Opublikowano 18 lutego 20214 l Jeśli w 2021 faktycznie ma się pojawić FH5 to możesz mieć mieć przesyt po zaliczeniu 3 części.
Opublikowano 18 lutego 20214 l 20 minut temu, schabek napisał: Btw wlasnie zostala mi jedna zapomniana fura do odblokowania ale naganiacz sie nie odzywa. Trzeba cos specjalnego zrobic? obczaj czego ci brakuje. jedno auto jest za kupno zamku, część doszła w aktualizacjach. https://forza.fandom.com/wiki/Forza_Horizon_4/Barn_Find offtop - ja nadal nie wierzę żeby H5 wyszła w tym, czy nawet następny, roku
Opublikowano 18 lutego 20214 l Schabek jak pocisnął Gram w to od premiery XSX i idzie mi dość wolno, ale odpalam dla relaksu w przerwach między innymi tytułami. Fantastyczna pozycja.
Opublikowano 18 lutego 20214 l Godzinę temu, Czoperrr napisał: Schabek jak pocisnął Gram w to od premiery XSX i idzie mi dość wolno, ale odpalam dla relaksu w przerwach między innymi tytułami. Fantastyczna pozycja. No w sumie głównie gram od nowego roku (wcześniej fh3) ale dobrze pocisnął. Ale nie ma co się dziwić...jezdzi się wybornie W sumie też zacząłem w jakiej dziwnej kolejności. Najpierw 3, teraz 4 a ogram bankowo jeszcze jedynkę i później dwójkę (ta miałem zaklepana ale jakąś Kaśka z OLX nie poczekała jednego dnia)
Opublikowano 18 lutego 20214 l Jaka miła niespodzianka. Przypadkiem obejrzałem sobie dziś do kotleta filmik o historii Peugeota 205 i potem zaciekawiłem się modelem Rallye, a tu akurat jest wyjątkowo do kupienia w sklepiku sezonowym czy jak się to zwie
Opublikowano 18 lutego 20214 l Ja się tylko zastanawiam nad jedną kwestią w tej grze. Mam w tym momencie ponad 400 mln kredytów, 34k Forzathon Pointsów i praktycznie wszystkie samochody. Na co to wszystko przeznaczyć? Już nie wspominając o tym, że mam ponad 600 super spinów, a zwykłych to nawet już nie sprawdzam
Opublikowano 18 lutego 20214 l ja czasami wbijam na ebay i kupuję jakieś unikaty za kilka baniek a potem usuwam je z garażu bo po co mi duplikaty. kto bogatemu zabroni
Opublikowano 18 lutego 20214 l I wtedy wchodze ja do domu aukcyjnego z moimi 4mln creditow ktore mi zostaly po zakupie nieruchomosci i pluje na biedakow Nie no ale juz sobie obiecalem ze jak wyjdzie kiedys tam fh5 to tak przypierdole od premiery ze garaz sie nie domknie
Opublikowano 18 lutego 20214 l @schabek jak masz jakieś zdublowane wartościowe złomy to wystaw, mogę wykupić.
Opublikowano 18 lutego 20214 l Nie no, juz sie pogodzilem ze sporo tych unikatow mi przeszlo kolo nosa a takie kupowanie to juz nie ta satysfakcja co odblokowanie ich przez te wyzwania. Ale dziekoweczka
Opublikowano 22 lutego 20214 l aż odpalę niebawem sprawdzę E: są niby po 100k ale przy wyborze muli, łączy z serwerami i woła prawdziwy hajs. Fajnie. Cebularzy z GP to jeszcze rozumiem ale ludzi co kupili wersję ultimate to ładnie wkurzyli
Opublikowano 23 lutego 20214 l Nie mogło być za pięknie Pies ich drapał, nie kupuję. Nie po to wywaliłem siano na Ultimate żeby jeszcze coś dopłacać za paczkę aut.
Opublikowano 23 lutego 20214 l Niedługo premiera na steam, warto brać tą wersję Ultimate? Nie jestem zbyt wielkim fanem wyścigów. Chociaż od kilku lat nie grałem w dobre arcade a kiedyś uwielbiałem.
Opublikowano 23 lutego 20214 l Sprawdź czy Ci podpasuje zwykła, najlepiej z GP, a wtedy ocenisz czy chcesz jeszcze więcej.
Opublikowano 23 lutego 20214 l Te auta hot wheels tak jak i Lego - pasują do konkretnych tematycznych wysp, poza nimi psują klimat.
Opublikowano 24 lutego 20214 l W dniu 23.02.2021 o 07:26, Ukukuki napisał: Niedługo premiera na steam, warto brać tą wersję Ultimate? Nie jestem zbyt wielkim fanem wyścigów. Chociaż od kilku lat nie grałem w dobre arcade a kiedyś uwielbiałem. Nie jestem fanem wyścigów, ba nie jestem też fanem arcade racerów. Serię Forza Horizon UWIELBIAM
Opublikowano 26 lutego 20214 l W dniu 15.02.2021 o 01:16, MaZZeo napisał: Czy ktoś ma na sprzedaż Huracana Performante albo Civica Type R 2018? Zapłacę każde pieniądze jeśli dobrze widziałem to teraz Huracan jest do kupienia w sklepie forzathona za eurogąbki. E: za 350 jest, do tego Mitsubishi Starion za 600.
Opublikowano 27 lutego 20214 l U mnie Forza od czasu problemów z livem nie uruchamia sie. Włączanie kończy sie na ekranie ładowania.
Opublikowano 27 lutego 20214 l Dud.ek spróbuj zrobić jeden myk. Odpal FH4 na smartfonie przez xcloud (swojego sejwa), wczytaj jakikolwiek event tak by gra nadpisała sejwa. Potem odpal normalnie na swojej konsoli.
Opublikowano 27 lutego 20214 l Jeśli moge zadać kilka pytań, pierwszy raz gram w FH. - jak dołączć do klubu FPSX? zakładke KLUBY mam nie podświetloną. Musze jeszcze troche pojeździć? - jakie powinny być ustawienia w tej rywalizacji żeby każdy miał równe szanse - głównie chodzi mi o poziom trudności i czy skrzynia ma znaczenie - co ile zmienia się trasa i fura? rozumiem że każdy w rywalizacji jeździ tym samym autem na tym samym torze?