Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

ależ te puste pudełka droższe o 50 zł od cyfry będą schodzić. Dziś trudny dzień dla prywaciarzy

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 363,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Kurwa graczyki to jest jednak nie bez powodu wyoutowana spolecznie grupa odklejencow. 10 lat lykali kazdy fejur, analizowali szerokosc drzwi i futryn do biur rockstara, ogladali analizy kazdego screen

Opublikowano

Żeby się zaraz nie okazało, że pudło będzie tylko z kodem na bazową grę, a Ultimate jako dodatkowo płatny upgrade xd

Opublikowano
9 minut temu, Bielik napisał(a):

Edycja standardowa 5999 rupi indyjskich, wybierz mądrze graczu

turecka wersja uwalona (4000 lir~324pln ale dzięki hindusom trzymamy Straussa za jaja

Opublikowano

Na japońskim koncie niby ok. 230 i nie potrzeba VPN.

Opublikowano
5 minut temu, Rozi napisał(a):

Nie ma wersji Ultimate "fizycznej".

Łudziłem się, że pokuszą się o jakiegoś steela chociaż, a tak to cyfra wypada znacznie korzystniej cenowo, więc wybór raczej prosty.

Opublikowano

400 zł za pudełko z kodem, w dodatku zwykła wersja :dynia: Ale ktoś tam miał odpał gruby.

Opublikowano

I tak dostanie za free jak reszta oszołomów na yt ale będą wielce oburzeni. Siedzą jak pizdy z tymi kamerkami, hajs zbierają za pierdolenie kocopołów a ci sami ludzie im donejtują żeby utrzymać tych jebanych nierobów. No kurwa R* takie złe a te zjeby nie są lepsze. Moralizatorzy kurwa jego mać.

Opublikowano

Ale trzeba przyznać, że wycinanie zawartości, nawet jeśli to jakieś popierdółki, z gry wycenionej na 80$, żeby sprzedać tę samą grę za dodatkowe 20$ to jest praktyka godna EA czy innego Activision i bulwersuje mnie bardziej niż ten kod w pudełku (choć tu też chciałbym znać rozmiar gierki, żeby wiedzieć jak bardzo mam być zniesmaczony).

Opublikowano

W sumie spodziewałem się wyższej ceny niż 3 i pół bomby, nie jest chyba tak źle

Opublikowano

Strzelałem w okolice 370-380 za standard, dobrze czasami się pomylić.

Opublikowano

Rockstar dobrze rucha graczy bez wazeliny. Ale i tak gracze beda kupowac to czemu by mieli taktyke zmienic.
Ja jeszcze nawet w V nie gralem wiec poczekam jak kiedys bedzie w catalogu do ogrania za friko

Opublikowano

Na 400 byłem nastawiony. Ale brak płytki i brak wszystkiego w podstawce- no to tak średnio. Nawet jak to będę pierdoly, niestety mogą sobie na to pozwolić. Sprzedaż wystrzeli.

Pewnie kupię cyfrę, ale lekko ostudzili zapał.

Opublikowano
2 minuty temu, iluck85 napisał(a):

Na 400 byłem nastawiony.

Czyli co, czekałeś tyle lat i kupisz wersję z pociętą zawartością? W tej bieda wersji nie ma niektórych misji, lokacji, sklepów itp Cena za pełną grę to 430 zł

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał(a):

Ale trzeba przyznać, że wycinanie zawartości, nawet jeśli to jakieś popierdółki, z gry wycenionej na 80$, żeby sprzedać tę samą grę za dodatkowe 20$ to jest praktyka godna EA czy innego Activision i bulwersuje mnie bardziej niż ten kod w pudełku (choć tu też chciałbym znać rozmiar gierki, żeby wiedzieć jak bardzo mam być zniesmaczony).

i tak weźmiesz to pudło

Opublikowano
4 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Czyli co, czekałeś tyle lat i kupisz wersję z pociętą zawartością? W tej bieda wersji nie ma niektórych misji, lokacji, sklepów itp Cena za pełną grę to 430 zł

A tryb online będzie raczej płatny dodatkowo, nie żeby mnie to interesowało w przypadku GTA, ale tak będzie.

Opublikowano

Nie napisałem nawet która wersję kupię xD

Ale jak pytasz to kupię ultimate. Od dawna krążyły ploty że przebija barierę 400zl więc szoku nie mam cenowego.

Pisząc wprost- praktyka z uciętą zawartością jest chujowa.

Wydanie gry tylko cyfrowo a potem płytka też jest chujowe.

Opublikowano

Btw gdzie te bundle z konsolami, gdzie kolekcjonerki xD? Nie no zawód jest ogromny, ale każdy ruch Rostara jest zawodem od roku 2018, więc nic już nie dziwi. Miejmy tylko nadzieję, że nie odjebią fuszerki z singlem, jak z GTA V.

Opublikowano
32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Btw gdzie te bundle z konsolami, gdzie kolekcjonerki xD? Nie no zawód jest ogromny, ale każdy ruch Rostara jest zawodem od roku 2018, więc nic już nie dziwi. Miejmy tylko nadzieję, że nie odjebią fuszerki z singlem, jak z GTA V.

Bundle z konsolami pojawiają się w okolicach premiery.

Opublikowano
58 minut temu, GearsUp napisał(a):

Misje też są wycięte? Widziałem wzmiankę o jednym napadzie na jakąś kryjówkę gangu, ale nic poza tym w oczy mi się nie rzuciło. Bardziej pierdoły typu samochody, ubrania, fryzury czy tatuaże.

Opublikowano

chodźmy kiedy rokcstar ogłosi wyniki z sprzedaży GTA 6 z samych preoderow