Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

Imo to co miało być to już było (miałbyć MGS i Alana, reszta to wypełniacze), na koniec będzie Spider-Man 2 i Factions może. 

Jak pokażą xd

Opublikowano

Póki co Phantom Blade 0, MGS3, Alan i teraz Dragon's Dogma II - to są gierki day-one, reszta meh (może jeszcze ze dwa indyczki i ta "zelda").

Opublikowano

No dobrą sprawę nie było nic co zachęci do kupna PS5, lepsze gry jak Alan Wake to multiplatformy. Fajna ta gierka z japońcem mroczna cuszima ale też nie wiem jaki ma status ekskluzywności.

Opublikowano

Ja pierdole pierwsza wieksza impreza od dawba i takie gowna :leo:

Pokaz ratuje zajebisty alan i assasyn XDDD mgs bedzie mial premiere w okolicach ps6

na koniec spiderek o ktorym kazde wie i moze frakcje. Dramat. Insajderzy? Maczetami ich, po raz kolejny pokazali ze chuja sie znaja

Opublikowano

Pewnie tylko Spidera pokażą na koniec i tyle. :nosacz2:

Opublikowano

jak to jest, ze to prawie koniec pokazu a Sony nic jeszcze nie pokazało i to po 2 latach posuchy jezeli chodzi o pokazy

Opublikowano

Na koniec zostawili exy gta6, bb2, motorstorna i killzona :kaz:

Opublikowano

Pokaz mocne 7/10. Dogma, AW2, MGS Sigma(Triangle), Phantom Blade 0 + kilka indyczków to niezł wynik. 

Opublikowano

Jeszcze tylko frakcje mnie interesuja bo online pierwszego the last of us bije wszystkie gaasy i multi na glowe i wierze, ze to bedzie cos zajebistego.