Skocz do zawartości

PSX Extreme 300

Featured Replies

Opublikowano

Z Jinem okładka wpadła.

Panna dzwoni i mowi ze jest jeszcze z jakimś niebieskim ludzikiem :yao: Myślałem, ze Link, ale to Sonic. Stanęło na Tekkenie.

Zabieram się za czytanie.

• Odpowiedzi 745
  • Wyświetleń 74,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• LeifErikson ladnie to ujął, że czasem brakuje tego braku poczucia bycia "u siebie". Po 14 latach przyzwyczaiłem się już do innego kraju i mam ustabilizowane życie bez większych problemów, ale czasem p

• Panie i Panowie - ogromne dzięki za tyle wspólnego czasu:). To dzięki Wam ten cyrk się kręci!:). Ze swojej strony postaram się obiecać jeszcze z co najmniej jedno 9+ dla bijatyki (no, może niekonieczn

• Dziękujemy wszystkich serdecznie za wsparcie, wygląda na to, że 300 numer pobije rekordy sprzedaży we współczesnej historii magazynu. To dla nas ważny oddech w środku roku, bo zazwyczaj łapaliśmy powi

Opublikowano

U mnie w Auchan miłe zaskoczenie pod względem bogactwa wyboru, było aż 5 okładek. Niestety brak Halo czy MGS, ale za to u mnie ląduje Zelda. Wieczorem będzie uczta :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cudowny numer. Wybaczcie lekkie spojlery :obama:

6owosc.jpg

Opublikowano

Pupcio, odpusc sobie wroclawie we wro bo wzialem ostatnia sztuke z metalem z empiku :)

Opublikowano

Już chciałem w euforii napisać "fuck yeah, w 300 numerze grucha nie ma ani kawałka tekstu!", a potem przewróciłem strony :balon: Nie mogło być zbyt pięknie.

Opublikowano
4 godziny temu, Konsolite napisał:

To kwestia do poruszenia z Rog Er`em...
Ja chciałem dawać zajawki tak na początek miesiąca, co będzie w Extreme Plus, ale to ma być niespodzianka czy coś takiego...

Podobnie jak z udostępnianiem wersji cyfrowej E+ tak miesiąc, dwa po premierze

Mozesz samego plusa gdzies udostepnic? Akurat jego braklo w pdfie.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

No ale ze trafia zdjęcia mojej gęby do 300 - jubileuszowego numeru to nigdy bym nie pomyślał. Wspaniałe uczucie :)

A3E31F50-E96C-4C27-B642-474D550A3258.jpeg

4965C2C9-4CAE-4DDC-8A97-8317E94D2C30.jpeg

który to ty?

Opublikowano

Na pierwszym foto pierwszy z prawej. Na drugim pierwszy z lewej

Opublikowano

właśnie coś kojarzyłem, że kiedyś avka miałeś z tą facjatą, myślałem, że to jakiś artysta zespołu punk rockowego :potter:

Opublikowano

Połowa już jest. Druga połowa do upolowania :banderas:

20220804-185503.jpg

Opublikowano

Kocham psxa ale to juz jest szalenstwo. Za 20 lat do skupu makulatury.

Opublikowano

Po robocie udałem się do osiedlowego kiosku, Pani akurat jadła wafelka i nie zauważyła, że wkładam ryj w okienko. Wykorzystałem jej nieuwagę i dokładnie obczaiłem stojak z czasopismami i jest! Widzę! Aż dwa egzemplarze. Z ekscytacji nie wytrzymałem i powiedziałem "dzień dobry". Zaskoczona ona, zaskoczony wafelek w jej ustach. Ale nie ma czasu na gry wstępne, mówię więc, że poproszę PSX EXTRIM. Ona sięga do stojaka i wyciąga... takiego z Mistrzem Szefem xd

Coś mnie jednak tknęło i pytam: nie ma tam pani innego wariantu okładki, bo jest kilka? Ona wyciąga ten drugi i JEZUSIE I MARYJO MATKO JEZUSA JAK MI ULŻYŁO. To Leon Kameleon Kennedy. Przystojny skurczybyk. Szybko złapałem i mówię "to ja ten wezmę". 

Potem żwawym krokiem do domciu, pogwizdywanie pod prysznicem, a ponieważ jest piekielnie gorąco, to zdążyłem wciągnąć tylko gacie oraz białe rękawiczki. Teraz usiadłem wygodnie i oddaję się pierwszemu przeglądowi zawartości.

Przyznaję, że jestem trochę podjarany.

1659626857264.thumb.jpg.008f971d21507627902290be4cc5fa13.jpg

Opublikowano

fajnie, że sprzedaż idzie, widzę, że magazyn biorą osoby, które od dawna go nie kupowały, najssss

Opublikowano

Mistrz szef to na zwroty chyba pojdzie :pawel:

Opublikowano

zaraz ide po swój egzemplarz do swojego ulubionego kiosku. Powiedziałem ekspedientce, że jak nie będzie Pana Węża na okładce to może zobaczyć jedynie u mnie węża w kieszeni hehe :kojima:

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

jadę właśnie na poszukiwania w g a l e r i i handlowej, więc wybór powinien być zacny

oczywiście dowolny poza MGSem i Zeldo :cool:

i sanickiem XDDDD wybrany oczywiście

IMG_20220804_194930.thumb.jpg.4ef3aac5e4608ec6236257e8cbf62ed9.jpg

BTW ale bydle, dobrze leży w dłoniach :obama:

Opublikowano

Format 148 stron jest pyszny, chętnie bym płacił dwie dychy co miesiąc za taką ilość stron :fsg: Genialny jest ten numer, gratulacje dla całej ekipy Szmatławca!