Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

wziąłem pada do strit fajtera sześć

IMG_1527.JPG

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
21 minutes ago, iluck85 said:

A miałem odpuscic :rofl:

IMG_2737.jpeg

Tyle hajsu się za to płaci, mogli zrobić schludniejszą okładkę bez tych wielkich napisów. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

70784492793__CB346C9E-7E16-4307-8CAA-0EADFDFEF9E8.thumb.jpeg.cc0007eeed13b689dfe74413d5a12985.jpeg70784491822__D62F492D-F6C6-4717-9DD6-C50331B5AE8B.thumb.jpeg.3b5f86b86a94eff572d46f0f544fbf9c.jpegIMG_6709.thumb.jpeg.8bd48a60b4fb5b7913361aff67f9053d.jpeg

:ohboy: w końcu doszla. Eleganckie wydanie i te platki róży :fsg:

IMG_6708.thumb.jpeg.cc2d1ccd021ecfd4db73db18099eb449.jpeg

Opublikowano

Ładnie, też chciałem zamówić, ale przesyłka do Polandii wychodziła więcej niż sama kolekcjonerka :frog:

Opublikowano

No gdzie. Wysylka 20 eur UPS, a zamawiałem jeszcze bluze i wysłali w dwóch osobnych przesyłkach w grudniu bluzę i teraz kolekcjonerka. 

Opublikowano

Klasycznie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra skąpanego w czerwieni. :macek::rayos::kaz::xboss::reggie:

AFW2xkN.jpg

Na dzień dobry - Kult Owieczki w wersji de Luks. Przyznam, że bardzo dobrze prezentuje się to wydanie. :good2:

WoomXKY.jpg

Do pełni szczęścia brakuje tylko stylowego stilbuka, okładka jest bowiem śliczna.:fsg:

MGFTwLc.jpg

5DeBcbs.jpg

Mam sporo gier z serii SF w kolekcji, ale żadna nie ma tak nieciekawej okładki co szóstka.:unknown: Natomiast stilbuk jest wspaniały.:lapka:

ZwVVumw.jpg

Front Mission 3 jest jedną z moich ulubionych gier. Liczę, że i przy tej części będę bawił się znakomicie.

r1xJIuO.jpg

Uwielbiam tę grę.:yahoo: Przeszedłem ją w 2013r. na PS3. Kilka lat później kupiłem Definite Edition na PS4. Jako, że za kilka miesięcy przygody Corvo Attano będą obchodzić swoje jedenaste urodziny, a dodatkowo ostatnio przeczytałem cykl "Z Mgły Zrodzony", który bardzo przypomina mi wydarzenia przedstawione w Dunwall, to postanowiłem, że do kolekcji dołączy również wersja na X bąka.

Opublikowano

W ostatnim czasie wleciał Mesjasz w wydaniu kolekcjonerskim, trzy tytuły z serii The Legend of Heroes (dzięki czemu jestem na bieżąco) a także interesujący indyk The Knight Witch, którego namierzyłem kiedyś w zapowiedziach na 2023. Przydał się tutaj błąd cenowy w NeoNet - 109pln za pudełeczko. W to mi graj :hi:

AA9RjVK.jpg

ciMGuHO.jpg

Opublikowano

Drobne podsumowanie zakupów z ostatnich tygodni. Nie ma tego dużo, bo też czas nie bardzo pozwala na zbyt dużo szaleństw. :(

Zdecydowałem się na przeróbkę 3DSa, to i pojawił się pretekst, żeby uzupełnić kolekcję dwóch Super Robot Wars, których wcześniej nie brałem pod uwagę przez region-locka.

1.thumb.jpg.1c1fb1fd14f24d081117a182d6c3eee9.jpg

UX ma robota z Virtual On w stylu Hatsune Miku, więc automatyczne 11/10. Ale teraz patrzę, że jakaś wyblakła okładka... W ogóle trochę rozczarowanie z tym importem, bo w 90% przypadków z Japonii dostawałem wszystko w świetnym i zadbanym stanie, a tu musiałem nawet wycierać bliżej niezidentyfikowany syf z okładki... BX już dużo ładniejszy, a i nawet opłat celnych jakichkolwiek uniknąłem jakimś cudem - koperta trafiła prosto do skrzynki.

Death Stranding kupiłem niedawno na PC, ale uznałem, że skoro wszystkie inne gry Kojimy mam w pudełkach, to i tą wypada mieć w komplecie. Muszę to w końcu nadrobić...

2.thumb.jpg.e8499c8c772bfe6daa3b41d3cb5cdfa0.jpg

Retro sprzęcik za dwie stówki do grania w pierdoły i starocie, bez potrzeby dźwigania cegieł. Jak mamba - wszyscy już mają, mam i ja.

1kopia.thumb.jpg.5633ea3182a388f5b3add879c6bc7da5.jpg

Trochę lektury. Ani Saturna, ani C64 nie miałem za młodu, ale mimo wszystko, a może i nawet tym bardziej chętnie się zapoznam i trochę wiedzy/ciekawostek łyknę.

4.thumb.jpg.012170d92ef4d3840d30e8a3a4047608.jpg

I jakieś tam DLC, czy coś...

