Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Featured Replies

Opublikowano

Po niemiecku wpisałem i hu ja wyszło xD

• Odpowiedzi 271
  • Wyświetleń 114,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wybaczcie, że jak zawsze po czasie ale wiecie - od groma obowiązków (jedna praca, praca nad grą itd.) + zdrowie średnio.   Kilka informacji:   - Na całą EUROPĘ jest jeden dysk, więc gdzie nie kupi

• Jeszcze inni z uporem maniaka nie potrafią pogodzić się z faktem, że pojęcia się zmieniają, i w dzisiejszych czasach pod literkami RPG kryje się wiele gatunków - gry fabularne, planszówki, gry na PC,

• Podzielę się i ja swoimi wrażeniami. Za mną jakieś 24 godziny według licznika konsoli i...wsiąknąłem jak w bagno Już dawno w żadnej grze nie doświadczyłem takiej swobody w podejmowaniu decyzji, c

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy da radę gdzieś sprawdzić trudność/lvl danego questa/przeciwnika czy na czują, bo już kilka razy mnIe tak zgnoili że mała bania.

Opublikowano

Kur.de nie wiem. Ale zawsze wracam po jskimś czasie z osobą towarzyszącą (jak na dobrą imprę), albo jak podleweluje w plenerze.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na PPE był news o patchu, a tu pustka. Coś ktoś wie?

Wycofany?

Opublikowano

PPE, rzetelne źródło :yao:

Xbox One and PS4 owners will receive the Skyrim patch soon after it gets certified, but until then they'll have to deal with the crashing.

Trzeba czekać

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

2) można gdzieś zmienić imię bo nie zrobiłem tego od razu i biegam jako więzień xD

Jeśli grasz w Skyrima na PS4 to jest specjalny mod umożliwiający zmianę imienia postaci, jej płeć, rasę i wygląd ogólny. Tylko jest jeden szkopuł, gdy użyjesz tego moda to tak jak w przypadku używania całej reszty innych modów - zablokujesz sobie możliwość zdobywania trofików. Na szczęście modowana gra sejwuje się na oddzielnych sejwach i w każdej chwili można mody usunąć Load Orderem i wrócić do zwykłej gry.

Opublikowano

Można na PS4/XO walnąć kombinację językową angielski dubbing i polskie napisy?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skyrim vr to będzie jeszcze osobną gra która trzeba kupić czy Ci co mają skyrima ps4 dostaną jakąś zniżkę lub darmowa wersje? Coś wiadomo?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Krótko: 

Fus!  Ro!  Dah!

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ktoś używa modów na xbona?Jakiegokolwiek chcę sćiągnać otrzymuję komunikat "nie można ukończyć operacji"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

Szybkie pytanko przed zakupem Skyrim na XONE - czy polska wersja z dubbingiem PL bedzie takze gdy kupie jakas dowolna, europejska wersje PAL (na plycie lub patch) ?

Czy muszę zakupic osobno (mowa o BOX) wersje PL ?

• 2 lata później...
Opublikowano

UW6Swki.png

Jedenastego listopada bieżącego roku z tytułu dziesiątych urodzin zostanie wydany na Serię X oraz piąte PlayStation The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition :drag:
Posiadacze The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition otrzymają darmowa aktualizację, reszta - wiadomo $.
Tytuł otrzyma usprawnienia techniczne oraz ponad pół tysiąca różnych modyfikacji w ramach Creation Club.
Fus ro dah. :mage:

Opublikowano

Wbiłem platynę na ps3 , przeżywając te wszystkie bugi. Podobało mi się, nie powiem że nie. Jednak wolę zachować dawne wspomnienia i już do Skyrim nie wracać. Głosuje portfelem przy takich chamskich skokach na kasę.

Opublikowano

Gra na płycie z ps3 już dawno sprzedana, musiałbym kupić nowe wydanie ps4/ps5= skok na kase. Już wydanie gry z podbitą rozdzielczością na ps4 było zagrywką w stylu "wydajmy to jeszcze raz". 

Opublikowano
19 godzin temu, Sylvan Wielki napisał:

UW6Swki.png

Jedenastego listopada bieżącego roku z tytułu dziesiątych urodzin zostanie wydany na Serię X oraz piąte PlayStation The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition :drag:
Posiadacze The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition otrzymają darmowa aktualizację, reszta - wiadomo $.
Tytuł otrzyma usprawnienia techniczne oraz ponad pół tysiąca różnych modyfikacji w ramach Creation Club.
Fus ro dah. :mage:

Kto chciał to ograł na PC ze wszystkimi modami. Todd widać nie chce dać umrzeć swojemu pupilowi znoszącemu złote jaja i jeszcze będzie pompował ten balonik. 

Kto nie ogarnął sobie PC przez te 10 lat to będzie się świetnie bawił, bo te mody to totalny game changer. Ale jak zaśpiewają 3 i pół bomby za 10letnią gierkę to ładne dymanko :nosacz:

Opublikowano
Godzinę temu, genjuro napisał:

Gra na płycie z ps3 już dawno sprzedana, musiałbym kupić nowe wydanie ps4/ps5= skok na kase. Już wydanie gry z podbitą rozdzielczością na ps4 było zagrywką w stylu "wydajmy to jeszcze raz". 

Panie bethesda proszę nie sprzedawać już skyrima bo chłop sprzedał swoją wersję na ps3  :/

Opublikowano

No ja na przykład nie grałem nigdy w Skyrima, jakoś nie miałem okazji ani chęci. Może w końcu spróbuję jak wpadnie ta łatka.

Opublikowano
2 godziny temu, genjuro napisał:

genialna logika