estel 806 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Za(pipi)iście. Jeszcze gra nie wyszła, a już DLC zapowiedzieli. Nie mam pytań. A kiedy mają zapowiedzieć? Za pół roku jak większość ludzi dawno już grę odsprzeda? Mogliby tylko zaznaczyć, że pracują nad jakimś DLC, albo że DLC się ukarze. A tak to dają jasno do zrozumienia, że chcą dwa razy zarobić na tym samym produkcie. I ja wiem, że takie zagrywki są coraz powszechniejsze, co mi się osobiście nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jakby poczekali z tydzień nic by się nei stało,a tak stawiają sprawe jasno,kupisz droższą wersje gry dostaniesz dłuższą gre. Crime Alley to tylko Challenge Room. Nie wydłuży to znacząco długości gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Może i nie,ale chodzi o to że kupując nową gre nie masz wszystkiego co jest w limitce,kiedyś to traciłes koszulke i/lub figurke.Teraz jak ci gra sie spodoba to wiesz że nei pograszw całość i to boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vamp 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Gre zakupie na 100% wedlug mnie to kazde dlc do gry powinno byc darmowe jako nagroda dla gracza za zakupiony produkt a nie kolejnym nabijaczem kasy ale tak to juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 No w/g mnie to w każdym domu na życzenie powinni montować kran, z którego leciałby darmowy Jack Daniels - ale jest jak jest Na palcach jednej ręki można policzyć devsów, którzy nie chcą zarabiać na swej pracy - czytaj DLC. Nawet Ci, którzy zaczynali za friko (Burnout, Lef4Dead) teraz życzą sobie kasę. Dlaczego Batman miałby być odmieńcem? Cieszmy się, że to nie kolejny płaszczyk dla niego za 7 zł. Co nie zmienia faktu, że wbijam w 95% DLC, bo nie lubię być dymany... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Za(pipi)iście. Jeszcze gra nie wyszła, a już DLC zapowiedzieli. Nie mam pytań. Było już o tym wiele razy - zaakceptuj albo olej A czemu nie mozna olać (czyt. nie kupować) ale jednocześnie krytykować ten rodzaj contentu? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 No w/g mnie to w każdym domu na życzenie powinni montować kran, z którego leciałby darmowy Jack Daniels - ale jest jak jest Ten zachodni bimber wcale nie jest smaczny Ogólnie po obadaniu dema stwierdzam że obojętniaków i tak nie zachęci do kupna gry. Liczę że to co piszą w periodykach jest prawdą i warto zainwestować te 2 stówki. Poza tym głos Batmana mógłby być lepszy. Czekamy na premierę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No to masz mój przykład jako zaprzeczenie swojej tezy - przeczytaj stronę wcześniej. BAA odbierałem jako kolejną komiksową popierdółkę, bez jakichkolwiek informacji i grzebania za nimi odbierałem go wręcz jako chodzoną bijatykę bez polotu. A po demię biję się w cycki i pierwszy biegnę do sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No w/g mnie to w każdym domu na życzenie powinni montować kran, z którego leciałby darmowy Jack Daniels - ale jest jak jest Ten zachodni bimber wcale nie jest smaczny Ogólnie po obadaniu dema stwierdzam że obojętniaków i tak nie zachęci do kupna gry. Liczę że to co piszą w periodykach jest prawdą i warto zainwestować te 2 stówki. Poza tym głos Batmana mógłby być lepszy. Czekamy na premierę! Nie, nie moglby byc lepszy Wnioskujac po twoim avatarze, filmy nolana sa dla ciebie wyznacznikiem dla realiow Batmana. Niewatpliwie Bale ma inny glos i inaczej go podklada niz Conroy ale nie ma lepszego wyboru niz Conroy. Lepiej byloby napisac 'nie podoba mi sie ten glos'. Mowienie ze glos moglby byc lepszy nie ma sensu, bo glos nie moze byc lepszy. Glos moglb byc lepiej dopasowany, glos moglby mi sie bardziej podobac. Cokolwiek z tej kategorii. Glos moglby byc troche nizszy, z tym sie niewatpliwie zgodze, sam to napisalem kilka stron temu. Ale lepszy? W jaki sposob :o Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Generalnie nastukałeś się pisząc o niczym. Tak dokładnie chodziło mi o to że będąc "lepszy" mógłby być niższy. Keaton głos miał nielichy i pasowałby najbardziej. Dla Nolana szacunek za tchnienie w Batmana nowej energii i pokazania nowego oblicza gościa w rajtuzach na którym już dawno postawiono krzyżyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ty chyba zartujesz sobie Keaton byl najlepszym z najgorszych batmanow w historii. Gorzej od niego zaprezentowal sie tylko Clooney i Kilmer. To ze Keaton mial szczescie wystapic w 'jedynym sensownym' batmanie (czesc 1), ktory zostal dobrym filmem tylko dzieki Nicholsonowi, w niczym mu nie pomaga BAA jest bazowany (design i voice acting) na tej starenkiej kreskowce, Keaton pasowalby tutaj jak piesc do oka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mnie ciekawi jeszcze jak wypadnie w akcji grywalny epizod Joker'a. Mam nadzieję, że zawarto jakieś konkretne sekwencje eliminowania oponentów jak na klauna przystało. Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mnie ciekawi jeszcze jak wypadnie w akcji grywalny epizod Joker'a. Mam nadzieję, że zawarto jakieś konkretne sekwencje eliminowania oponentów jak na klauna przystało. Sekcje Jokera to Challenge Room'y obu typów: nawalanka jak i skradanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Trailer prezentujący zabawki Batmana http://www.ps3site.pl/ekwipunek-batmana/20207/#more-20207 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Z tego całego zestawu najbardziej do gustu przypadł mi grapple gun, zwłaszcza z motywem, kiedy Batman rozwalił za jego pomocą sufit za którym polecieli oponenci. Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) DC Comics stworzył galerie najbardziej kretyńskich postaci w historii komiksu. Mimo to, w Batman AA gra się świetnie. Na to, co skutecznie zniechęca mnie od kupowania komiksów wydawnictwa DC, w wirtualnym świecie można przymknąć oko. Świetna grafika i genialna realizacja. Wszystko jest dopracowane w najmniejszych szczegółach. Nie ma się do czego przyczepić. Gdyby nie ostatnie dwa filmy kinowe sprzedaż tej gry poza granicami USA byłaby niepewna. Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Recenzja IGN: http://ps3.ign.com/articles/101/1016585p1.html Ocena: 9.3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Black Dice 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Moim zdaniem będzie za**bis*y mroczny klimacik, dobry system walki, bardzo dobra grafika czyli tak naprawde nie ma co gadać tylko czekać do (chyba?) 28.08 a potem tylko grać xD... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Jak to jest w końcu z tą polską wersją na konsole? Niedawno szukałem informacji na ten temat i znalazłem tylko informację o tym, że polskie napisy będą na PC. W dziale X360 piszą, że w wersji konsolowej napisy jednak są. Ale mam obawy czy nie ominęli PS3, Cenega jest wydawcą Dobra już nieważne. Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez Guti Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Pierwsze recenzje: TeamXbox - 9.1 - http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1752/...kham-Asylum/p1/ Eurogamer - 9 - http://www.eurogamer.net/articles/batman-a...m-asylum-review IGN - 9.3 - http://xbox360.ign.com/articles/101/1016701p1.html CVG UK - 9.2 - http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=221874 a więc jednak jest hicior. Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jak to jest w końcu z tą polską wersją na konsole? Niedawno szukałem informacji na ten temat i znalazłem tylko informację o tym, że polskie napisy będą na PC. W dziale X360 piszą, że w wersji konsolowej napisy jednak są. Ale mam obawy czy nie ominęli PS3, Cenega jest wydawcą Jak są na Xa to pewnie i na PS3 będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Recka GT http://www.gametrailers.com/video/review-batman-arkham/54790 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Tradycyjnie jak na GT przystało pełna spojlerów, ale fajnie zmontowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ...kurna...wczoraj zawitalem do GAME, a w gablocie lezy z 50 kopii nowego Batmana. Pytam babe, czy by nie puscila przed premiera, jak manager nie patrzy. ...i nie sprzedala, menda jedna Chce juz to miec..! Cytuj Odnośnik do komentarza
Simba 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Wow w sklepach gra bedzie pewnie dostepna juz w dniu premiery a sklepik PSXextreme dostanie gre dopiero 1 wrzesnia ... FAIL ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi