Opublikowano 11 lutego11 lut 4 minuty temu, Bzduras napisał(a):W ogólnych. Gra od Sudy, wygląda mega dziwnie i przypomina te wszystkie wynalazki, jakich pełno było w siódmej generacji, a których teraz ciężko uzbierać jakieś pojedyncze sztuki. Od siebie dodam, że nieważne czy to wykręcona niszowa gierka czy jakiś hicior AAAA to mityczną ŚREDNIĄ z metakrytyka mam niezmiennie na głębokości dwóch palców w dupie U mnie podobnie, plus ogólnie lubię testować rzeczy dziwne, więc dałem szansę. To taki Yoko Taro spotyka Hideo Kojimę, tylko jest bardziej powykręcany, od pierwszego trailera mi to wpadło w oko.
Opublikowano 11 lutego11 lut Promka wjechała to kupiłem "Squirrel w/a Gun" bez zastanowienia..P.SPatrzcie jacy złodzieje!Split Fiction w promocji kosztuje 37e na PSS a normalnie w sklepie 35e. Pudełeczko juz do mnie jedzie a sony niech sie wypcha
Opublikowano 13 lutego13 lut Ja tymczasem sięgnąłem po Reanimal. Cena zaporowa ale wiem ze będę usatysfakcjonowany.Reedycja.. premiera dopiero o 15:00
Opublikowano czwartek o 12:252 dni Comiesięczne drobne zakupy na GOG by zadowolić bank od kredytówki.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Za każdym razem, jak zmniejszam sobie backlog, on magicznie się powiększa
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ja zaliczylem na premiere ale jak kiedys wyjdzie remaster bez online to wpadnie platynka
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 8 godzin temu, Paolo1986 napisał(a):Za każdym razem, jak zmniejszam sobie backlog, on magicznie się powiększaO panie, zazdro, wspaniała przygoda przed tobą. Nie popełniaj mojego błędu podczas pierwszego przejścia. Nawet jak cię fabuła wciągnie, to na spokojnie, szwendaj się po tym pięknym świecie i nie myśl co dalej, wszystko na spokojnie. Kurde, kusi żeby znowu wrócić