Benson 22 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, grzybiarz napisał: Wow jedna z reklam… czyli na wrzesień szykuje się Dreamcast Extreme Trochę później, bo najpierw jest Extreme Plus (reklama była w 312). Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Godzinę temu, Kmiot napisał: O kurde, dzięki za spoiler Chyba komuś bardzo zależy na pewnej grze. Z DODATKAMI! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Dreamcast Extreme? Bardzo poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Nie wiem, czy mam jakieś omamy, ale jestem prawie pewien, że wspominki w listach o tytule "dziwne koło", zatoczyły dziwne koło, bo to samo było kilka(?) numerów wcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 615 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Komuś udało się dziś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Tak, złapałem jedyny egzemplarz w saloniku Ruchu. Okładka z jakimś starym dziadem, który nie jest Heihachim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Czyli z niejakim Raczkiem, niedobrze, gorzej być nie może. Sam łaziłem za Kingiem jak jebany debil po całym mieście, ale wszędzie Kazuya, ale w sumie jest w tym top 4, które chciałem upolować, więc może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 4 godziny temu, SlimShady napisał: Nie wiem, czy mam jakieś omamy, ale jestem prawie pewien, że wspominki w listach o tytule "dziwne koło", zatoczyły dziwne koło, bo to samo było kilka(?) numerów wcześniej. To samo miałem wrażenie jak zobaczyłem fotki, ale nie chciało mi się grzebać po starych numerach żeby zweryfikować. Przy czym to chyba nie było kilka a bardziej kilkanaście numerów temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 22 godziny temu, grzybiarz napisał: Wow jedna z reklam… czyli na wrzesień szykuje się Dreamcast Extreme Odpowiedni wątek był na największym forum Segi w Polsce już w grudniu. Można się było zgłaszać albo rzucać pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 5 godzin temu, milupl napisał: Komuś udało się dziś kupić? Empik i InMedio brak, na sali w Carrefourze był. Na ten moment tylko przeglądnąłem całość i przeczytałem "100 najbardziej oczekiwanych..." (patrząc na to, jakie mamy na ten moment pewniaki zapowiedziane na najbliższe lata, to podziwiam za podjęcie wyzwania i celowanie aż w sto pozycji, bo musiało to być momentami naprawdę trudne zadanie xD), w którym to znowu zastosowano znany z poprzedniego numeru, nietrafiony patent z układem "nie po kolei". A no i zapach i papier w tym miesiącu na propsie. Edytowane 1 Lutego przez kotlet_schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza
jakbu 168 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego W dniu 31.01.2024 o 21:04, Benson napisał: Trochę później, bo najpierw jest Extreme Plus (reklama była w 312). A to w ogóle wyjdzie? Temat się chyba urwał jak ktoś z redakcji wspominał o prawach do tekstów Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Zakupione, ale niestety tylko okładki z Niną były, ehhhh... Aromat lepszy niż ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Znowu papier zmienili? Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego W dniu 31.01.2024 o 18:05, K.Adamus napisał: Ale widzę że Konsolka w 3 groszach do Prince'a dal wyższa ocenę niż główny recenzent wiec chyba to znak że swiat sie konczy i czas kupować masowo w biedro groszek konserwowy do bunkra :D. Za późno, świat się już skończył 2 godziny temu, jakbu napisał: A to w ogóle wyjdzie? Temat się chyba urwał jak ktoś z redakcji wspominał o prawach do tekstów Ja nic nie wiem, ale o tym ze moje materiały będą / są w książce o przyjaciółce dowiedziałem się przeglądając wydrukowany egzemplarz… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Mówisz o której książce? Amiga Rulez? Spoiler Edytowane 2 Lutego przez K.Adamus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Butcher i ocena TLoU2 Remastered Raz to było nawet zabawne, ale dwa razy? Come on. A z innych rzeczy to wziąłem numer do ręki i czuję jakieś takie fajne ciepełko w serduszku. Chwilę się zastanawiałem o co chodzi, ale chyba już wiem - ani śladu "twórczości" gruchy w magazynie oprócz wymienienia go w stopce. Dobry krok w dobrym kierunku, za taki fanservice to nawet mogę nie śmiać się z Butchera. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Numer z Julią- nie chciało mi się biegać po kiosku za okładką z Kingiem. Przekartkowałem i nie widziałem pewnie, ale gdzieś wyjaśnienia/przeprosiny M@jka? To nie miało być w tym numerze? EDIT Ok, mam. W listach... Edytowane 2 Lutego przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego No w koncu cos ciekawego w listach Cytuj Odnośnik do komentarza
macGyver 96 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego W dniu 1.02.2024 o 19:21, LeifErikson napisał: To samo miałem wrażenie jak zobaczyłem fotki, ale nie chciało mi się grzebać po starych numerach żeby zweryfikować. Przy czym to chyba nie było kilka a bardziej kilkanaście numerów temu. Tak, 306 numer. To nie pierwszy taki przypadek. Może to jakaś gra w memory prowadzona przez Hiva? Narzekaliście na nudę w tym dziale. ;D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego MacGyver. Pisze do Ciebie spoza systemu. Przerywamy symulację... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
macGyver 96 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 11 godzin temu, K.Adamus napisał: MacGyver. Pisze do Ciebie spoza systemu. Przerywamy symulację... Nie da rady. Jestem prześmiewczą, kąśliwą, nieusuwalną anomalią. ;P 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego W dniu 2.02.2024 o 12:11, K.Adamus napisał: Mówisz o której książce? Amiga Rulez? Pokaż ukrytą zawartość Aye nasz nowy grafiku 18 godzin temu, macGyver napisał: Tak, 306 numer. To nie pierwszy taki przypadek. Może to jakaś gra w memory prowadzona przez Hiva? Narzekaliście na nudę w tym dziale. ;D recykling Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Głos Ludu Najlepszy dział w magazynie, dzięki jeszcze raz Perez za ten comeback. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
macGyver 96 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 4 godziny temu, Konsolite napisał: recykling A autor miał drugi raz okazję zlać się ze szczęścia (patrz list) ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego W recencji T8 3gr dwa te same teksty, także więcej bugów w tym numerze :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi