Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):że jutro zaskoczą u Geoffa.W piątek ;)
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Imię bardzo źle się kojarzy ze Szlaufem. I nie chodzi o węża ogrodowego. Nawet takiego wokół całego ogródka. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Rtooj
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Gramy babą w grę wyreżyserowaną przez babę. Boże Critical Drinkery i asmongoldy będą nie do zniesienia.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Gra raczej na 2028 skoro nie było podanego nawet roku wydania. Po mału już należy się nastawiać, że prezentowane gry bez konkretnych dat będą na ps6 i zapewne crossgenami.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Przeszedłem poprzednie gry serii, więc i tą ukończę, ale jakoś bez podjarki. Ten dezajn jest taki chaotyczny, nasrane wszystkiego, nic do siebie nie pasuje, jak w jakimś fortnajcie gdzie każdy ma randomowego skina - starsza babka, bóg hinduski, bóg egipski, słodziasty stitch, żelowa kulka, gadajacy miecz, żarówiasty fiolet, walczące demony, walczące kwiatki, random shit go. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Observer
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Teraz, Observer napisał(a):Przeszedłem poprzednie gry serii, więc i tą ukończę, ale jakoś bez podjarki. Ten dezajn jest taki chaotyczny, nasrane wszystkiego, nic do siebie nie pasuje, jak w jakimś fortnajcie gdzie każdy ma randomowego skina - starsza babka, bóg hinduski, bóg egipski, słodziasty stitch, żelowa kulka, gadajacy miecz, walczące demony, walczące kwiatki, random shit go.to prawda, ja jeszcze przekręcałem oczami jak widziałem te specjalnie podłożone słodziutkie zwierzątka magiczne, jakie to kurwa wyświechtane.ale muszę pochwalić ogromną zmianę na plus w porównaniu do Ragnaroka i 2018 - kamera jest oddalona od głównej bohaterki.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 minuty temu, Qbon napisał(a):Gra raczej na 2028 skoro nie było podanego nawet roku wydania. Po mału już należy się nastawiać, że prezentowane gry bez konkretnych dat będą na ps6 i zapewne crossgenami.Szybciej to będzie na ps4/ps5 niż ps5/ps6. Niewiele tu ładniej niż w Ragnaroku.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 8 minut temu, Figaro napisał(a):A więc szok. Cory Barlog NIE jest reżyserem tej gry. To intrygujące i pocieszające. Gra Barloga musi być w lekkim piekiełku developerskim i musi być na PS6.A on robi jakieś gry jeszcze jako reżyser? Jest Head of Creative, więc pewnie trzyma pieczę nad wszystkim po trochę.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 6 minut temu, Rtooj napisał(a):Poważnie oceniasz co jest a czego nie ma w systemie walki po tych paru minutach początkowej walki?Przecież to może się skończyć na rozbudowaniu ragnarok x10. Nowe bronie, nowe kształty galarety, moce jak widać też będą. Ludzie, przecież to Santa Monica.Oceniam fragment, który pokazali - i jak dla mnie było średnio. Galareta też mnie jakoś wybiła klimatu.Ale nie obrażę się - i w zasadzie życzę tego sobie i wszystkim - żeby kolejnymi zajawkami Santa Monica zamknęło mi mordę i mnie przekonało, bo sama mieszanka mitologii (patrząc na wprowadzenie innych bogów wojny Begtse i Sechmet) brzmi mega intrygująco.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. A on robi jakieś gry jeszcze jako reżyser? Jest Head of Creative, więc pewnie trzyma pieczę nad wszystkim po trochę. Były ploty, że robi jakieś nowe sci-fi IP.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 12 minut temu, Rtooj napisał(a):Szybciej to będzie na ps4/ps5 niż ps5/ps6. Niewiele tu ładniej niż w Ragnaroku.To prawda
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ale wiecie, że to nie miecz gada tylko wstęgi? Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Luqat
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 45 minut temu, Luqat napisał(a):Ale wiecie, że to nie miecz gada tylko wstęgi?Tak? Zmyliło mnie gdy wstęga powiedziała że jest wstęgą i dała Laufey miecz.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 57 minut temu, Luqat napisał(a):Ale wiecie, że to nie miecz gada tylko wstęgi?To zmienia postać rzeczy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja liczę tylko na bossów pokroju Sigrun, albo nawet coś trudniejszego, będzie duże pole do popisu, jak to ma być mieszanka różnych światów
