Opublikowano 11 grudnia 20204 l Dziewczyny spokojnie, wpierw wlecial patch 1.02 (50GB) a teraz pare godzin później ciągnie mi kolejny 1.04 18GB. Bedzie dobrze, bugi na pewno się naprawią (xD). Gram na ps5 dopiero ok 1h i chyba więcej w miedzyczasie pauzuje czytajac opinie, niz gram. Juz zdążyłem przejechac na środku drogi pustynnej typa siedzącego na niewidzialnym krześle, a na jego ramionach 'na barana' siedział inny gość xd Spoiler No ale fabuła. I kijanu rivs. Bedzie fajnie potem nie? W razie czego steelbooka nie odfoliowalem nawet, moze gra zejdzie za 215 a pudelko osobno xD ps. po swiezym wlaczeniu gry loading savea trwa ok 10 sekund i jestesmy na mapie. To chociaz dobre. No i 60fps. Wiec specjalnie obrzydzony na to nie patrzę, bylem w stanie grac w Fallouty i Wastelandy 2 & 3.
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 4 minuty temu, _Red_ napisał: No ale fabuła. I kijanu rivs. Bedzie fajnie potem nie? Oj będzie, po prologu. Jest solidnie, wrzuca banana na ryja.
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Weekendowy Patch już na gog (585 MB) https://www.cyberpunk.net/pl/news/37052/hotfix-1-04-lista-zmian
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Teraz, flavio napisał: Dajcie znać jak wrażenia po łatce. Naprawiono błąd, wskutek którego Nix nie powracał na swoje miejsce w zadaniach Księga Zaklęć i Odwilż. Boje się, że to patch do Wiedźmina i im się branche pomyliły xD. Ale dobra siadam własnie do drugiej sesyjki zobaczymy
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Mi też już leci 18 gb, 4 patch patrząc na numerki a gra dopiero co wyszła, razem z tym wychodzi 127 gb na dysku na ten moment. W tym tempie będziemy mieli najcięższą grę w historii jeszcze przed świętami, Polska znowu bije rekordy Edytowane 11 grudnia 20204 l przez Observer
Opublikowano 11 grudnia 20204 l I może wskoczy jeszcze pacz na next geny, bombardować mi ich na meta i to już.
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Ciekawe kiedy wersja online z multiplayerem i mikropłanościami. Pewnie byście kupowali paczki cybernetycznych wszczepów jak szaleni.
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 3 minuty temu, flavio napisał: W takim tempie dostaniemy do końca roku wersję 2.0 xD Chyba przy premierze na obecne konsole
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 10 minut temu, Rudiok napisał: Wydają patche szybciej niż Vateusz wypłaszcza krzywą zachorowań "Nie obawiajmy sie bugow, one są w odwrocie. Trzeba pójść tłumnie do sklepu"
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 31 minut temu, Rudiok napisał: Ja pierdole ziomek, przecież to oczywisty tribute dla Solid Snake'a, jak można tego nie ogarnąć?
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Pisałem w dziale PC, ALE powtórze się: Niezaprzeczalnie dział QA pracował na zdalnej zbyt długo i nie mieli na sobie menadżerskiego bata. widać, że podobnie jak większość 'graczy' nie masz pojęcia o wytwarzaniu jakiegokolwiek oprogramowania
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Benis braliscie ze stuleja czy bez? Duzy, maly? Pasek czy wygolony? Ma to wpływ na questy?
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Teraz, _Red_ napisał: Benis braliscie ze stuleja czy bez? Duzy, maly? Pasek czy wygolony? Ma to wpływ na questy? Na sceny ryuchania ma
Opublikowano 11 grudnia 20204 l NA ps5 patch po pobraniu nie chce się zainstalować, wyskakuje błąd XD
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 2 minuty temu, Wiolku napisał: Każdy patch to nowa nadzieja xd Jedno naprawi, to drugie popsuje. Przesuwanie suwaczków ma swoje konsekwencje i dobrze to wiemy z innych przykładów. Tu dodasz, tam z automatu ubędzie. To nie jest bzykanie, gdzie ile włożysz, tyle wyjmiesz. To jest życie. To jest Cyberpank!
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 2 minuty temu, _Red_ napisał: Benis braliscie ze stuleja czy bez? Duzy, maly? Pasek czy wygolony? Ma to wpływ na questy? Też miałeś jako domyśly do wyboru rozmiar MAŁY?
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Za mną 10 godzin i 13 bądź 14 misji. Na chwilę obecną nie mogę przesadnie narzekać na kwestie techniczne, bo z bugów pamiętam tylko o jednym zepsutym skrypcie w misji (pomogło wczytanie save'a) i kilku pomniejszych wizualnych glitchach czy lewitujących przeciwnikach . Oczywiście do tego dochodzi jeszcze przeciętna optymalizacja i choć mógłbym się uprzeć na ray tracing, to ostatecznie go wyłączyłem (na Ultra pomiędzy 35-55 fps w 1080p). Gra i tak wygląda bardzo fajnie. Na minus jeszcze nawigowanie po menusach, które czasami potrafi przysporzyć bólu głowy, ale pewnie wzorem Wiedźmina 3 dojdzie w nich do jakichś zmian w kolejnych patchach. Poza tym naprawdę ciężko mi się przyczepić. Skupiam się na fabule, która wciąga jak cholera, robię trzymające równie wysoki poziom poboczne zadanka i zlecenia. O soundtracku już się wypowiadano - robi robotę i czasami mógłbym po prostu jeździć po mieście, słuchać radia i podziwiać widoki. Do strzelania musiałem się z początku nieco przyzwyczaić. Z każdym kolejnym upgradem i lepszym uzbrojeniem staje się ono jednak precyzyjniejsze. I chociaż daleko temu do poziomu Doom Eternal, w którego też teraz gram, jest całkiem przyjemnie. Właściwie to po gameplayach spodziewałem się czegoś znacznie gorszego. Na pewno będę się starał zrobić wszystko co możliwe w grze, o ile nagle mi się coś nie spyerdoli. Aha, benis duży, łoniaków brak, wygląd bootleg Adama Jensena. Edytowane 11 grudnia 20204 l przez Bigby
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 37 minut temu, _Red_ napisał: ramionach 'na barana' siedział inny gość xd Ukryj zawartość No ale fabuła. I kijanu rivs. Bedzie fajnie potem nie? Ten na dole to księgowy Redów próbujący utrzymać projekt do poniedziałku, bo reszta ma wolny weekend i poszli odreagować.
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 4 minuty temu, Dud.ek napisał: Też miałeś jako domyśly do wyboru rozmiar MAŁY? Maly penis jest dostępny na normalu. Jak dalem easy to do wyboru mialem tylko pizde i to dużą