Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

D207-F1-AF-A1-A3-4239-A3-E1-7-F8-E263-B9

pozdrawiam pana kojime. 
moze do premiery sajberpanka zdaze to ograc :lapka: 

Opublikowano

Wkręciłem się w to małe kolorowe ustrojstwo zwane Switchem, a efekt tego jest następujący. Zakupy z kilku ostatnich dni. Teraz ta trudniejsza część, znaleźć czas by ograć to wszystko :)

IMG-20200803-191526.jpg
IMG-20200803-191539.jpg
IMG-20200803-191551.jpg
IMG-20200804-134417.jpg
IMG-20200804-134434.jpg
IMG-20200805-103139.jpg
IMG-20200805-124046.jpg

IMG-20200805-174001.jpg

Opublikowano

człowiek wyjdzie z piractwa, ale syndrom pirata z człowieka nigdy

Opublikowano

97e61b375758ed7b7f331ff35fde034f.jpg

Opublikowano

6mIno4Q.jpg

Opublikowano

Nóweczka w folii za 47zl w promce MM? No jak najbardziej.

4o9ORU5.jpg

Opublikowano

Dobra giera. Byłem bardzo zrazony tym yebanym 3d, ale mimo grafiki z doopy gra się przyjemnie.

Opublikowano

Zakupy z kwietnia wprawdzie w trakcie trwania remontu, ale nie wrzucałem do tej pory. Nowe kino pod filmy i gierki :)

Reszta elementów kina jak kable, 4 głośniki sufitowe Atmos, listwy, sub HECO który był na chwile, inne zostały pominięte na zdjęciu.
No i nie ma już też Onkyo :(  w tym miesiącu jeszcze będzie nowy

kD6lmOj.jpg

Spoiler

sV134h8.jpg

ON9QReb.jpg

RJ78r9J.jpg

2io1zmW.jpg

tmg2zCG.jpg

Opublikowano

20200810-142255.jpg

Po "The Hunter: Call Of The Wild" czas na kolejny tytuł o tematyce łowieckiej.

Tu jest  zdecydowanie mniej tropienia, a więcej wypatrywania. Dochodzi opcja widoku z 3 osoby plus pies. 

Opublikowano

Jest limitka z dubeltówką i piersiówką?

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Jest limitka z dubeltówką i piersiówką?

Jest bear edition z licencją na misie póki co.

Opublikowano

Jedynka waliła mocnym crapem, ale z dwójki widziałem gameplay i wygląda bardzo ciekawie. Daj znać, jak coś pograsz - przede wszystkim, jak to się ma to theHunter.

Opublikowano
6 godzin temu, Wredny napisał:

Jedynka waliła mocnym crapem, ale z dwójki widziałem gameplay i wygląda bardzo ciekawie. Daj znać, jak coś pograsz - przede wszystkim, jak to się ma to theHunter.

Poleciało brateńku w dedykowanym temacie.

Opublikowano

Przyszedł czas kupić nowego Elita :)

77JYQPy.jpg

W1wB6oa.jpg

QWevGum.jpg

Najlepszy pad jest jeszcze lepszy. Cudeńko.

Opublikowano
11 godzin temu, Ins napisał:

Przyszedł czas kupić nowego Elita :)

77JYQPy.jpg

W1wB6oa.jpg

QWevGum.jpg

Najlepszy pad jest jeszcze lepszy. Cudeńko.

Jak trochę już na nim pograsz to napisz jak tam sprawują się analogi bo jak dla mnie to strasznie sztywne w porównaniu do bazowego pada a nawet elite 1. Poza tym oby ci nie szwankował bo w moim oprócz driftujących analogów i rozłączania szlag trafił LB, co sprawiło odesłanie do serwisu. 

Opublikowano

Ogolnie to jest moja druga sztuka. Pierwsza miała zacinający się przycisk A i bardzo luźne analogi. Wymieniłem nastepnego dnia i teraz jest bez tych defektów. Driftu nie stwierdziłem, a miałem lekki na prawym analogu przy pierwszej wersji pada. Analogi chodzą troszkę ciężej niz w moim poprzednim Elite 1, ale dla mnie jest idealnie. Zobaczymy z czasem jak to bedzie wyglądać. 

Opublikowano
21 minut temu, Ins napisał:

Ogolnie to jest moja druga sztuka. Pierwsza miała zacinający się przycisk A i bardzo luźne analogi. Wymieniłem nastepnego dnia i teraz jest bez tych defektów. Driftu nie stwierdziłem, a miałem lekki na prawym analogu przy pierwszej wersji pada. Analogi chodzą troszkę ciężej niz w moim poprzednim Elite 1, ale dla mnie jest idealnie. Zobaczymy z czasem jak to bedzie wyglądać. 

Mi zaczęły driftować po jakimś czasie a LB padł jeszcze później. Jak ten obecny zacznie znowu coś odpierdalać to też czeka go wyjazd do Frankfurtu. 

Opublikowano

Po driftgu analogów w trzech DS4 pod rząd powiedziałem dość tej tandecie od Sony. Nigdy więcej tego szrotu nie wezmę do rąk! Także przyszedł czas na jednego z najlepszych pro padów na ryneczku :banderas: 

W plastikowym pudełku są ciężarki, metalowe trzonki do analogów różnej długości i grubości dzięki którym można zwiększyć/zmniejszyć kąt wychylenia drążków i dwie dodatkowe wypukłe gumowe nakładki (te założone są wklęsłe). Do tego jeszcze zayebista apka do miliona innych ustawień i DS4 może się yebać! 

9e2cdd4fa4270.jpg

b9079432f57c2.jpg

Edytowane przez Ryo-San