Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Bzduras napisał(a):W ogólnych. Gra od Sudy, wygląda mega dziwnie i przypomina te wszystkie wynalazki, jakich pełno było w siódmej generacji, a których teraz ciężko uzbierać jakieś pojedyncze sztuki. Od siebie dodam, że nieważne czy to wykręcona niszowa gierka czy jakiś hicior AAAA to mityczną ŚREDNIĄ z metakrytyka mam niezmiennie na głębokości dwóch palców w dupie U mnie podobnie, plus ogólnie lubię testować rzeczy dziwne, więc dałem szansę. To taki Yoko Taro spotyka Hideo Kojimę, tylko jest bardziej powykręcany, od pierwszego trailera mi to wpadło w oko.
Opublikowano 11 minut temu11 min Promka wjechała to kupiłem "Squirrel w/a Gun" bez zastanowienia..P.SPatrzcie jacy złodzieje!Split Fiction w promocji kosztuje 37e na PSS a normalnie w sklepie 35e. Pudełeczko juz do mnie jedzie a sony niech sie wypcha