YETI 10 944 Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Godzinę temu, Bzduras napisał: Tak to my możemy grać w siatkówkę i odbijać piłeczkę do rana - "gierka X z Xboxa niewypał bo ty tak mówisz? Ok.". Dokładnie, dla tego fajnie, że jest takie metacritic. Czy komuś się to podoba, czy nie, to jest to jakiś wyznacznik. Możesz mieć odmienne zdanie niż 60 recenzentów, ale możesz też należeć do mniejszości i twierdzić, że gra na 6 jest lepsza od gry roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Nawet w temacie o PS5, więcej o Xboxie niż o konsoli widmo 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Chyba zapomniałeś, że Sony nic nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanabis 22 416 Opublikowano 10 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 51 minut temu, MYSZa7 napisał: Nawet w temacie o PS5, więcej o Xboxie niż o konsoli widmo Z tym ze posiadaczom ps4 konsola widmo nie przeszkadza bo posiadacze konsolki sony w 2020r czekaja na swietne gry a posiadacze xboxa na nowa konsole. Taka subtelna roznica. Ale napewno wyczekiwanie na nowe wiesci na temat szybkosci procesora nowej konsoli jest tak samo fajne jak granie w tlou2,ff7 czy ghost of tshushima 10 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 no tak zapomnieliśmy że w 2020 na xboxie nie ma w co grać.... i dlatego kanabis pisze w temacie o PS5 kolejny post o tym całym xboxie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Kabi się odpalił, a tylko dwie reakcje dałem. Gram w gierki w najlepszej jakości na konsolach z GP, czekam na Ghosta i troszkę na TLOU 2 na PS4, dobrze jest być posiadaczem obu platform. Edytowane 10 Marca 2020 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 37 minut temu, ASX napisał: no tak zapomnieliśmy że w 2020 na xboxie nie ma w co grać.... i dlatego kanabis pisze w temacie o PS5 kolejny post o tym całym xboxie Moze gdyby nie glupie komentarze gosci ktorzy przypadkowo sa bardzo aktywni obok w dziale microsoft kanabis by tych postow nie pisal. Na co czekasz w 2020 na xboxa jesli wolno zapytac? Tylko jeszcze to chcialbym wiedziec i ani slowa wiecej na litere x Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 1 minutę temu, kanabis napisał: Na co czekasz w 2020 na xboxa jesli wolno zapytac? oczywiście że wolno Ori and the Will of the Wisps Halo Infinite Psychonauts 2 Gears Tactics oraz dodatki (zwłaszcza te fabularne) do Sea of Thieves wiadomo że te gry to nie są filmowe blockbustery w stylu gier Sony, ale pisanie że na xboxie nie ma w co grać i trzeba czekać na nowe wieści o szybkości procesora świadczy o nieznajomości tematu albo celowym trollingu 3 1 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Ori to blockbuster 2D. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 I do tego w gamepassie dostepne na PC. W tym tygodniu bede ogrywac Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 33 minuty temu, ASX napisał: oczywiście że wolno Ori and the Will of the Wisps Halo Infinite Psychonauts 2 Gears Tactics oraz dodatki (zwłaszcza te fabularne) do Sea of Thieves wiadomo że te gry to nie są filmowe blockbustery w stylu gier Sony, ale pisanie że na xboxie nie ma w co grać i trzeba czekać na nowe wieści o szybkości procesora świadczy o nieznajomości tematu albo celowym trollingu Oczywiscie ze to byla celowa zlosliwosc na tekst "konsoli widmo" myszy. Bardzo blado to wyglada procz Psychonautow w porownaniu do tego na co ja czekam u sony. Z tym ze kazdy ma swoj gust i mysle ze tym sie kieruje przy wyborze konsoli. Jesli ty sie przy tych tytulach bedziesz lepiej bawil niz przy exach sony spox. Przeciez nikt tutaj nie bedzie nikomu narzucal co jest fajne i przy czym ma sie fajnie bawic a przy czym nie. Ja po prostu od samego poczatku wyrazilem swoja opinie ze kompletnie mi nie przeszkadza brak nowinek sony na temat ps5 bo i tak je kupie w ciemno bo po prostu mam na niej wiecej gier ktore odpowiadaja mojemu gustowi. W dodatku pojawilo sie w odroznieniu od microsoftu sporo nowych ip ktore beda kontynuowane na ps5. Oczywiscie to jest na chwile obecna moja opinia, rownie dobrze z biegiem czasu sytuacja moze sie zmienic jak microsoft zacznie podkradac studia i robic cos wiecej niz kolejne halo i girsy. Pozdrawiam i zycze milej kawusi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 No u mnie Ori jest na równi z Tlou2 tak więc będzie trzeba skołować tego Xboxa. A ps5 bankowo się kupi dla takich gier jak właśnie gow, horizona czy spider Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Już nie przesadzajcie z tym Ori. Fajna gra ale żaden system seller. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 https://store.steampowered.com/app/1151640/Horizon_Zero_Dawn_Complete_Edition/ Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Ładna pazerka się w Sony włączyła Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) 12 minut temu, da$io napisał: Już nie przesadzajcie z tym Ori. Fajna gra ale żaden system seller. Jeśli ktoś lubi 2D gry to tak. Ori, czy Cuphead, to są gry, których posiadacze PS4 mogą zazdrościć. Edytowane 10 Marca 2020 przez zdrowywariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Nie przepadam za indorami i sam gram w większości w gry aaa, ale takie Ori czy Hollow Knight dało mi więcej growej radochy niż większość blockbusterów aaa. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 7 minut temu, maciekww28 napisał: https://store.steampowered.com/app/1151640/Horizon_Zero_Dawn_Complete_Edition/ Chyba trzeba będzie kupić żeby sony więcej gier na pc zaczęło wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Trzymajcie się tam pecetowcy z tym horizonem obeszczanym Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 I nagle polityka M$ pasuje nawet i Sony. Na kto by pomyślał. Z kuli mie to może wyjść nawet na Switcha. Wielkie mecyje. Eksy jakby to kogoś obchodziło mając dwie, trzy lub więcej platform do grania. Gowniaki nadal siedzą w 98' i bitki urządzają w CW. Niesamowite. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Horizon Ależ będzie granko w 60 fps i na myszce. Edytowane 10 Marca 2020 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Niech wyjdzie i na Pegasusa, ważne że więcej graczy będzie mogło ograć ten zacny tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) szczelam że HZD2 będzie jedym z tytułów startowych na PS5 więc robią haaaaaajp jedyneczką u osób które w to nie grały. Blaszaki ograją jedynkę w wakacje a tu cyk na jesieni dwójeczka. Edytowane 10 Marca 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Fajnie, chętnie dodałbym kolejne tytuły Sony do swojej biblioteki Steama. Remaster przez przesunięcie suwaczka w prawo zawsze spoko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Serio, przejrzałem całą stronę i wydawało mi się że jestem w CW. Nawet sea of thieves sie pojawiło, bo skoro temat martwy, to psychofan trupa musi tu przeciągać. Niech jakiś moderator zrobi porządek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi