Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

wziąłem pada do strit fajtera sześć

IMG_1527.JPG

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
21 minutes ago, iluck85 said:

A miałem odpuscic :rofl:

IMG_2737.jpeg

Tyle hajsu się za to płaci, mogli zrobić schludniejszą okładkę bez tych wielkich napisów. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

70784492793__CB346C9E-7E16-4307-8CAA-0EADFDFEF9E8.thumb.jpeg.cc0007eeed13b689dfe74413d5a12985.jpeg70784491822__D62F492D-F6C6-4717-9DD6-C50331B5AE8B.thumb.jpeg.3b5f86b86a94eff572d46f0f544fbf9c.jpegIMG_6709.thumb.jpeg.8bd48a60b4fb5b7913361aff67f9053d.jpeg

:ohboy: w końcu doszla. Eleganckie wydanie i te platki róży :fsg:

IMG_6708.thumb.jpeg.cc2d1ccd021ecfd4db73db18099eb449.jpeg

Opublikowano

Ładnie, też chciałem zamówić, ale przesyłka do Polandii wychodziła więcej niż sama kolekcjonerka :frog:

Opublikowano

No gdzie. Wysylka 20 eur UPS, a zamawiałem jeszcze bluze i wysłali w dwóch osobnych przesyłkach w grudniu bluzę i teraz kolekcjonerka. 

Opublikowano

Klasycznie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra skąpanego w czerwieni. :macek::rayos::kaz::xboss::reggie:

AFW2xkN.jpg

Na dzień dobry - Kult Owieczki w wersji de Luks. Przyznam, że bardzo dobrze prezentuje się to wydanie. :good2:

WoomXKY.jpg

Do pełni szczęścia brakuje tylko stylowego stilbuka, okładka jest bowiem śliczna.:fsg:

MGFTwLc.jpg

5DeBcbs.jpg

Mam sporo gier z serii SF w kolekcji, ale żadna nie ma tak nieciekawej okładki co szóstka.:unknown: Natomiast stilbuk jest wspaniały.:lapka:

ZwVVumw.jpg

Front Mission 3 jest jedną z moich ulubionych gier. Liczę, że i przy tej części będę bawił się znakomicie.

r1xJIuO.jpg

Uwielbiam tę grę.:yahoo: Przeszedłem ją w 2013r. na PS3. Kilka lat później kupiłem Definite Edition na PS4. Jako, że za kilka miesięcy przygody Corvo Attano będą obchodzić swoje jedenaste urodziny, a dodatkowo ostatnio przeczytałem cykl "Z Mgły Zrodzony", który bardzo przypomina mi wydarzenia przedstawione w Dunwall, to postanowiłem, że do kolekcji dołączy również wersja na X bąka.

Opublikowano

W ostatnim czasie wleciał Mesjasz w wydaniu kolekcjonerskim, trzy tytuły z serii The Legend of Heroes (dzięki czemu jestem na bieżąco) a także interesujący indyk The Knight Witch, którego namierzyłem kiedyś w zapowiedziach na 2023. Przydał się tutaj błąd cenowy w NeoNet - 109pln za pudełeczko. W to mi graj :hi:

AA9RjVK.jpg

ciMGuHO.jpg

Opublikowano

Drobne podsumowanie zakupów z ostatnich tygodni. Nie ma tego dużo, bo też czas nie bardzo pozwala na zbyt dużo szaleństw. :(

Zdecydowałem się na przeróbkę 3DSa, to i pojawił się pretekst, żeby uzupełnić kolekcję dwóch Super Robot Wars, których wcześniej nie brałem pod uwagę przez region-locka.

1.thumb.jpg.1c1fb1fd14f24d081117a182d6c3eee9.jpg

UX ma robota z Virtual On w stylu Hatsune Miku, więc automatyczne 11/10. Ale teraz patrzę, że jakaś wyblakła okładka... W ogóle trochę rozczarowanie z tym importem, bo w 90% przypadków z Japonii dostawałem wszystko w świetnym i zadbanym stanie, a tu musiałem nawet wycierać bliżej niezidentyfikowany syf z okładki... BX już dużo ładniejszy, a i nawet opłat celnych jakichkolwiek uniknąłem jakimś cudem - koperta trafiła prosto do skrzynki.

Death Stranding kupiłem niedawno na PC, ale uznałem, że skoro wszystkie inne gry Kojimy mam w pudełkach, to i tą wypada mieć w komplecie. Muszę to w końcu nadrobić...

2.thumb.jpg.e8499c8c772bfe6daa3b41d3cb5cdfa0.jpg

Retro sprzęcik za dwie stówki do grania w pierdoły i starocie, bez potrzeby dźwigania cegieł. Jak mamba - wszyscy już mają, mam i ja.

1kopia.thumb.jpg.5633ea3182a388f5b3add879c6bc7da5.jpg

Trochę lektury. Ani Saturna, ani C64 nie miałem za młodu, ale mimo wszystko, a może i nawet tym bardziej chętnie się zapoznam i trochę wiedzy/ciekawostek łyknę.

4.thumb.jpg.012170d92ef4d3840d30e8a3a4047608.jpg

I jakieś tam DLC, czy coś...

