Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Ogólnie chodzi oto, że na początku chciał wczytywać ze sceny, a skończyło się tak, że marzy o tym, żeby zniknąć jak łzy na deszczu.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Gamera myślał że budzi jakikolwiek respekt na forumku a skończyło się na tym że został wyśmiany i każdy miał gdzieś jego pogróżki i wyczytania
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 17 minut temu, Rudiok napisał: A co to za inba z Gamerą, o której Roger w HP wspomina? gamera chciał nastukać blubiemu za to że go obrażał
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l @Roger ale za jakiś granat z okazji opchniecia rekordowego nakladu ekstrima, to byśmy się nie obrazili
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 27 minut temu, maciucha napisał: @Roger ale za jakiś granat z okazji opchniecia rekordowego nakladu ekstrima, to byśmy się nie obrazili Pewnie w numerze zero będą jakieś pikantne szczegóły dram i akcji zza kulis Edytowane 14 sierpnia 20222 l przez oFi
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Zaraz zaraz, jaka striptizerka z wężem?:) a pamietam ze @Roger coś wspominałeś ze masz jakieś bomby prawdy, ale ja to zapamiętałem ze coś związanego z gazetkami, chyba Psx fan, czy psm. Czy to juz ujawniles np w trzysetnym numerze?
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l No właśnie mało pikantnych smaczków wyjawiono, coś ugrzecznili się redaktorzy na starość
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 19 godzin temu, grzybiarz napisał: Zaraz zaraz, jaka striptizerka z wężem?:) a pamietam ze @Roger coś wspominałeś ze masz jakieś bomby prawdy, ale ja to zapamiętałem ze coś związanego z gazetkami, chyba Psx fan, czy psm. Czy to juz ujawniles np w trzysetnym numerze? Jeśli dobrze pamiętam, była na Extreme Party 2 w 2001
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l To chyba w relacji czytałem o niej „wyginała się tak, że można było zajrzeć do środka”
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: To chyba w relacji czytałem o niej „wyginała się tak, że można było zajrzeć do środka” To ta co miała tańczyć trzy minuty, a DJ specjalnie zapętlił kawałek do sześciu? Czytałem ostatnio tę relację i w tych czasach byłby dym o molestowanie dla ziomków, co się niby przewracali i obłapiali kobiecinę po całym show.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Mam i ja. Prasy już od dawna nie kupuje i świetnie było móc znowu poczuć zapach nowiutkiego papieru. Wygrzebałem pierwszy numer jaki kupiłem i okazało się, że też było to w okresie letnim. Żeby śmieszniej to oba kupione w tym samym kiosku. Niektóre rzeczy sie nie zmieniają
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l od kiedy nie ma kącika bijatyk, wyścigowego i sportowego? Coś mi brakuje właśnie
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Uff, numer przeczytany od deski do deski. Czekam na ZERO i film. A swoją drogą, to Roger chyba się boi dawać Konsolce recenzje głośniejszych tytułów, bo pewnie mocno by się po nich przejechał. A nikt nie chce ryzykować gorszych relacji z wydawcami. Nie ukrywam, że marzy mi się w następnym numerze recka The Last of Us Remake autorstwa Konsolite
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 2 godziny temu, grzybiarz napisał: od kiedy nie ma kącika bijatyk, wyścigowego i sportowego? Coś mi brakuje właśnie Od 10 lat?
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 3 godziny temu, grzybiarz napisał: od kiedy nie ma kącika bijatyk, wyścigowego i sportowego? Coś mi brakuje właśnie 51 minut temu, Mejm napisał: Od 10 lat? Dokładnie, kąciki ostatni raz były w 181 numerze
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l W dniu 16.08.2022 o 10:59, Paliodor napisał: Mam i ja. Prasy już od dawna nie kupuje i świetnie było móc znowu poczuć zapach nowiutkiego papieru. Wygrzebałem pierwszy numer jaki kupiłem i okazało się, że też było to w okresie letnim. Żeby śmieszniej to oba kupione w tym samym kiosku. Niektóre rzeczy sie nie zmieniają Ale mi się teraz smutno zrobiło. Kiedyś to enter the matrix tarmosiło siusiaczka mechanikami. Troche to zabugowane było, ale to najlepsza gra w matrixie jaka powstała Szkoda, że Warner ma to IP tak głęboko w rzyci A po ostatnim filmie może już nigdy nie wstać z kolan Edytowane 17 sierpnia 20222 l przez oFi