Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 531,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
W dniu 4.11.2021 o 17:20, Rtooj napisał:

DS3 był bardzo ładny, BB zresztą też.

W dniu 4.11.2021 o 18:04, Soban napisał:

Logiczne, że gra open world będzie brzydsza. To nie są mistrzowie graficzki + pewnie budżety takich gierek from to nie są kokosy jak u sony czy ubisoftu.
Gameplay pewnie dowiezie i będzie lux w 60fps na series x i ps5

Tak, zgodzę się, że DkS III prezentował się bardzo dobrze podczas swojej premiery - szkoda, że na obecnej generacji nie otrzymał stosownego wsparcia, jak bardzo udany Vampyr, który hula obecnie w 1440p przy 60 k/s. 

giphy.gif?cid=ecf05e475o6st7j1f6ihtda66d

Wracając do Elden Ring, to Eurogamer podał dzisiaj informację, że gra na obecnej generacji ma mieć dwa tryby do wyboru: 4k albo 60 klatek.
Mam nadzieję, że przy wyborze płynności otrzymamy minimum 1440p.

giphy.gif?cid=ecf05e47h1kvtrsiseulay0ouw

Opublikowano
1 godzinę temu, Sylvan Wielki napisał:

Mam nadzieję, że przy wyborze płynności otrzymamy minimum 1440p.

1440p kiepsko się skaluje z 4K. 

Opublikowano

Nie jestem docelowym odbiorcą tego typu gier (brakuje mi trochę cierpliwości), ale design w Elden Ring, to absolutne mistrzostwo świata. From to chyba jedyne studio, które swoje wykręcone koncepty przenosi później do finalnego produktu. Może w końcu przycisnę i skończę remaster Dark Souls i spróbuję z Elden Ring w okolicach premiery. 

Opublikowano

Gra pewnie będzie bardziej przystępna choćby ze względu na stealth to warto spróbować jak Ci się podoba. 

Opublikowano

Dopiero co obejrzałem ten ponad dwudziestominutowy gejplej. Przecież to jest wykapany Dark Souls 4 :dynia: Dlaczego więc gra nosi nazwę Elden Ring?:dunno: Za wyjątkiem paru IMVHO mało istotnych elementów wszystko jest to samo: design, drewniane animacje ruchu, biegu i walki, drewniane turlu turlu, backstaby i wykończenia, statyczne rozmówki z enpecami. NICZYM to się nie różni od DS. Sama grafa na poziomie DS3, nic gorzej, ale nic lepiej. Nie zmienia to faktu, że będę w to szpilał jak popier.dolony.

Opublikowano

Wiecie może, czy kolekcjonerka będzie dostępna w jakimś polskim sklepie?

Opublikowano

Soulsowe community szybko się tym zajmie. ;) 

Opublikowano
4 godziny temu, Czezare napisał:

Dopiero co obejrzałem ten ponad dwudziestominutowy gejplej. Przecież to jest wykapany Dark Souls 4 :dynia: Dlaczego więc gra nosi nazwę Elden Ring?:dunno: Za wyjątkiem paru IMVHO mało istotnych elementów wszystko jest to samo: design, drewniane animacje ruchu, biegu i walki, drewniane turlu turlu, backstaby i wykończenia, statyczne rozmówki z enpecami. NICZYM to się nie różni od DS. Sama grafa na poziomie DS3, nic gorzej, ale nic lepiej. Nie zmienia to faktu, że będę w to szpilał jak popier.dolony.

Obstawiam inna formułę. W DKS były światy do których wchodziłeś i wracałeś. Tutaj będzie jedna wielka mapa, a w każdej części mapy będzie jakiś boss do ubicia. Fabuła krążyć będzie dookoła pierścienia i tyle. Takie kolosy w świecie DKS. Oni to nazwali nową grą od From. 

Tak wywnioskowałem po tych filmikach. 

Opublikowano
W dniu 7.11.2021 o 15:53, McDrive napisał:

Wiecie może, czy kolekcjonerka będzie dostępna w jakimś polskim sklepie?

https://lowcygier.pl/preordery/elden-ring-edycja-kolekcjonerska-od-74999-zl-w-muve-pl-limitowane-wydanie-gry-dostepne-w-polskim-sklepie/

Muve ma za 750 zł wersję pecetową i 850 konsolowe. 

Już się rozeszły. 

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Na empiku możecie zamawiać, ale nie na pobrania jakby co ;P

Opublikowano
W dniu 7.11.2021 o 15:31, Czezare napisał:

W 98 From wypuściło grę, która wyglądała identyko jak King's Field. Czemu jej więc nie nazwali jak tamtą? Chuy wie, bo akcja się działa w wieży pewnie dlatego, a czemu Bloodborne? Żeby gracze nie narzekali, że nie ma przy locku rolek i tarcz. Zmierzam do tego, że oni tak robią ze swoimi grami od ponad 20 lat.

Opublikowano

A ja tam widzę wystarczająco dużo zmian żeby się nie nazywało Dark Souls 4.

Opublikowano

A grałbyś jakby nazwali Princess Sakura Poi-Poi Diamond Unicorn Magicland Pink Adventure: Ultra ZX Alchemist Edition?

Opublikowano

Zamówione z figurka, teraz tylko czekać.