zdrowywariat 373 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Sine Mora? Moim zdaniem ta gra została trochę skrzywdzona w recenzjach. Bossowie w tej grze są epiccy, grafika tip top, no i gra się w to po prostu wyśmienicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 24 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2021 Może kogoś zainteresuje Into The Breach. Turowa strategia w klimacie SF. W RPA za 13.72. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 24 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2021 I piszesz to pod postem Zdrowego xD Dobre info, warto brac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 24 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2021 Vaporum: kupiłem bez przekonania ale gra zaskakująco mocno mnie wciągnęła. To dungeon w starym stylu, połączenie klasycznej mechaniki skokowego ruchu i obrotu z poznawaniem świata z listów i nagrań oraz ciekawym pomysłem na walkę czyli tryb ruch za ruch. Dodatkowy plus - jest polska wersja językowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Swietne sa te promo na Swieta Wzielem Giana Sisters, Oxenfree, Saints Row IV, Spiritfarer, Into The Breach no i zaplacilem okolo 40 zl za to wszystko Mialem juz nie kupowac cyfr tylko ograc reszte najwiekszych tytulow ale Nintendo to Nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Zapewne na jakims innym regionie To Giana Sisters to warte te 4 zł? Oxenfree, Spiritfarer, Into the Breach, Vaporum, Creaks siedzi już w bibliotece od dawna World of Final Fantasy jak ktoś jeszcze nie ograł, to giereczka jest cymes. Wygląda niepozornie, ale wciąga i przyjemnie się walczy turowo. Ja się zastanawiam nad Neo: The World Ends With You, bo się zajarałem po demku, może w końcu wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 (edytowane) Dokladnie 3 rozne regiony Giana Sisters jest warte 4 zl, wypozyczylem ta gre 2 razy z biblioteki i naprawde fajny platformer z fajnym motywem zmiany bohaterek w locie. Polecalem kiedys ta gierke nawet bez promocji Edytowane 26 grudnia 2021 przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
Marek91 0 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Siema wszystkim mam od piątku switcha i chciałbym zainstalować call of duty warzone i pubg ale nie wiem jak ktoś pomoże?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 26 minut temu, Marek91 napisał: Siema wszystkim mam od piątku switcha i chciałbym zainstalować call of duty warzone i pubg ale nie wiem jak ktoś pomoże?:) Mordo na Switchu niczego nie instalujesz jak na przedpotopowych sprzętach, ściągasz grę (albo wkładasz carta) i śmiga. Jeżeli chodzi o te dwie gry to musisz odpalić na Switchu aplikację You Tube i wpisać nazwę gry w pasku wyszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Rocznik 91 przeprasza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Observer pojawił się za 2 dyszki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 28 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2021 Sorry, że tak post pod postem, ale pojawił się w promocji Undermine za 33 zeta na rosyjskim eshopie. Zaczepisty rogal. Klasyczna, schludna graficzka bez żadnych udziwnień. Naprawdę polecam się zapoznać. Mamy losowo generowane dungeony. Po 4-5 mamy bossa do pokonania. Klimatem przywodzi stare Zeldy 2D. Ogrywałem na Xboxie w Game Passie, ale myślę, czy nie kupić też na pstryka. Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 28 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2021 W dniu 26.12.2021 o 23:24, bebbop napisał: Observer pojawił się za 2 dyszki. Jak ten Observer w ogóle wypada na pstryku? Warto, nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 13 godzin temu, _D23 napisał: Jak ten Observer w ogóle wypada na pstryku? Warto, nie warto? Niestety nie mam pojęcia, gdyż nie kupowałem. Osobiście czekam na wersję Redux w Game Passie. Zerknij na YT. Pewnie jest pokazana wersja na switcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 31 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2021 Cała moja wishlista na dekudeals jest teraz w promocji i jak żyć? Wjechał Dodgeball Academia, Tails of Iron i waham się nad Ultra Age (grał ktoś może?). Mam już taka listę gier na karcie i na półce, że łeb mi pęka od namiaru dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 16 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2022 Taiko No Tatsujin: Drum'N'Fun! za 40zł - https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-games/Taiko-no-Tatsujin-Drum-n-Fun--1455739.html https://psprices.com/region-pl/game/2540936/taiko-no-tatsujin-drum-n-fun Najtaniej dotychczas. Muzyki jest sporo, nawet bez dodatkowych DLC. A jak kto serii nie zna, to fajna i prosta w założeniach (choć niekoniecznie w praktyce) gra rytmiczna ze zróżnicowaną muzyką (klasyczna, j-pop, anime, vocaloid, gry namco). Podobno wersja Switch ma też jakieś dodatkowe tryby zabawy do 4 graczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 18 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2022 Przed chwilą znalazłem w sklepie świetną grę z konsoli SNK Neo Geo Pocket Color, SNK vs Capcom Card Clash. Kapitalna karciana, która wciąga na wiele godzin, cena 32 zł, ja już klikam zakup popatrzycie na necie jak wygląda bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 19 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2022 Ech, chodziło za mną od dawna i w końcu się skusiłem - Dead Cells ze wszystkimi DLC. Akurat jeszcze do końca dnia chyba promka i za 85 zł cały pakiet można wyrwać. Grałem trochę w GamePassie ale nie lubię grać w takie gry z postępem, kiedy wiem, że niedługo mogę do nich dostęp utracić. Plus nie było DLC. A akurat mam ochotę na takiego zręcznościowego, castlevaniowego roguelite'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 Czaiłem się na tę edycję Dead Cells, bo jeszcze nie grałem. Road to Sea Bundle czy coś. Na Epic Store też było promo przez chwilę. Cóż, na razie poczeka. Przy następnym promo przemyślę sprawę, albo może na Wielkanoc z kuponem 40 zł z Epic wezmę Ogólna zasada jest taka, że jak było raz na promo, to będzie kolejny raz, kwestia tylko kiedy Wcześniej wziąłem Demon's Turf, Manifold Garden, Red Faction Guerilla Re-Mars-tered oraz AI: The Somnium Files Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 30 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2022 Promka na klasyczne rpgi, z 200 zł do 40 zł Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions - 39,99 zł Planescape: Torment and Icewind Dale: Enhanced Editions - 39,99 zł Neverwinter Nights: Enhanced Edition - 39,99 zł Jeszcze Syberia w dobrej cenie (koło 20 zl) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 30 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2022 Syberie 1 + 2 często można nawet za 8zl kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 30 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2022 3 godziny temu, second napisał: Promka na klasyczne rpgi, z 200 zł do 40 zł Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions - 39,99 zł Planescape: Torment and Icewind Dale: Enhanced Editions - 39,99 zł Neverwinter Nights: Enhanced Edition - 39,99 zł Jeszcze Syberia w dobrej cenie (koło 20 zl) ktoś odpalał to przenośnie?da się grać w miarę komfortowo, czy raczej jako ciekawostka? Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 30 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2022 (edytowane) Grałem w BG1/BG2 oraz PT. Wrażenie generalnie pozytywne: granie padem jest całkiem wygodne. Jedyny problem mam z BG1 bo po wejściu do (miasta) Wrót Baldura gra mi zaczęła się na tyle często wysypywać, że w końcu przesiadłem się na BG2 i PT, które jak na razie chodzą bezproblemowo. Edytowane 30 stycznia 2022 przez friedrich Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 30 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2022 5 hours ago, adi said: ktoś odpalał to przenośnie?da się grać w miarę komfortowo, czy raczej jako ciekawostka? Można grać kursorem albo liderem, z tymże granie liderem (prowadzenie jednej postaci - reszta podąża w szyku) nie pozwala jednocześnie wyszukiwać pułapek. Grałem tylko w BG1 póki co i samo sterowanie zupełnie nie przeszkadza. Słyszałem, że gra potrafi wywalić błędy na sejwie więc lepiej mieć ich kilka, co jakis żeby ogrniczyć straty progresu. Na 20h nie zdażyło mi się to ani razu, ale jeszcze nie wchodziłem do Baldura. Druga kwestia, ktoś tu wyżej pisał, że miał problemy z grą na polskim audio po wejściu do Baldura. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi