Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Widok Night City w misji czerwony wiesz przywodzący na myśl  zdobyte przez maszyny miasto w Matrixie :obama: Ta gra nie przeskakuje mnie zaskakiwać. Wspaniały świat..

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
W dniu 14.11.2021 o 17:57, izon napisał:

Widok Night City w misji czerwony wiesz przywodzący na myśl  zdobyte przez maszyny miasto w Matrixie :obama: Ta gra nie przeskakuje mnie zaskakiwać. Wspaniały świat..

Ostatnio odpaliłem, żeby dokonczyc kilka pobocznych questow (walki pieciarskie i braindance'y). Graficznie wyglada to wciąż świetnie, szkoda, że cisza o DLC, bo to miasto, mimo, że wymaga wciąż dopracowania, aż prosi się o dobre fabularne DLC. Wcale nie trzeba dodawać nowych lokacji, questy z dobrą historia na kilka godzin i myślę, że wszyscy bylibyśmy zadowoleni. 

Opublikowano

Kupiłem nówkę raczej z ciekawości za 59 zł, odpaliłem na XOS i... w sumie jestem pozytywnie zaskoczony, nie taki diabeł straszny, jak go malowano w internetach. Będzie grane ;)

Opublikowano
W dniu 14.11.2021 o 17:57, izon napisał:

Tak, cdp potrafi w takie rzeczy jak mało kto. To samo misja z

Spoiler

Riverem Wardem i poszukiwaniem jego bratanka

gdzie klimat momentami ocierał się o 1 sezon True Detective

Opublikowano
Godzinę temu, second napisał:

Tak, cdp potrafi w takie rzeczy jak mało kto. To samo misja z

Ukryj zawartość

Riverem Wardem i poszukiwaniem jego bratanka

gdzie klimat momentami ocierał się o 1 sezon True Detective

Ooo tak ta misja chyba najbardziej zapadła mi w pamięć ze wszystkich :)

Opublikowano

Jebane gry usługi, teraz nie, ale za ileś tam lat będzie bardzo dobrą grą.

Opublikowano

Cyberpunk tylko na PC, na konsolach to wyrób czekoladopodobny. Właśnie lecą napisy końcowe, muza ciary :)

7B4CE148-26A6-42E5-BE0F-2F106FA0A67E.jpeg

77F68177-579E-493E-96B8-596D21DF9C13.jpeg

8F30305C-5A18-4A5A-942E-4DD0233214EB.jpeg

AE33348C-06E0-4B7D-A884-BA05D92D63A2.jpeg

Opublikowano

Ja tam skończyłem tą grę na konsoli i też miałem 

27 minut temu, izon napisał:

napisy końcowe, muza ciary

:notbad:

Opublikowano
13 hours ago, izon said:

Cyberpunk tylko na PC, na konsolach to wyrób czekoladopodobny. Właśnie lecą napisy końcowe, muza ciary :)

7B4CE148-26A6-42E5-BE0F-2F106FA0A67E.jpeg

77F68177-579E-493E-96B8-596D21DF9C13.jpeg

8F30305C-5A18-4A5A-942E-4DD0233214EB.jpeg

AE33348C-06E0-4B7D-A884-BA05D92D63A2.jpeg

Co te zdjęcia mają prezentować? :) Gratuluję, skończyłeś grę rok od premiery. Na XSX na wielkim TV też bylo dobrze, jak nie lepiej niż na ekraniku laptopa.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał:

Co te zdjęcia mają prezentować? :) Gratuluję, skończyłeś grę rok od premiery. Na XSX na wielkim TV też bylo dobrze, jak nie lepiej niż na ekraniku laptopa.

Wszystko spoko każdy gra jak chce :) na PC grałem na ultra, bez bugow  i tez podłączałem do tv :) myśle, ze wersja na XSX bardzo spoko najgorsze i zupełnie nie potrzebne są te na poprzednia generacje zwłaszcza ps4.

A jakie ma znaczenie kiedy ukończyłem grę? Czekałem na patche, nie mam fomo żeby grać w niedorobiony produkt na premiere, a potem narzekać. Było nie było nabilem 75h w tym wspaniałym świecie. Jak wyjdzie nextgenowa wersja z dlc to wsiąkam ponownie :)

Edytowane przez izon

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie patrzylem czy już się pojawilo to w innych tematach, ale zmarł aktor dubbingujacy m.in. Victora Vectora w Cyberku i Vesemira w Wieśku ['] 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

4chan XD

jedynie pierwsze dwa punkty s na 99.9% realne

nie spodziewałbym sie nie wiadomo czego
nisko mam ustawioną poprzeczkę i wole sie miło zaskoczyć niż znowu być zawiedziony

Opublikowano
  • Autor

jezu już pierwsza linijka śmierdzi fejkiem. jak macie się w to bawić, to chociaż bądźcie w tym dobrzy

Opublikowano

Sam nie wiem.

Grę trzymałem od zakupu w lutym 21' czekając na wielkie buuum!

A tydzień temu pogoniłem za mutant zero. Ale w sumie cp77 w drugim obiegu kosztuje grosze.

Opublikowano

Ta o soft relaunch i nazwie wydania? Jako jedyna brzmi jak najbardziej realnie, za to cała reszta to coraz większy bełkot z każdym słowem

Opublikowano

Nazwa głupia jak w przypadku Directors Cut u sony, no ale nie zdziwi mnie jak faktycznie tak się będzie nazywać

Opublikowano

Pewnie Sprite to pisał.

Opublikowano

No i zajebiście, czekam dalej. Wprawdzie przecieki z 4chana dają jakieś 30% prawdopodobieństwa (dane wyjęte z dupy, ale czasem te ich proroctwa się sprawdzają), niemniej wierzę że CDP dalej pracuje nad tą gierką.