Opublikowano poniedziałek o 15:102 dni 5 minut temu, Masamune napisał(a):Czyli to ta wersja okrojona - bez NFC, HD Rumble i ładowania przy zgaszonym ekranie?To wersja HD z HD Rumble, ladowaniem normalnym przy wylaczonej konsoli (mozna to wylaczyc przelacznikiem z tylu) i czytnikiem NFC. Jedynie czego jej brak, to tryb myszkihttps://www.nintendoswitch.pl/joy-cony-maja-godnego-rywala-mobapad-m12-juz-niedlugo-trafia-na-rynek/#google_vignette Edytowane poniedziałek o 15:122 dni przez Pierre Deck
Opublikowano poniedziałek o 15:132 dni 15 minut temu, czapa napisał(a):Nareszcie trafiłem najlepsza wersję Tekkena 3 (kto wie ten wie). Co ciekawe kupione z Estonii a przyszło w trzy dni, tylko ta płyta jakaś taka mało oryginalna, no ale może w Estonii takie mieli a my w PL mieliśmy nieco inny wzór z tego co pamiętam.Chłop ściąga piraty z Estonii. Trzeba było sobie przegrać na Verbatima i wydrukować okładkę. Edytowane poniedziałek o 15:132 dni przez Patapon
Opublikowano poniedziałek o 15:412 dni 27 minutes ago, Pierre Deck said:To wersja HD z HD Rumble, ladowaniem normalnym przy wylaczonej konsoli (mozna to wylaczyc przelacznikiem z tylu) i czytnikiem NFC. Jedynie czego jej brak, to tryb myszkihttps://www.nintendoswitch.pl/joy-cony-maja-godnego-rywala-mobapad-m12-juz-niedlugo-trafia-na-rynek/#google_vignetteCzyli to te full funkcjonalność? Nie wiem dlaczego byłem pewien, że HD to te okrojone. Nie kumam też dlaczego producent rekomendował publicznie wersję S, zamiast HD.Jeśli to działa to spoko sprawa. Z takimi akcesoriami to szkoda tylko, że wszelkie zamienniki tego typu, czy nawet grip case wymagają specjalnego etui do konsoli.
Opublikowano poniedziałek o 16:112 dni 15 minut temu, Masamune napisał(a):Czyli to te full funkcjonalność? Nie wiem dlaczego byłem pewien, że HD to te okrojone. Nie kumam też dlaczego producent rekomendował publicznie wersję S, zamiast HD.Jeśli to działa to spoko sprawa. Z takimi akcesoriami to szkoda tylko, że wszelkie zamienniki tego typu, czy nawet grip case wymagają specjalnego etui do konsoliEtui HORI pamietajace jeszcze Switcha Oled pasuje idealnie
Opublikowano poniedziałek o 20:312 dni W dniu 10.04.2026 o 12:39, ping napisał(a):Zapłaciłem za to 20zl.vinted od nieznającej się mamuśki?
Opublikowano wtorek o 14:211 dzień A ten napis płyta z grą to po kiego skoro i tak trzeba pobrać dane?
Opublikowano wtorek o 16:031 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj na zielono:Tutaj natomiast zakup z OLX:Nie wiem kiedy i jak to się stało ale brakowało mi pierwszej płyty od limitki Halo 4. Tutaj zakup za 20 dyszki, obie płytki lustro więc idealnie. Teraz zestaw znów kompletny. Dodatkowo fotka steelbooka od Halo 4, na żywo bardzo fajnie się prezentuje:
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwa nowe kontrolery, giereczka na Switcha i dwa klasyki na Mega Drive. Golden Axe 2 w świetnym stanie, Haunting w trochę gorszym. Tego drugiego to polecam aby się zapoznać, dzisiaj raczej mało grywalne ale sam pomysł na grę świetny, zagrywałem się za dzieciaka.No i trochę kultury hehe.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Dwa nowe kontrolery, giereczka na Switcha i dwa klasyki na Mega Drive. Golden Axe 2 w świetnym stanie, Haunting w trochę gorszym. Tego drugiego to polecam aby się zapoznać, dzisiaj raczej mało grywalne ale sam pomysł na grę świetny, zagrywałem się za dzieciaka.No i trochę kultury hehe.Indiana z games4you? ;)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 8 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):Indiana z games4you? ;)Tak :/
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W dniu 19.05.2026 o 16:21, Square napisał(a):A ten napis płyta z grą to po kiego skoro i tak trzeba pobrać dane?Pewnie dlatego, żeby lud pudełkowców wiedział, że w środku jest płytka a nie kod na gierkę, i takie pudełka też się zdarzały. To, że bez internetu może robić za podkładkę pod kubek to już inna bajka.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bujałem się wczoraj z moją po Szczecinie i wpadł spontaniczny zakup z cexika Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez badzejo
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 godziny temu, Ukukuki napisał(a):Tak :/Ja swoja opierdolilem po przejsciu watykanu i kupilem od prywaciarza w ang pudle
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś dla ciała - najlepszy 'sprzętowy' emulator na rynku: Póki co doleciały przelotki do padów PSX (obsługuje też memorki) i Saturna, SFC i NES w drodze: Coś dla duszy: Powiększyła się kolekcja factory seali na PS1.I tutaj trochę arcade/extreme sportsów na GBA: Część z tych gier miałem w latach świetności GBA ale przepadły. Dobry zwyczaj - nie pożyczaj.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Niby zupełny brak podjarki na Forza Horizon 3 v3.00, ale jednak ta Japonia mnie przekonała.Fajnie, że jeszcze w pudełku, choć coraz mniej danych na tych płytachA poniżej cała rodzinka w komplecie (w sumie brak mi jeszcze FH2 w wersji X360):
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Pierre Deck napisał(a):Ja swoja opierdolilem po przejsciu watykanu i kupilem od prywaciarza w ang pudleMi się nie chce bawić ale ostatni raz tam biorę cokolwiek na premierę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 19 minut temu, Ukukuki napisał(a):Mi się nie chce bawić ale ostatni raz tam biorę cokolwiek na premierę.Tez mialem olac ,ale co bym przegladal gryz to grzbiet by mnie wkurwial. Ogolnie nie mam nic do pudelek w innych jezykach ale tytul powinien byc bez tlumaczenia na grzbiecie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Własnie dotarła (figurka)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 43 minuty temu, Wredny napisał(a):Wspaniała jest ta konsekwencja w designie grzbietów xD