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Będzie day one, bo duża epicka giereczka sony playstation, ale też muszę trochę pomarudzić.To jest w sumie reskin God of War 4 i 5, tylko z szybszą walką. Miałem nadzieję na coś bliższego DMC i greckiej trylogii, a tu nawet zostawili to cholerne pseudo jedne ujęcie, gdzie kamera chodzi tak blisko za postacią, że prawie wchodzi jej w dupę. Robiło to wrażenie za pierwszym razem przy czwórce, teraz już męczy i mam wrażenie, że odbiera spektaklowi epickości.Druga sprawa to rzeczywiście martwi dalsza marvelizacja GoWa. Było to już widać przy Ragnaroku, teraz dokręcają śrubę jeszcze bardziej przy Laufey. Lubię luźniejsze momenty i poczucie humoru, ale kurczę, jeśli chcieliście stworzyć magiczną podróż po świecie, z towarzyszami w stylu śmieszkujących gadających żelków, to nie mogliście po prostu zrobić całkowicie nowej gry? No nie mogli, trzeba dać God of War w tytule i gościnny występ Kratosa, bo inaczej się nie sprzeda. Bardzo bezpieczny koncept.Jak już sobie ponarzekałem, to muszę pochwalić graficzkę. Będzie najlepiej wyglądający ekskluziw od Sony na tej generacji? Są spore szanse, bo Santa Monica to nie mniejsi magicy niż Naughty Dog, a tym razem w przeciwieństwie do Ragnaroka, nie muszą oglądać się wstecz na PS4.Walka mimo wszystko wygląda fajnie, czuć tę lekkość postaci i efekciarskość pojedynków. Na normalu pewnie jak zwykle u Sony będzie samograj, ale na wyższych poziomach coś czuje, że spocą się łapska nie raz.Deborah Ann Woll to solidna aktorka i wierzę, że pociągnie tę rolę. W dodatku to przesympatyczna babeczka, o sercu prawdziwego nerda, więc niech nawet jakieś pomioty karalucha asmongolda nie próbują jej wysyłać gróźb śmierci i innych tego typu zjebanych rzeczy. Zostawcie Rudą w spokoju.A jakkolwiek żelek ostatecznie wypadnie, to fajnie, że wciela się w niego Hughie z The Boys. Gość jej stworzony do grania sympatycznych sidekicków.I co do cholery robi Cory, skoro nie wyreżyserował żadnej gry od 2018 roku? Albo faktycznie olał temat i teraz tylko nadzoruje inne projekty albo od lat dłubie sobie spokojnie nad czymś powoli i zobaczymy to w 2035 roku. Bo pewnie po Laufey następny w kolejce jest rimejk starych GoWówNo nic, umiarkowanie czekam. Jest spora szansa, że premiera na wiosnę 2027.Intergalactic oddala się za to coraz bardziej.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Haha, ten zjeb już się odpalił xDDobrze, że twoje drawn to death odniosło sukces. Siedź dalej w tym swoim schowku na miotły i gadaj do swoich 13 subskrybentów ;d
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gramy baba, nowe, nie znałem. Jeszcze czekam na sfeminizowanie Dooma. Nie kupię, tak jak Yotei. Można dawać klauny, ale to moja osobista walka 🤣
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, GSPdibbler napisał(a):Gramy baba, nowe, nie znałem. Jeszcze czekam na sfeminizowanie Dooma. Nie kupię, tak jak Yotei. Można dawać klauny, ale to moja osobista walka 🤣Próbowałeś psychologów?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Psycholog okazało się że baba.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wiadomo, kobiety największymi wrogami prawdziwych graczy. Zaraz obok higieny i promieni słonecznych.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Niestety ale ja tu czuję marvelizację... A żelek Jezu...... I tak jak ktos pisał, czemu ta sama paleta kolorów? Bezsens. Pewnie się weźmie, ale no Kratos to to nie jest. Przynajmniej nie jest to gó'wno ala to 2d
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, Pix napisał(a):Haha, ten zjeb już się odpalił xDDobrze, że twoje drawn to death odniosło sukces. Siedź dalej w tym swoim schowku na miotły i gadaj do swoich 13 subskrybentów ;d„No cóż, może uda jej się wkroczyć do innych panteonów”. No to zobaczymy mitologię chińską, egipską, cokolwiek, prawda? Wygląda to tak, jakby Corey lub ktoś inny chciał napisać opowieść fantasy. I nie mówię, że to nie będzie osadzone w jakiejś prawdziwej mitologii. Może już jest. Po prostu o tym nie wiem. Ale straciliście krwawe sceny i przemoc, które tworzyły pierwszą grę. Straciliście postać. Straciliście go już po 2018 roku, bo tak bardzo się zmienił. To już nie był Kratos. Teraz straciliście rozpoznawalną mitologię."Bomby prawdy.