5.thumb.jpg.75d7631e3e9a11c37544be67403360ec.jpg

Opublikowano

Doszło :) Marvel’s Guardians of Galaxy COSMIC Deluxe

SiFf2wg.jpggVYVVVL.jpg

Edytowane przez Assassins_78
dodanie zdjęć

Opublikowano

20230612_173714.thumb.jpg.dc12b7a28c22a6df0fcc855d8d4f43fd.jpg

Po dyszce za sztukę. Świetny stan. Wracają wspomnienia :)

Opublikowano

Nowe gierki i trochę lektury dla prawdziwego gracza :banderas:

image.thumb.jpeg.b6bdb203dd3446ec56f8996381e0378e.jpeg

Ten guide BOTW już 2 razy odsyłałem bo pozaginane narożniki, do 3 razy sztuka :)

Opublikowano

Pewnie brane z Amazona, co?

Opublikowano

Pierwsza Amazon, druga jakiś no name sklepik enbook.pl, w końcu trzecia też Amazon ale to czysta loteria się okazuje bo latała luzem w kopercie i o dziwo ideolo stan.

Opublikowano

Zamawiając z Amazon po prostu bierzcie zawsze pod uwagę, że to moloch. Oni przetwarzają takie paczki w milionach. Książki mogą mieć ślady uszkodzenia jeszcze w magazynie zanim wjadą konwojerem do naczepy przewoźnika. Taki no name sklep w teorii powinien się bardziej postarać, bo pakuje i wysyła to jeden człowiek, a nie dziesiątki na różnym etapie procesu.

Opublikowano
9 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Zamawiając z Amazon po prostu bierzcie zawsze pod uwagę, że to moloch. Oni przetwarzają takie paczki w milionach. Książki mogą mieć ślady uszkodzenia jeszcze w magazynie zanim wjadą konwojerem do naczepy przewoźnika. Taki no name sklep w teorii powinien się bardziej postarać, bo pakuje i wysyła to jeden człowiek, a nie dziesiątki na różnym etapie procesu.

Dlatego lubię takie sklepy, które w podsumowaniu zamówienia mają okienko z uwagami, jak na czymś mi mocno zależy to wpisuję tam, że jak coś nosi ślady użytkowania to niech się nawet nie fatygują z wysyłką. W Perfect Blue np tak jest, oni nawet mieli tę książkę swego czasu teraz mi się przypomniało na stanie i sami do mnie zadzwonili, że te które do nich przyszły to każda sztuka ma jakąś wadę więc od razu zrezygnowałem. GOAT sklep :)

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał:

Dlatego lubię takie sklepy, które w podsumowaniu zamówienia mają okienko z uwagami, jak na czymś mi mocno zależy to wpisuję tam, że jak coś nosi ślady użytkowania to niech się nawet nie fatygują z wysyłką. W Perfect Blue np tak jest, oni nawet mieli tę książkę swego czasu teraz mi się przypomniało na stanie i sami do mnie zadzwonili, że te które do nich przyszły to każda sztuka ma jakąś wadę więc od razu zrezygnowałem. GOAT sklep :)

No ale właśnie dlatego, że PB to prywaciarz. Kilka osób upilnujesz w jednym sklepie ale nie największy sklep internetowy z wieloma magazynami. Tam patrzą żeby zapakować szybko, a ewentualne zwroty bez problemu.

Opublikowano

Zakupy z cyklu "kiedyś sobie odmówiłem, bo były inne wydatki", ale teraz mogłem sobie wreszcie pozwolić na małe szaleństwo i uzupełnić kolekcję - większość to względne nowości i jeden zacny staroć (choć wszystkie nówki w folii).

AtomicDeadIslandMiasmaMP3.thumb.jpg.c85c0ad9e2636ced4d68613d65073e19.jpg

AtomicDeadIslandgrzbiety.thumb.jpg.0c73aa9e818b30b3a3c1314cfff6aa02.jpg

Maksiu Trzeci w wersji NTSC/J - nie dopatrzyłem na zdjęciu, ale nic to przecie - XSX i tak ściągnie odpowiednią cyfrę, więc nawet lepiej, bo ma ładną, nieskalaną oznaczeniami okładkę.

Opublikowano

Śliczny jest. Granie tym padem w każdą gierkę to automatycznie +1 do jej oceny  :banderas:...

image.thumb.jpeg.4cbe436464d401c51a53206b8a1b42af.jpeg

... poza goownianym diablo 4, którego nic już nie uratuje :pawel:

Opublikowano

Zobaczymy, czy to strzelanie palcówki duchom jest tak zjebane, jak tu wszyscy piszą :reggie:
GhostwireTokyo.thumb.jpg.1b0057bad5563f7d06944f6ea73cd37b.jpg

Ale okładeczka pierwsza klasa :fsg:

Opublikowano

Mały UPDATE bazy :)

Nf0LBIU.jpgpTkZWlf.jpg

Edytowane przez Assassins_78
edycja

Opublikowano

Diablo IV pomogło mi sobie przypomnieć jakim średniowieczem jest kupowanie gier w pudełkach - te 17 Gb instalujące się z płyty 2x dłużej niż 57 Gb "patcha" pobieranego z serwerów, jest chyba tylko po to żeby nikt nie stękał, że na płycie nie ma gry ;)

20230615_172651.thumb.jpg.65e3bcdfda162b3b3e6ae7ff449af0ff.jpg

PS. Z tego miejsca chciałem serdecznie podziękować użytkownikowi GearsUp za rekomendację tej zacnej gry ;)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

A gdzie Ci się tak śpieszy kolego? Masz piękną grę na własność, na półeczkę. Docenisz dopiero jak to "średniowiecze" zniknie na dobre ;)