Opublikowano 9 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niedawno w miejsce Ps4pro wjechał XSX + dedykowany zestaw słuchawkowy. Gier na razie nie kupuje bo XGP ultimate na 2 lata. Ps. A ostatnia konsola MS to X360, więc jest co nadrabiać. Edytowane 9 września 20213 l przez milupl
Opublikowano 10 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wczoraj odebrałem, na żywo kosi strasznie wyglądem. I jeszcze fota z czarnym dla porównania. Super na jego tle kontrastuje.
Opublikowano 10 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie dzisiaj taka sytuacja: Aż w końcu się objawił
Opublikowano 10 września 20213 l Tak, ten moment kiedy po raz pierwszy na premierę nowej generacji stałem się właścicielem konsoli sex i rozpakowanie jej zapamiętam na długo, jako naprawdę wyjątkowy moment spotęgowany właśnie pieczolowoscia w spakowaniu i wyjątkowym feelengu otwierania tego cuda.
Opublikowano 12 września 20213 l W dniu 10.09.2021 o 08:41, Mani napisał: Wczoraj odebrałem, na żywo kosi strasznie wyglądem. I jeszcze fota z czarnym dla porównania. Super na jego tle kontrastuje. Wuja 10/10. Tez zamówiłem
Opublikowano 13 września 20213 l 3 godziny temu, Emtebe napisał: Ilu zwierząt ucierpiało podczas kręcenia materiału?
Opublikowano 13 września 20213 l Wszystkie żyły w momencie wciśnięcia migawki. Aczkolwiek nie wiem ile padło jak zobaczyło co to za gra
Opublikowano 14 września 20213 l Mam niby wszystkie części na półce, ale akurat remastera nie, także po trailerku ragnaroka wpadło i zaraz będzie grane. Szkoda w sumie, że ascension nie ma remastera bo bardziej by się przydał (60klatek)
Opublikowano 14 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W oczekiwaniu na GT7 Granie na 100 calach Spoiler
Opublikowano 14 września 20213 l Tradycyjnie pamiątki z wyjazdu. Tym razem zakupy z cex na Majorce. Plus pixel na zabicie chwili nudy w samolocie. Nie chciało mi się cen odklejać, w domu się ogarnie.
Opublikowano 15 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forumek mówi, że perełka i mesjasz survival horrorów jakich się dziś już nie robi, demko sprawiło, że od razu się zakochałem, no to postanowiłem się nie szczypać
Opublikowano 15 września 20213 l 13 godzin temu, Postal napisał: 1 Milionów Kredytów z Gry? Co to kurwa za podtytuł jest
Opublikowano 15 września 20213 l To jest kod do sklepu PS na dodatkowe właśnie milion kredytów. Jedyny taki dodatek w pudle, w środku jest tylko karteczka z kodem
Opublikowano 16 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To był chyba ostatni rzut gier z Kanady po wyjątkowo atrakcyjnych cenach. Po wejściu durnych przepisów w lipcu, ceny uwzględniające vat + cło będą raczej zaporowe a Czezky pewnie zaciera ręce : > Dwie pozycje od VBlank to must have dla kolekcjonerów gier na Vitę a naczekałem się na nie niemiłosiernie. Spośród wydań od East Asia Soft warto wspomnieć Unmetal - grę dobrze ocenianą, owianą otoczką MGSa oraz szybko zyskującą na wartości.
Opublikowano 16 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. River City Girls. Kunio Kunowa rodzinka się powiększa
Opublikowano 16 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam straszną ochotę na stare Burnouty a nie chce mi się wyciągać i podłączać starych konsol. Kupiłem więc Revenge żeby pograć na X. Przy okazji wpadły jakieś inne gierki do wstecznej. https://www.instagram.com/p/CTj6K6Rom8r/ Edytowane 16 września 20213 l przez Dante
Opublikowano 18 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prawie dwadzieścia lat temu ta gra ukształtowała mnie jako gracza, a dziś słucham soundtracku z tego arcydzieła na winylu. No zajawa troche.
Opublikowano 19 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nieco niebieskiego (białego) i zielonego dobra.