Opublikowano 19 kwietnia 20205 l No ja akurat gram na slimce i trochę mnie razi oprawa mimo, że gra jest świetna to jakoś nie mogłem się przekonać. Zwłaszcza, że niedawno ograłem GOW, HZD, Sekiro teraz gram w Days Gone więc graficznie ładne gry. Widać, że wiesiek ma parę lat.
Opublikowano 21 kwietnia 20205 l No co wy. Jak wlaczylem Krew i Wino po latach i pospacerowalem wśród pól i winorośli to
Opublikowano 21 kwietnia 20205 l No ja mam takie odczucia, że gdyby grafikę poprawili to wróciłbym bo historia i gameplay dalej daje radę, ale jakoś mnie odrzuciło ostatnio
Opublikowano 24 kwietnia 20205 l Ciri slaba, Eredin jak jakis boss z Final Fantasy. Reszta bardzo fajna, Triss swietna.
Opublikowano 4 września 20204 l No wstyd trochę, a tego AC Origins co kiedyś ode mnie odkupiłeś zacząłeś chociaż?
Opublikowano 4 września 20204 l 22 minuty temu, Figuś napisał: Wow, nice, niektórzy by za to zawolali 60 dolarów.
Opublikowano 4 września 20204 l Mam edycję kompletną i dostanę darmowy updated no to będzie trzeba znowu zanurzyć się w tej przepięknej przygodzie bez jebanych loadingow.
Opublikowano 4 września 20204 l @Square witaj w klubie Myślałem, że już czas w końcu dać szansę trójce (od dwójki się odbiłem kilka razy), a tak to jeszcze poczekam na ten ray-tracing.
Opublikowano 4 września 20204 l Czekałem na to info. Odkładałem ogranie dodatków na next-genie i się opłaciło Moje goty edition jest ready na patcha
Opublikowano 4 września 20204 l Ciekawe, czy zbliży się choć trochę do pokazu z E3, ale raczej nie sądzę.
Opublikowano 4 września 20204 l Ciekawe co z dodatkami właśnie jak kupowałem te boxy z kartami, podstawka gdzieś leży w szufladzie.
Opublikowano 4 września 20204 l 1 minutę temu, messer88 napisał: Ciekawe co z dodatkami właśnie jak kupowałem te boxy z kartami, podstawka gdzieś leży w szufladzie.