Opublikowano 24 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najswietsza Panienke RE4 trzeba swiecic wiec wjezdza steelbookz Moj glupi ryj sie nawet zalapal.
Opublikowano 24 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wprowadziłem ograniczenie 1 gra na miesiąc - daje to szansę skończenia wszystkiego co mam na switcha do 2027 roku.
Opublikowano 24 marca 20232 l 11 minutes ago, XM. said: Co to za wydanie? Kartonowy rekaw i steelbook taki jak wyzej koledzy prezentuja.
Opublikowano 24 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miało być Nintendo, ale spontanicznie wleciało bydlę. Od rozmowy o gierkach z bratem do zamówienia przez nas obu konsol. Jestem przygotowany na plucie na ryja przez Jimbo, ale mając oba sprzęty czekam na czerwcowe konferencje z uśmiechem na twarzy.
Opublikowano 24 marca 20232 l 40 minut temu, Suavek napisał: Przez post Wieslawa zrobiłem się głodny i nabrałem ochoty na udka... no pani ryza widać że Tour de Pologne by spokojnie zrobiła
Opublikowano 24 marca 20232 l Parę gierek do kolekcji z Perfect Blue i SD 256, którego zamawiałem w niedzielę a dzisiaj rano był już u mnie więc nie wiem o co chodzi z tą informacją na Steamie, że się czeka niby 4 tyg
Opublikowano 25 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój rodzinny kanapowy co-op powiększył się o jedną osobę więc trzeba było zorganizować dodatkowego pada i trafiło na Pro Controller w wersji Splatoon 3. Co prawda w farbki nigdy nie grałem i raczej się to nie zmieni ale takie zestawienie kolorów na padzie wygląda spoko. Tytułami na Switcha zainspirowali mnie @XM. oraz @Daffy. Signalis i Grindstone nie znajdowały się na mojej liście zakupów ale po obadaniu kilku recenzji daję im szansę. Na PS5 w tym miesiącu wpada murowany sztos RE4 Remake W NAJLEPSZEJ CENIE W POLSCE !!! TYLKO W PERFECT BLUE !!! - to nie jest materiał sponsorowany. No i Jitsu Squad czyli gra, o której wiem tylko tyle, że jest pięknie kolorowym beat em upem na czterech, kupiłem w ciemno bo była tania.
Opublikowano 26 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W RE 4 gralem ponad 15 lat temu, a w Dead Space wczesniej nie grałem nigdy. Czas więc nadrobić.
Opublikowano 27 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To i u mnie Leoncjo 4 w towarzystwie innej gierki survival horror Ale najpierw remasterek, w którym jestem już blisko napisów końcowych Spoiler
Opublikowano 27 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I jeszcze świeżynka sprzed chwili. Nie grałem w oryginał, więc się jaram. Fajne te remastery ostatnio.
Opublikowano 27 marca 20232 l Taki szpil za połowę premierówki na duże konsole to kradzież w biały dzień.
Opublikowano 28 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem ochotę odświeżyć FFT, ale pomyślałem, że zamiast się bawić w granie na iPadzie czy jakieś emulatory PSP będę grał pod kołderką w inny tytuł, którego nie poznałem jeszcze.
Opublikowano 29 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wrzucam bardziej jako info. "Książeczka" (24x33x3) do kupienia na Allegro lub Amazon.pl za raptem 45zł. Fanem Diabolo nie jestem, ale do artbooków mam słabość, więc mi się podoba.
Opublikowano 29 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wylądował bydlaczek 64Gb w zestawie z kartą 256Gb, folią anty refleksyjną, dokiem, casem żeby przykleić dysk 2Tb z retrostation deck. Pierwsze wrażenie robi piorunująco dobre. Edytowane 29 marca 20232 l przez Dud.ek
Opublikowano 30 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie graty dzisiaj wpadły za oceanu, troche klasyki, kamerka do gameboy-a do robienia selfi, i ffx/x-2 na switch-a w wersji jp (angielski jest, ale fun fact ze x-2 nie jako download tylko na karcie)
Opublikowano 30 marca 20232 l 7 godzin temu, Labtec napisał: Takie graty dzisiaj wpadły za oceanu, troche klasyki, kamerka do gameboy-a do robienia selfi, i ffx/x-2 na switch-a w wersji jp (angielski jest, ale fun fact ze x-2 nie jako download tylko na karcie) Piękny zestaw