Opublikowano 14 listopada 20213 l Widok Night City w misji czerwony wiesz przywodzący na myśl zdobyte przez maszyny miasto w Matrixie Ta gra nie przeskakuje mnie zaskakiwać. Wspaniały świat..
Opublikowano 21 listopada 20213 l W dniu 14.11.2021 o 17:57, izon napisał: Widok Night City w misji czerwony wiesz przywodzący na myśl zdobyte przez maszyny miasto w Matrixie Ta gra nie przeskakuje mnie zaskakiwać. Wspaniały świat.. Ostatnio odpaliłem, żeby dokonczyc kilka pobocznych questow (walki pieciarskie i braindance'y). Graficznie wyglada to wciąż świetnie, szkoda, że cisza o DLC, bo to miasto, mimo, że wymaga wciąż dopracowania, aż prosi się o dobre fabularne DLC. Wcale nie trzeba dodawać nowych lokacji, questy z dobrą historia na kilka godzin i myślę, że wszyscy bylibyśmy zadowoleni.
Opublikowano 21 listopada 20213 l Kupiłem nówkę raczej z ciekawości za 59 zł, odpaliłem na XOS i... w sumie jestem pozytywnie zaskoczony, nie taki diabeł straszny, jak go malowano w internetach. Będzie grane
Opublikowano 22 listopada 20213 l W dniu 14.11.2021 o 17:57, izon napisał: Widok Night City w misji czerwony wiesz przywodzący na myśl zdobyte przez maszyny miasto w Matrixie Ta gra nie przeskakuje mnie zaskakiwać. Wspaniały świat.. Tak, cdp potrafi w takie rzeczy jak mało kto. To samo misja z Spoiler Riverem Wardem i poszukiwaniem jego bratanka gdzie klimat momentami ocierał się o 1 sezon True Detective
Opublikowano 22 listopada 20213 l Godzinę temu, second napisał: Tak, cdp potrafi w takie rzeczy jak mało kto. To samo misja z Ukryj zawartość Riverem Wardem i poszukiwaniem jego bratanka gdzie klimat momentami ocierał się o 1 sezon True Detective Ooo tak ta misja chyba najbardziej zapadła mi w pamięć ze wszystkich
Opublikowano 27 listopada 20213 l Jebane gry usługi, teraz nie, ale za ileś tam lat będzie bardzo dobrą grą.
Opublikowano 27 listopada 20213 l Ta gra na konsolach będzie miała premierę z next-gen patchem, bo na razie wygląda to na betę w HD.
Opublikowano 27 listopada 20213 l Cyberpunk tylko na PC, na konsolach to wyrób czekoladopodobny. Właśnie lecą napisy końcowe, muza ciary
Opublikowano 27 listopada 20213 l Ja tam skończyłem tą grę na konsoli i też miałem 27 minut temu, izon napisał: napisy końcowe, muza ciary
Opublikowano 28 listopada 20213 l 13 hours ago, izon said: Cyberpunk tylko na PC, na konsolach to wyrób czekoladopodobny. Właśnie lecą napisy końcowe, muza ciary Co te zdjęcia mają prezentować? Gratuluję, skończyłeś grę rok od premiery. Na XSX na wielkim TV też bylo dobrze, jak nie lepiej niż na ekraniku laptopa. Edytowane 28 listopada 20213 l przez Czoperrr
Opublikowano 28 listopada 20213 l 19 minut temu, Czoperrr napisał: Co te zdjęcia mają prezentować? Gratuluję, skończyłeś grę rok od premiery. Na XSX na wielkim TV też bylo dobrze, jak nie lepiej niż na ekraniku laptopa. Wszystko spoko każdy gra jak chce na PC grałem na ultra, bez bugow i tez podłączałem do tv myśle, ze wersja na XSX bardzo spoko najgorsze i zupełnie nie potrzebne są te na poprzednia generacje zwłaszcza ps4. A jakie ma znaczenie kiedy ukończyłem grę? Czekałem na patche, nie mam fomo żeby grać w niedorobiony produkt na premiere, a potem narzekać. Było nie było nabilem 75h w tym wspaniałym świecie. Jak wyjdzie nextgenowa wersja z dlc to wsiąkam ponownie Edytowane 28 listopada 20213 l przez izon
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Nie patrzylem czy już się pojawilo to w innych tematach, ale zmarł aktor dubbingujacy m.in. Victora Vectora w Cyberku i Vesemira w Wieśku [']
Opublikowano 2 stycznia 20223 l 4chan XD jedynie pierwsze dwa punkty s na 99.9% realne nie spodziewałbym sie nie wiadomo czego nisko mam ustawioną poprzeczkę i wole sie miło zaskoczyć niż znowu być zawiedziony
Opublikowano 2 stycznia 20223 l Autor jezu już pierwsza linijka śmierdzi fejkiem. jak macie się w to bawić, to chociaż bądźcie w tym dobrzy
Opublikowano 2 stycznia 20223 l Sam nie wiem. Grę trzymałem od zakupu w lutym 21' czekając na wielkie buuum! A tydzień temu pogoniłem za mutant zero. Ale w sumie cp77 w drugim obiegu kosztuje grosze.
Opublikowano 2 stycznia 20223 l Ta o soft relaunch i nazwie wydania? Jako jedyna brzmi jak najbardziej realnie, za to cała reszta to coraz większy bełkot z każdym słowem
Opublikowano 2 stycznia 20223 l Autor głównie chodzi mi o to SAMURAI EDITION, po prostu śmierdzi fan servicem
Opublikowano 2 stycznia 20223 l Nazwa głupia jak w przypadku Directors Cut u sony, no ale nie zdziwi mnie jak faktycznie tak się będzie nazywać
Opublikowano 2 stycznia 20223 l No i zajebiście, czekam dalej. Wprawdzie przecieki z 4chana dają jakieś 30% prawdopodobieństwa (dane wyjęte z dupy, ale czasem te ich proroctwa się sprawdzają), niemniej wierzę że CDP dalej pracuje nad tą gierką.