5.thumb.jpg.75d7631e3e9a11c37544be67403360ec.jpg

Opublikowano

Doszło :) Marvel’s Guardians of Galaxy COSMIC Deluxe

SiFf2wg.jpggVYVVVL.jpg

Edytowane przez Assassins_78
dodanie zdjęć

Opublikowano

20230612_173714.thumb.jpg.dc12b7a28c22a6df0fcc855d8d4f43fd.jpg

Po dyszce za sztukę. Świetny stan. Wracają wspomnienia :)

Opublikowano

Nowe gierki i trochę lektury dla prawdziwego gracza :banderas:

image.thumb.jpeg.b6bdb203dd3446ec56f8996381e0378e.jpeg

Ten guide BOTW już 2 razy odsyłałem bo pozaginane narożniki, do 3 razy sztuka :)

Opublikowano

Pewnie brane z Amazona, co?

Opublikowano

Pierwsza Amazon, druga jakiś no name sklepik enbook.pl, w końcu trzecia też Amazon ale to czysta loteria się okazuje bo latała luzem w kopercie i o dziwo ideolo stan.

Opublikowano

Zamawiając z Amazon po prostu bierzcie zawsze pod uwagę, że to moloch. Oni przetwarzają takie paczki w milionach. Książki mogą mieć ślady uszkodzenia jeszcze w magazynie zanim wjadą konwojerem do naczepy przewoźnika. Taki no name sklep w teorii powinien się bardziej postarać, bo pakuje i wysyła to jeden człowiek, a nie dziesiątki na różnym etapie procesu.

Opublikowano
9 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Zamawiając z Amazon po prostu bierzcie zawsze pod uwagę, że to moloch. Oni przetwarzają takie paczki w milionach. Książki mogą mieć ślady uszkodzenia jeszcze w magazynie zanim wjadą konwojerem do naczepy przewoźnika. Taki no name sklep w teorii powinien się bardziej postarać, bo pakuje i wysyła to jeden człowiek, a nie dziesiątki na różnym etapie procesu.

Dlatego lubię takie sklepy, które w podsumowaniu zamówienia mają okienko z uwagami, jak na czymś mi mocno zależy to wpisuję tam, że jak coś nosi ślady użytkowania to niech się nawet nie fatygują z wysyłką. W Perfect Blue np tak jest, oni nawet mieli tę książkę swego czasu teraz mi się przypomniało na stanie i sami do mnie zadzwonili, że te które do nich przyszły to każda sztuka ma jakąś wadę więc od razu zrezygnowałem. GOAT sklep :)

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał:

Dlatego lubię takie sklepy, które w podsumowaniu zamówienia mają okienko z uwagami, jak na czymś mi mocno zależy to wpisuję tam, że jak coś nosi ślady użytkowania to niech się nawet nie fatygują z wysyłką. W Perfect Blue np tak jest, oni nawet mieli tę książkę swego czasu teraz mi się przypomniało na stanie i sami do mnie zadzwonili, że te które do nich przyszły to każda sztuka ma jakąś wadę więc od razu zrezygnowałem. GOAT sklep :)

No ale właśnie dlatego, że PB to prywaciarz. Kilka osób upilnujesz w jednym sklepie ale nie największy sklep internetowy z wieloma magazynami. Tam patrzą żeby zapakować szybko, a ewentualne zwroty bez problemu.

Opublikowano

Zakupy z cyklu "kiedyś sobie odmówiłem, bo były inne wydatki", ale teraz mogłem sobie wreszcie pozwolić na małe szaleństwo i uzupełnić kolekcję - większość to względne nowości i jeden zacny staroć (choć wszystkie nówki w folii).

AtomicDeadIslandMiasmaMP3.thumb.jpg.c85c0ad9e2636ced4d68613d65073e19.jpg

AtomicDeadIslandgrzbiety.thumb.jpg.0c73aa9e818b30b3a3c1314cfff6aa02.jpg

Maksiu Trzeci w wersji NTSC/J - nie dopatrzyłem na zdjęciu, ale nic to przecie - XSX i tak ściągnie odpowiednią cyfrę, więc nawet lepiej, bo ma ładną, nieskalaną oznaczeniami okładkę.

Opublikowano

Śliczny jest. Granie tym padem w każdą gierkę to automatycznie +1 do jej oceny  :banderas:...

image.thumb.jpeg.4cbe436464d401c51a53206b8a1b42af.jpeg

... poza goownianym diablo 4, którego nic już nie uratuje :pawel:

Opublikowano

Zobaczymy, czy to strzelanie palcówki duchom jest tak zjebane, jak tu wszyscy piszą :reggie:
GhostwireTokyo.thumb.jpg.1b0057bad5563f7d06944f6ea73cd37b.jpg

Ale okładeczka pierwsza klasa :fsg:

Opublikowano

Mały UPDATE bazy :)

Nf0LBIU.jpgpTkZWlf.jpg

Edytowane przez Assassins_78
edycja

Opublikowano

Diablo IV pomogło mi sobie przypomnieć jakim średniowieczem jest kupowanie gier w pudełkach - te 17 Gb instalujące się z płyty 2x dłużej niż 57 Gb "patcha" pobieranego z serwerów, jest chyba tylko po to żeby nikt nie stękał, że na płycie nie ma gry ;)

20230615_172651.thumb.jpg.65e3bcdfda162b3b3e6ae7ff449af0ff.jpg

PS. Z tego miejsca chciałem serdecznie podziękować użytkownikowi GearsUp za rekomendację tej zacnej gry ;)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

A gdzie Ci się tak śpieszy kolego? Masz piękną grę na własność, na półeczkę. Docenisz dopiero jak to "średniowiecze" zniknie na dobre ;)