vi-new-preorder-screenshots-24-june-2026/#comment-1072720236Screeny w wysokiej jakości z press kitu.@jimmy Będzie beatia na Prosiaku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Przecież to są bull-shoty. To nie będzie tak wyglądać na konsolach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wcześniej:Teraz:A trzeba zakładać, że dzisiejsze screeny też są nieco podrasowane.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wg tych opisów, wychodzi na to, że online będzie osobno płatne? Jak tak to nieźle żydki sobie to wymyśliły.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Xgamecenter może już ściągać swój plakat bo zero sensu kupować pudło bez płyty.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 minut temu, Rozi napisał(a):@jimmyBędzie beatia na Prosiaku.Yep, PS5 PRO ENHANCED proszę państwa