Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Miałem w tym roku trochę mocniej nadrobić backlog na PS5, ale znowu nie wyszło
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pamięta ktoś czy te wrapy robią się na statach do konkretnego dnia (wczoraj) czy do momentu jak ktoś wejdzie? Wolałbym odpalić pod koniec miecha żeby mieć jeszcze cały grudzień wliczony ale nie wiem czy to tak działa
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 6 minut temu, jimmy napisał(a):Pamięta ktoś czy te wrapy robią się na statach do konkretnego dnia (wczoraj) czy do momentu jak ktoś wejdzie? Wolałbym odpalić pod koniec miecha żeby mieć jeszcze cały grudzień wliczony ale nie wiem czy to tak działaWydaje mi się, że oni puścili zapis bazy danych tego wrapa z konkretnego dnia i więcej już nie dobije. Sprawdzałem w poprzednich edycjach i czasu już mi nie doliczało po zrobieniu jednego wrapa. Pewnie nie chcą przeciążać serwerów tymi wrapami jakby musiały one zaciągać cały czas nowe liczby.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 11 minut temu, oFi napisał(a):Widzę dużo entuzjastów pada od astro bocika Tu akurat zestawienie mija się nieco z prawdą, bo grałem na zwykłej edycji a nie Joyful:
Opublikowano 49 minut temu49 min 48 minut temu, jimmy napisał(a):Wolałbym odpalić pod koniec miecha żeby mieć jeszcze cały grudzień wliczony ale nie wiem czy to tak działaAktualizuje na bieżąco z jakimś drobnym opóźnieniem. Jest aktywne do 08.01 więc jak odpalisz w styczniu to będzie cały grudzień.Tak było w poprzednich wersjach i tutaj powinno być tak samo.
Opublikowano 32 minuty temu32 min To ja sobie też poczekam do końca roku. Akurat kończę Alana 2, może jeszcze coś pyknę.