Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mafia: Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Wait, jak mam tylko podstawkę Mafia 3 to dostanę Definitive Edition, które ma w sobie DLC? 

• Odpowiedzi 965
  • Wyświetleń 96,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak psioczycie ciągle na ten Hangar, jakby studio któremu gra nie wyszła nie powinno się dawać kolejnych szans. Po raz kolejny warto przypomnieć, że Hangar z 2016 i ten z 2020 to już mocno zmieniona e

• Oczywiście od zapowiedzi trylogii naszła mnie ochota na Mafię 3, a jak! W zeszłym roku, kiedy platynowałem 2 części Borderlands władowałem się jeszcze w 3 open worlda i mimo genialnego początku to w m

Opublikowano

No właśnie... Ta wersja z plusa dostanie dodatki? Dajcie znać jak będziecie wiedziec

Warte są one uwagi? M3 się podobała mimo wiadomych wad

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Kurde, tak ciężko developerom sklecić 30 sekund materiału z gry, która wychodzi za 3 miesiące? Rozumiem, że to teaser, ale to już to dzisiejsze mogli sobie darować. ;)

Opublikowano

Panowie bo się trochę pogubiłem ... M2 bedzie dziś dostępna na PS4 ? Bo tak to zrozumiałem, że można to osobno kupić. 

Ktoś coś? 

Opublikowano
15 minut temu, suteq napisał:

Wait, jak mam tylko podstawkę Mafia 3 to dostanę Definitive Edition, które ma w sobie DLC? 

Odpowiadam sobie:

Kupiłem podstawkę Mafii III, wbiłem do Steama i od razu mam Definitive Edition. Supcio. :banderas: 

Opublikowano

Ciekawe czy tak samo będzie z Mafia 3 na PS4 która była swego czasu za free w plusie. Też poleci update do definitive ed?

Opublikowano
4 minuty temu, Ryo-San napisał:

Ciekawe czy tak samo będzie z Mafia 3 na PS4 która była swego czasu za free w plusie. Też poleci update do definitive ed?

Ciezko mi uwierzyc zeby Mafia 3 z PS+ została ulepszona do DE ale z przyjemnoscia bym przytulił taki upgrade

Opublikowano

W sklepie na konsoli znajduje mi tylko Mafie 3 podstawke, dodatki, Deluxe Edition (jaki jest sens wydawania Definitive Edition skoro jest to samo Deluxe?), Mafia 2 z PS Now za 1 grosz. A ten kafelek z Mafia Trilogy w nowościach... nie działa.

Z tym, że Season Passa nie da się kupić, a ceny dodatków jak się w nie wejdzie - poznikały. Chyba coś jeszcze aktualizują i dostaniemy dodatki za darmo.

Edytowane przez - V -

Opublikowano
Teraz, - V - napisał:

W sklepie na konsoli znajduje mi tylko Mafie 3 podstawke, dodatki, Deluxe Edition (jaki jest sens wydawania Definitive Edition skoro jest to samo Deluxe?), Mafia 2 z PS Now za 1 grosz. A ten kafelek z Mafia Trilogy w nowościach... nie działa.

No nie jest to zrozumiała sytuacja. Ja chciałem pobrać M2 a tu nic .... no chyba, że PL PSN ma jakies opóźnienie...

Opublikowano
19 minut temu, Ryo-San napisał:

Póki co dwa dodatki są darmowe, Faster, Baby! jest w pełnej cenie, ale może zaraz wskoczy za darmo.

Opublikowano
43 minuty temu, Szymek napisał:

Ta wersja z plusa dostanie dodatki?

Dwa dlc sa bezpłatne (z księdzem i chyba to Vietnam) 

63 zł kosztuje ostatnie DLC

Opublikowano

Super, że mam jeszcze zafoliowane pudełko trójeczki i jak odpalę przed premierą jedynki to wciągnę sobie odrazu pełną zawartość wraz z DLC. 
Powiem szczerze, że kupiłbym również dwójkę bo to świetna gra była ale jak to ma chodzić jak na PS3 to ja podziękuję za taki interes. Jak przypomnę sobie jak w 2010 koleś grał na wcale nie mocnym PC a ja na PS3 w tą bieda wersję to aż mnie skręca :/

Opublikowano

Jakby ktoś się przypadkiem skusił na M2 to niech da znać jak to śmiga :ogor:

Opublikowano

Niby mam 2 egzemplarze Mafii 3, znaczy się jednak pudełkowa, a drugą w plusie, w DLC jeszcze nie ograłem, więc sprawdzi się przy najbliższej okazji jak będzie udostępnione za free.

Opublikowano

Co do Mafii 3 na PS Store.

Jest Mafia III: Edycja Ostateczna za 124, która w opisie ma, że wszystkie DLC są osobno dostępne za darmo, a to jest sama podstawka. Jest DLC Content Pack, który daje dostęp do wszsytkich DLC za darmo jak wykupi się Edycje Ostateczną. Deluxe Edition zniknęła ze sklepu, a podstawka Mafii III dalej jest dostępna za darmo jak ktoś miał to w Plusie. Prawie wszystkie DLC są dostępne za darmo, ale dodatek Faster, baby! cały czas ma swoją starą cenę 63 zł. Dodatki z brońmi czy Pakiet rodzinny też są za free.

Edytowane przez - V -

Opublikowano

Oba stykną.

Opublikowano

Szanowni, zakręciłem się.

Remake Mafii 1 ukaże się w wakacje. OK.
Dziś wyszedł zwykły remaster Mafii 2? I jest tylko dostępny w cyfrze?

Jeżeli kupię M2 w wersji na Xboxa 360 to dostanę upgrade?

Straszny bajzel...

Edytowane przez Wilk_Zly

Opublikowano

K#rwa, ludzi odpowiedzialnych za ten rozpiź.dziel to bym maczetami, jak te chińczyki w "dwójce"...:yao:
Robią remake pierwszej Mafii? No i zayebiście, trzeba się było na tym skupić, a nie jakieś remastery, co działają gorzej niż oryginał i gra z aktualnej generacji, którą dorzucają do czipsów - komu to do szczęścia było potrzebne?

Opublikowano

No ja tam nie widzę w tym takiego problemu. Ujednolicili nazewnictwo, zebrali wszystkie części razem z DLC w jeden pakiet, który cenowo nie wychodzi tak źle. Kto nie grał w żadną Mafię to ma teraz okazję wyhaczyc fajna kolekcję i tyle. Kto nie chce nie kupuje albo bierze sama jedynkę i też git.

Żadna filozofia.

Opublikowano

Ciekawe, jakie wymagania strzelą na PC. Jeśli będzie w miarę rozsądnie to może i łyknę całość, 60 klatek i można grać. Konsolowe wydanie w chwili obecnej nie zachęca.