Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja po ostatnich zakupach: Dobra, starczy mi gierek na jakiś czas. I tak mam tego więcej, niż jestem w stanie ograć przez najbliższe dwie dekady.

Też ja, tydzień później:

a.thumb.jpg.65bf3a81495991f6b73a47cb70158e4d.jpg

:facepalm:

No dobra, Kene bardzo chciałem mieć od dłuższego czas, choć nawet nie wiem, czy mi się w ogóle spodoba. Ale tyle dobrego słyszałem i widziałem, a sama oprawa jest tak sympatycznie pozytywna, że muszę to sprawdzić w najbliższym czasie.

To wtedy "przy okazji" zakupów wpadł też Spider-man. Fanem pająka nie jestem, ale grę wszyscy chwalą, to się przejdzie w 60fps. Kiedyś...

No i Kingdom Hearts, zbiór tak wielu gier jRPG(?), na pewno wszystko przejdę!

Spoiler

Tja, nie... raczej na pewno nie...

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Myślę, że najbardziej realistyczny scenariusz będzie taki, że odbiję się od części pierwszej, i/lub jakaś sytuacja życiowa wymusi ode mnie zrobienie sobie przerwy w graniu na jakiś czas, po czym ciężko będzie mi do gierki wrócić i w efekcie rzucę wszystko w cholerę... ;)

Ale kto tam wie. Nie było to drogie, biorąc pod uwagę, że tam jest bodajże 8 gier, więc może sprawdzę. Nie jestem fanem Disney'a, ale trochę koloru i "finalowych" klimatów się może kiedyś przydać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Suavek napisał:

Fanem pająka nie jestem, ale grę wszyscy chwalą, to się przejdzie w 60fps. Kiedyś...

Jak kupisz Remastera to tak, bo wersja PS4 chodzi w 30 klatkach.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

Jak kupisz Remastera to tak, bo wersja PS4 chodzi w 30 klatkach.

Kur... faktycznie, teraz doczytałem, że tylko Miles Morales oferuje upgrade zwykłego Spider-mana do wersji remastered... Czyli muszę kupić jeszcze jedną grę. "Cudownie".

A myślałem, że tylko Nintendo jest aż tak antykonsumenckie... :facepalm:

Opublikowano

Dziwi dlaczego nie wydali tego w wersji fizycznej, ani nawet osobno do kupienia tylko trzeba mieć MM. W Plusie też tylko zwykła wersja jest.

Opublikowano
2 godziny temu, Suavek napisał:

Kene bardzo chciałem mieć od dłuższego czas, choć nawet nie wiem, czy mi się w ogóle spodoba.

Nie ma innej opcji - trzeba bardzo nie lubić gier, by KENA mogła się nie spodobać.

Opublikowano
18 minut temu, Wredny napisał:

Nie ma innej opcji - trzeba bardzo nie lubić gier, by KENA mogła się nie spodobać.

Są na forum tacy, którzy czytając moje posty mogą pomyśleć, że ja niczego nie lubię. ;)

Ale tak serio, bardziej miałem na myśli sam gatunek gry (elementy platformowe widziałem... brrr...). Ale zakładam, że będzie miła gra pełna uroku.

Opublikowano

To jest gra pełna... grania i oldschoolowej grywalności. Urocza grafika to jedno, ale to, w jaki sposób jest tu wszystko podane i jak idealnie wyważone, robi największe wrażenie.

Opublikowano

Chwalą, że klasyczny survival horror ze zbieraniem amunicji i eksploracją. Takie mocne 7/10, a więc nie mogłem przejść obojętnie.

spacer.png

Opublikowano

Witam boomerzy  pudełkowe świry, triangle strategy w ciemno, nie oglądałem recenzji, nie czytałem, uznałem po nazwie, że to klon fire emblem to można spróbować,

a God Eater 3 bo jedynkę prawie skończyłem i spoko gierka

spacer.png

Opublikowano

IMG_20220722_145718.jpg

Opublikowano

Posucha w kwestii duzych premier, wiec wpadlo troch dobra do backlogu "na kiedys".

IMG_20220722_183408.thumb.jpg.de179f65b84e31abc112649495aaaace.jpg

Opublikowano

Żyj i daj żyć innym. Żyj życiem.

6188AE35-4F97-434A-AF69-6296132B69B2.jpeg

Opublikowano

Cześć @ASX  :thumbsup:  co Ty tam chłopie właściwie renderujesz?

użyłeś znaku towarowego, który miałem dawno temu zastrzec (R)

Opublikowano

Gra roku na switcha jest i u mnie:banderas: Dziekuje sklepowi Perfect blue

20220722_230532.thumb.jpg.84b28b13c82917d6fea894bd0a7a4b29.jpg

Opublikowano

Uzupełnienie kolekcji.

• The Last Of US - PS3 - pożyczyłem swoją wersję bratu, jakiś rok temu. Przypomniałem sobie o tym więc postanowiłem odebrać grę ale on ją sprzedał razem ze swoją PS3. Więc zawitała ponownie bo w kolekcji oryginał być musi.
  • Terminator Resistance - kupiona do ukończenia bo podobno dobra solidna gra.
  • Uncharted Lost Legacy - kupiona do ukończenia w ten weekend bo żona pojechała na biwak, nawet psa zabrała żebym mógł backlogi nadrobić.
  • Deliver us the MOON - wjedzie bydlak (czyli Playstation 5) w dniu premiery re4 Remake to też skończę sobie ponownie. A tym czasem czekam na Deliver us MARS - też wjedzie na PS5

I to tyle na dziś, skromnie bo wakacje są i urlop, grać trzeba a nie szwędać się po mieście gry kupując. Sezon ogórkowy jest więc pozwoliłem sobie na zakup staroci.:hi:

20220723-074638-2.jpg

Opublikowano

Promocja w MM była zbyt dobra żeby odkładać zakup Triangle Srategy, nawet jeśli pogram dopiero za jakiś czas.

20220724_120856.thumb.jpg.c1e0433cebc2cdcdac5d8ada743a14bb.jpg

Opublikowano
W dniu 22.07.2022 o 19:46, Fanek napisał:

Cześć @ASX  :thumbsup:  co Ty tam chłopie właściwie renderujesz?

użyłeś znaku towarowego, który miałem dawno temu zastrzec (R)

Jakiś czas temu wkręciłem się w Blendera i tak sobie hobbystycznie po pracy, dłubie w grafice 3d

Opublikowano
W dniu 22.07.2022 o 19:37, smoo napisał:

Posucha w kwestii duzych premier, wiec wpadlo troch dobra do backlogu "na kiedys".

IMG_20220722_183408.thumb.jpg.de179f65b84e31abc112649495aaaace.jpg

Ja pierdykam, jaki to jest miodny zestaw do ogrania O.O

Opublikowano

W końcu przyszło z hiszpańskiego Amazonu 8a4c2a032d88a78c367e71ef6432bb92.jpg

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Vol 2 chyba nie był wypuszczony poza serwisami streamingowymi.

Opublikowano

Dzisiaj wpadł prawdziwy rodzynek na 3DS - połączenie karcianki, gry planszowej i taktycznej.

20220726_163959.thumb.jpg.de1387395882a2bf3441b425b14195e3.jpg