Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme - THE MOVIE - Zbieramy materiały

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

heheh dzięki. Ale naprawdę bardzo to mnie stresuje. Do tego o 9tej rano film miał się już przetwarzać a dopiero teraz chyba bedzie ok. Dowiem się za 1.5 godzin bo problem jest w 1h35 minucie :P czyli dopireo wtedy się przekoanam :P

• Odpowiedzi 716
  • Wyświetleń 110,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Wtedy zamysł był zupełnie inny oraz poziom zaangażowania zgredów był absolutnie niewiadomy.  Gdy w lutym siadaliśmy w redakcji na rozmowę to były ciężkie wątpliwości czy w ogóle będzie zainteresowanie

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Nowy trailer - pomożecie go rozpowszechnić po forumi gdzie się da ?    

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Dzieki za dobre słowa ☺. Prawda jest taka że nikomu się nie chciało tego robić i te 25 lat były by tylko wpisem w 300 wydaniu.  Tak, jestem fanem szmatławca. Do tego stopnia, że będę ponad miesią

Opublikowano

Btw będzie tylko na Tubie z ich skopanym bitratem czy wystawisz gdzieś mnie stratną wersję?

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Badus napisał:

Btw będzie tylko na Tubie z ich skopanym bitratem czy wystawisz gdzieś mnie stratną wersję?

Póki co YT. Robię takie udawane 4k by odpaliły sie lepsze kodeki na kanale. Ale ja używam materiałów z 96, 97 roku. Z naprawdę przetyranych  kaset VHS.

W ogóle nad poprawą jakości mógłbym jeszcze siedzieć i z miesiąc. Jednak film musi pojawić się dziś. Wszystko na wariackich papierach. Jest EXTRIMOWO ,czy film miał być nagrany do 1.07 a jeszcze w sierpniu były dogrywki ^^ ^^ Mam nadzieje, że widzowie mi to wybaczą

Opublikowano

Spoko. Dzisiaj wleci wersja kinowa, a na real 4K HDR Remaster Director's Cut + dodatki mogę poczekać :P

Opublikowano

To się dzieje naprawdę :obama:

Schowek01.jpg

Opublikowano

Ogladam razem z kotem , pozdrawiam!

Opublikowano

Dwa zdania o genezie samego pisma, gdzie mieszka Ściera, i już zaczęli opowiadać o Stadionie Dziesięciolecia mdr.

Opublikowano

Spóźniłem się, ale już lecę oglądać!

To ja.

pemovie.thumb.jpg.600cdf4b74e20ac8beb8ff2721886e3d.jpg

Opublikowano

ten "mistrz tebelek" to nie wiem czy celowe ale jest juz pare razy.

Opublikowano

Dostałem zaproszenie do ogadania z patronite. Co ciekawe bylo cos o extreme party w pazdzierniku.

Opublikowano
17 minut temu, Jontek80 napisał:

Dostałem zaproszenie do ogadania z patronite. Co ciekawe bylo cos o extreme party w pazdzierniku.

Masz temat założony

Opublikowano

Dzięki za ten materiał, super, że nie skończyło się na tych pierwotnie planowanych 20 minutach :).

Opublikowano

Warga wciąż striggerowany o tyranie go na forumku xDDD 

Opublikowano

Ale ten film to sztos, Dominik - naprawdę odstawiłeś kawał dobrej roboty :obama:

A Warga trochę nie trafił, bo z tego co pamiętam to wąty były do tekstów o zmrożonym kale w żyłach i innych takich, a nie do niego personalnie

Opublikowano

Idole z dzieciństwa jako stare dziady, w sumie poza Kalim, który jest zaskakująco przystojny i w ogóle charyzmatyczny.

HIV oczywiście występuje osobno, siedząc na fotelu jak boss z biznesową mową ciała i wbija szpile.

Wiele wspominanych tu w dziale wątków się nie pojawiło, film nie jest bynajmniej wyczerpujący. Jest m.in. wytłumaczenie z uśmiechem że część gier do recenzji to były piraty, i że Ściera lekko naciągnął wyniku plebiscytu bo prawdziwy gracz interesuje się wszystkimi grami a nie tylko jedną konsolą.

Opublikowano

Rany, jaki sztos! Coś pięknego, później napisze coś więcej, bo starzy ludzie mają to do siebie, że się łatwo wzruszają i ciężko mi pisać.
Edit
Ogqozo, zamknij mordę, elo.

Opublikowano

Mazzi brzmi jak papież w ostatnim fragmencie z nim : ) No i wiadomo że jeszcze z godzinę by się pooglądało.

Opublikowano
13 minut temu, ogqozo napisał:

Wiele wspominanych tu w dziale wątków się nie pojawiło,

Np jakich? Może to będzie w wersji rezyserkisej?

Opublikowano

Ten film to coś pięknego, aż się łezka zakręciła w oku parę razy. Dzięki wielkie[emoji3]

Wysłane z mojego HD1900 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Oglądam i ryczę jak bóbr. Raz, że to moi idole z dzieciństwa, a większość poznałem osobiście. Dwa, że to moje miasto w którym się urodziłem i wychowałem, a którego już lata nie widziałem. Trzy, że wszystkie te miejsca znam, bo w nich byłem, łącznie z redakcją (kupiłem ps3 slim w sklepie pe :D ). Razem z "Thank you for playing" najlepszy growy materiał jaki widziałem. Wracam do oglądania, dziękuję za to