Opublikowano 14 września 20231 r Ewidentnie na przeczekanie direct, już megatony switch nie dostanie prócz tego co wiemy że jest w produkcji. Peach dosc ciekawe, nowa gra vanillaware day one, jaral bym się ttyd ale rok temu ogralem na decku i tyle Teraz mam nadzieję że na styczniowym pochwala się już switch 2
Opublikowano 14 września 20231 r 2024 się dobrze zapowiada. Będzie napyerdalane w Contrę i Tomb Raidera
Opublikowano 14 września 20231 r Najciekawiej prezentował się dla mnie Unicorn Overlord, fajnie że w końcu jest data premiery Eiyuden Chronicles no i jeśli niczego nie skopią to kupi się kiedyś trylogię TRa żeby nie tracić czasu na modowanie wersji PC. Zastanawia mnie jedno, jak dzisiejszy recenzent poradzi sobie z klasycznymi TRami, już widzę te nagłówki "Dark Souls of action adventure". Edytowane 14 września 20231 r przez łom
Opublikowano 14 września 20231 r Ech ten direct. Jakbym chcial gowno obejrzec, to bym klocka nie spuszczal, tylko gapil sie na niego przez 40 min. Mysle, ze o wiele lepiej bym sie wtedy bawil
Opublikowano 14 września 20231 r Direct średni, wkurzyli mnie F-zero, ale dali fenomenalne Paper Mario, w które grałem ostatnio w 2016 roku i na które czekam jeszcze bardziej niż na Super Mario RPG. Wyraźnie widać, że najmocniejsze tytuły są już robione na następcę, ale kilka remasterów/remake’ów jeszcze wpadnie do kolekcji, bo będzie to najlepsza opcja, żeby je ograć, a sporo gier Nintendo jest ponadczasowa
Opublikowano 14 września 20231 r Kto nie gral nigdy w paper Mario ttyd to przecież fucking day one, absolutnie wspaniały tytuł. Contra, Eiyden i nowe dzieło vanillaware wlatuje day one ale raczej nie na switcha tylko decka. Ogółem direct średni, to co zrobili z fzero to kryminał bo branża zaorala cały gatunek future racerow ale i tak pudruja trupa switcha zacnie, chyba każda konsola by marzyła o tak pielęgnowanym ostatnim okresie swojego zycia
Opublikowano 14 września 20231 r 3 minuty temu, Daffy napisał: dzieło vanillaware wlatuje day one ale raczej nie na switcha tylko decka O PC niestety nie było mowy, przynajmniej na razie. Nawet nie wiem, czy jakakolwiek gra Vanillaware trafiła kiedykolwiek na PC. Będzie na resztę konsol.
Opublikowano 14 września 20231 r Bieda straszna, zlepek mini gier, remasterów i dlc, aby wydoic ostatnie coiny przed zapowiedzią s2. Edytowane 14 września 20231 r przez Rezoo7
Opublikowano 14 września 20231 r 13 minut temu, zdrowywariat napisał: Bieda direct, insiderzy Bym ci dal plusa za komentarz, ale za caloksztalt twoich wpisow na forum zachowam neutralnosc zamiast odruchowo ci clowna wkleic. Uznaj to za komplement
Opublikowano 14 września 20231 r Bieda okrutna ten pokaz, dobrze że zaufani insajderzy znowu mieli rację ,,nowy f-zero i donkey kong" Czekamy więc do przyszłego roku na nową konsolę.
Opublikowano 14 września 20231 r Świetny direct. Nintendo idzie swoją drogą i pierdoli przegrywow z konkurencji co nie potrafią sprzedać np gry Returnal. U Nintendo konkreciki na ten rok z datami. Początek 2024 też się już wyklarował i będą hity. Mario vs donkey kong chętnie sprawdzę, tak samo jak f zero. Czysty fun a nie przekładanie premier jak nieudolni deweloperzy na "dojrzałe konsole" ( jakby to napisała większość klaunow z tego forum) Co tu robi Daddy xd
Opublikowano 14 września 20231 r Kolejny wysyp hiciorów, nie mogę no. - nowa gra twórców 13 Sentinels (jak będzie w 10% tak dobra to lepsza niż cokolwiek innego) - nowa SaGa po 7 latach!, jeśli unowocześnią tego wybitnego acz nieprzystępnego RPG-a to kurde GOTY - Dave the Diver, wiadomo już że goty - tak samo z Trombone Champ - Spy X Family!, to ma szansę być jak Persona tylko dobre - Contra od Wayforward! Od dawna były plotki ale po 16 latach to faktycznie się stanie - nowy WarioWare! W sumie nie wierzę że to będzie działać poprawnie, ale do tej pory każdy główny WW na GameBoya był genialny. Na wideo niestety nie widać, by wniesiono jakieś nowoczesne rozwinięcia, które by uczyniły grę żywotniejszą - Mario vs Donkey Kong raczej mnie nie porwał na premierę, podobnie jak Another Code, ale może nowy coś wniesie. - Paper Mario ORAZ Mario RPG naraz to trochę dziwna decyzja, ale pewnie leżał tyle lat w szafie to go jednak wypuszczą. Dla chętnych okazja nadrobić dobrą grę, podobnie jak Luigi's Mansion, ale są bardziej ekscytujące comebacki - Nintendo zawsze mówiło, że nie robi nowego F-Zero, bo nie wie co jeszcze ciekawego wnieść do tego gatunku. 99 graczy to właściwie jest ten pomysł. Ale na tym wideo jakoś nie czuć żadnej prędkości, szalonej rywalizacji ze zwrotami akcji itd. Wiemy na co ich stać po Mario Karcie 8 więc szkoda
Opublikowano 14 września 20231 r Kurwa co oni maja z tym Xeno X przecie zwykly port 1:1 z wiiu by sie sprzedal w milionach. Zaczynam sie obawiac ze trzymaja na start switcha 2
Opublikowano 14 września 20231 r Bo tak pewnie jest. Nawet, gdyby Switch pociągnął Xeno X, to wolę nawet nie myśleć, jak ta gra by wyglądała i chodziła... Niech już zrobią porządną wersję na następną konsolę. Japoński Direct miał trochę inne gry pokazane: Spoiler Ogólnie widać ewidentnie, że to już koniec Switcha. Megahity będą trzymać na pokaz następcy, ale mimo tego nowości wciąż można się spodziewać. Szkoda tylko, że 3/4 tego, to Mariany, zaś reszta też raczej multiplatformy.
Opublikowano 14 września 20231 r 11 minutes ago, kudlaty88 said: Kurwa co oni maja z tym Xeno X przecie zwykly port 1:1 z wiiu by sie sprzedal w milionach. Zaczynam sie obawiac ze trzymaja na start switcha 2 W miliardach by się sprzedał. W gargantuicznej ilości. Wciągnąłby lewą dziurką od nosa GTA V, prawą Tetrisa i zapił Mario Kartem 8. Oderwanie od rzeczywistości na wyższym poziomie niż miliony sprzedanych Xenobladów
Opublikowano 14 września 20231 r A więc Metroid 4 na 99% starter na Pstryka 2. Nintendo, wy żółte małpy!
Opublikowano 14 września 20231 r Switch 2 z obsługą wszystkich gier poprzedniej generacji na fhd/60fps i pre order robie nawet dziś.