Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Last of Us - HBO

Featured Replies

Opublikowano

Czy ten 3 odcinek jest całkowicie poświęcony tej parze i nie ma nic w ogóle o Joelu i Ellie? Myślę żeby go pominąć i zacząć czwarty po obejrzeniu drugiego. 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 185,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Są na początku i na końcu ale co to za pomysł pomijać odcinek serialu xD

Opublikowano

kogoś tu gejuchy w oczy kujo

Opublikowano

Może boi się, że mu michałek stanie jak będzie oglądał z narzeczoną i będzie przypał.

Opublikowano
On 2/5/2023 at 10:31 AM, Figuś said:

Takie Mario to bym ogłądał jak pojebany :kekw:

Opublikowano
39 minut temu, mugen napisał:

Może boi się, że mu michałek stanie jak będzie oglądał z narzeczoną i będzie przypał.

Nie, tylko po prostu szkoda mi czasu na nic nie wznoszące do głównej fabuły miłosne wysrywy, gdyby to było o jakiejś parze hetero to też bym to pominął, bo nie lubię takiego pierdolenia w serialach xD

Opublikowano
48 minut temu, PiotrekP napisał:

Jest fragment z gazetką Billa 1:1 wzięty z gry. To się nazywa wierna adaptacja :good:

Dobra to przekonałeś mnie, obejrzę to :bella:

Opublikowano
6 godzin temu, Rotevil napisał:

Czy ten 3 odcinek jest całkowicie poświęcony tej parze i nie ma nic w ogóle o Joelu i Ellie? Myślę żeby go pominąć i zacząć czwarty po obejrzeniu drugiego. 

Śmiało pomijaj, nie ma nic o Tess, fabularnie nie wnosi nic i wydaje się oderwany od narracji w serialu.

Opublikowano

Obejrzyj początek do momentu aż Frank wpadnie w pułapke bo do tej sceny jest dosyć ok. Potem sobie przewiń do fragmentu jak Joel z Ellie podchodzą do bramy mocarnego ogrodzenia działeczki Billa. Tym sposobem zobaczysz ok 30 min tego odcinka bez milosnych pierdów o zapachu truskawek ;) :D

Opublikowano

Odcinek 4 wraca na dobre zagrajmerskie tory i od razu jest gituwa. :sonkassie: No kto by się spodziewał :bella:

Opublikowano

Zrobilibi godzinne  odcinki. Po tym mam niedosyt. Niby wszystko fajnie, jest klimat itp- ale mało tego. Mamy połowę sezonu i póki co niewiele się działo.

Opublikowano

No i kolejny świetny odcinek. Rewelacyjnie przeplatają te sceny prosto z gry ze scenami dodanymi. Bardzo podoba mi się motyw, że nasi przeciwnicy to nie anonimowe mięso armatnie, ale mają twarz. I o ile śmiechłem lekko, że to twarz Rose z Dwóch i Pół, ale zagrała babka ok, więc nie narzekam. Super pokazują też rodzącą się więź Joela z Ellie. Nie mam żadnych zastrzeżeń, oby tak dalej

Opublikowano

O cię chuj Rose xD  zajebisty epizod, trochę krótki, ale lepiej tak niż sztuczne rozwlekanie jak na Netflix. 

Opublikowano
3 godziny temu, Homelander napisał:

I o ile śmiechłem lekko, że to twarz Rose z Dwóch i Pół, ale zagrała babka ok, więc nie narzekam. 

Jak dla mnie to zagrała jak taka pani od przyry z koślawymi kolanami a nie przywódca.

Opublikowano

No kurła i to jest klimat postapo, a nie. Gdyby 3 epizod był utrzymany w takim klimacie i tylko wtrącone retrospekcje z Billem i Frankiem nikt by nie pruł du.py. No nic oby tak dalej :)

Opublikowano

Spoko ale w sumie dość nudny ten epizod, to co ciekawi widocznie będzie w następnym. To jest potwierdzone że 1szy sezon = part 1 i tak się ma zamknąć w tych 9 odcinkach?

Opublikowano

Zgadza się, ale prawdopodobnie Part II będą chcieli rozbić na 2 sezony. 

Opublikowano

Tam to mają pole do popisu z tymi wszystkimi nowymi postaciami :) mam nadzieję że komandoska w ciąży dostanie dużo czasu. 

Opublikowano

Ja mam nadzieję, pierwsza dostanie w pizdę w ten zaciążony kałdun.

Opublikowano

No i to jest The Last of Us, a nie jakiś Moonlight z brodaczami :banderas:
Tyle rzeczy było tu 1:1 z gierki, że morda się sama cieszyła (suchary!), a to co nie było to też dodane zostało fajowo. Najlepszy odcinek póki co - oby więcej takich, a mniej jakichś autorskich wysrywów ze scenariuszem z Netflixa.

Opublikowano

proszę sobie zanotować że kolejny odcinek już w sobotę o 3 nad ranem. przyspieszyli premierę żeby nie było zgrzytu z super bowl. 

ale później za to więcej czekania na nowy ep :nosacz2:

Opublikowano

Ale to fajne było jak podczas jazdy Joel nagle zrobił się joelowy. No ale szybko wrócił do bycia supertatkiem :CoolStoryBro:

Pani przywódczyni to z taką charyzmą miałaby problem zaprowadzić porządek w przedszkolu, a co dopiero rozkazywać jakimś navy seals. No ale tak poza tym to odcinek całkiem wporzo.